Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Εναντίον Πούτιν-Ρωσίας... ψήφισε στην Ε.Ε. για ακόμη μία φορά η αποικία του 4ου Ράιχ... Ελλαδιστάν!

Δημήτρης Λιάτσος

Να, παλι η... αλληλεγγύη μας στην Ε.Ε. Η ευρωπαϊκή προς εμάς που είναι;

Οι Βρυξέλλες έσπευσαν να περάσουν, όπως συνήθως, στο γρήγορο και στα μουλωχτά χωρίς συζήτηση, την επέκταση των αντιρωσικών κυρώσεων για ένα ακόμα χρόνο, μέχρι 23/6/2021.
μέλη! Είμαστε όλοι ίσοι, διακηρύσσουν! Ναι, αλλά υπάρχουν και οι... πρώτοι μεταξύ των... ίσων! Πως αλλοιώς να εξηγήσει κανείς ότι δυο χιλιόμετρα από το υπερσύγχρονο αεροδρόμιο της Συμφερούπολης, στην Κριμαία, «βγάζει μάτι» η ταμπέλα του γιγάντιου πολυκαταστήματος, ΜΕΤΡΟ!!!
Της γνώστης σε όλη την Ευρώπη, γερμανικής εμπορικής αλυσίδας... «Είναι ρωσικών συμφερόντων», εξηγούν κάποιοι... χαμογελώντας με σημασία! Δλδ, ένα πανευρωπαϊκά γνωστό γερμανικό brand name, πήγε στην Κριμαία που απαγορεύεται, και εκεί... ρωσοποιήθηκε! 
Υπαρχει και γαλλικό ανάλογο εκεί... Ας τα δουν οι δικοί μας οι... ευρωαλληλέγγυοι που ξαναματαψήφισαν τη συνέχιση των κυρώσεων. Θέμα που θα μπορούσε και μπορεί εν δυνάμει ( τον Αύγουστο έρχεται άλλο πιο ευρύ αντιρωσικό πακέτο κυρώσεων που χρειάζεται επέκταση), να αποτελέσει εργαλείο ως διαπραγμάτευση ώστε να εκμαιεύσουμε πρακτική εμπλοκή της Ε.Ε. στην αναχαίτιση της τουρκικής επιθετικότητας! 
Γράφω και σε προηγούμενη ανάλυση ότι στη Μόσχα θα έβλεπαν θετικά μια κίνηση χωρών που θα πρωτοστατούσαν στην άρση των κυρώσεων! Και το «θετικά» στη δίκη μας περίπτωση, πέρα από τις ευεργετικές επιπτώσεις στις εξαγωγές, μπορεί να βρει εφαρμογή και στη μείωση της έντασης σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters