Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο κορονοϊός ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο από το Wuhan China, αλλά δεν έφτασε στο Πεκίνο ή τη Σαγκάη ή σε άλλες μεγάλες πόλεις της Κίνας.


John L. Hummel Sr.
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν;

Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα, άλλωστε, από όπου ξεκίνησαν όλα, στην Κίνα, το κινεζικό χρηματιστήριο δεν κατέρρευσε, αλλά οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές αγορές έκαναν, και όταν κατέρρευσαν αυτές οι Κινέζοι αγόρασαν πολλά.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην Κίνα
1. Δημιούργησαν έναν ιό για τον οποίο είχαν ήδη αντίδοτο.

2. Σκόπιμα εξαπλώνουν τον ιό για οικονομικό κέρδος.

3. Υπάρχει σαφής επίδειξη αποτελεσματικότητας σε τέτοιο βαθμό που έχτισαν νοσοκομεία σε λίγες μέρες. Για να χτίσουν τόσα πολλά νοσοκομεία έπρεπε να προετοιμαστούν με οργανωμένα έργα, για παράδειγμα, με την παραγγελία εξοπλισμού, την πρόσληψη εργασίας, το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, τα προκατασκευασμένα οικοδομικά υλικά και την αποθήκευση σε εντυπωσιακό όγκο. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που όλοι έμειναν άφωνοι.

4. Προκάλεσαν χάος στον κόσμο, ξεκινώντας από την Ευρώπη και τους υπόλοιπους δυτικούς κόσμους.

5. Γρήγορα αποδεκατίζοντας τις οικονομίες δεκάδων χωρών.

6. Σταματήστε τις γραμμές παραγωγής και κατασκευής σε εργοστάσια και πρωτογενή παραγωγή σε δεκάδες χώρες.

7. Προκαλώντας τα χρηματιστήρια να συντριβούν και στη συνέχεια αγόρασαν μετοχές, ομόλογα και εταιρείες σε τιμές ευκαιρίας.

8. Στη συνέχεια απέκτησαν γρήγορα τον έλεγχο της επιδημίας στη χώρα τους. Άλλωστε ήταν έτοιμοι και ποτέ δεν ήταν εκτός ελέγχου.

9. Σε όλα αυτά, κατάφεραν να μειώσουν την τιμή των βασικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του πετρελαίου.

10. Τώρα επιστρέφουν στη μαζική παραγωγή ενώ ο υπόλοιπος κόσμος σταματά.

Σημειώστε επίσης πόσο γρήγορα ενεργοποίησαν τα κινεζικά σωματεία για να "μαζέψουν" αγορές φορτίου λεωφορείων σε περιφερειακά εμπορικά κέντρα σε όλη την Αυστραλία, απογυμνώνοντας τα ράφια από χαρτί υγείας και

Συνέβη πριν οι περισσότεροι από εμάς καταλάβουμε τι συνέβαινε, πριν καν καταλάβουμε τι ήταν ο Coronavirus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters