Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Οι αμερικανικές εκκλήσεις δικαστηρίων κερδίζουν το χέρι στο σχέδιο Trump για την επανάληψη των ομοσπονδιακών εκτελέσεων

Η προσπάθεια της κυβέρνησης Trump να ξαναρχίσει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις ενισχύθηκε την Τρίτη από ένα αμερικανικό δικαστήριο προσφυγών, το οποίο εκδίωξε την εντολή ενός περιφερειακού δικαστή που εμπόδισε την εκτέλεση τεσσάρων ποινών θανατικής ποινής.

Η απόφαση 2-1 της επιτροπής τριών δικαστών του αμερικανικού εφετείου για το District of Columbia Circuit θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για το Τμήμα Δικαιοσύνης που διεξάγει την πρώτη εκτέλεση ομοσπονδιακών κρατουμένων θανάτου από το 2003, αν και εξακολουθούν να υφίστανται άλλα ζητήματα .
Οι δύο δικαστές της πλειοψηφίας, ο Greg Katsas και ο Neomi Rao, διορίστηκαν και οι δύο στον πάγκο από τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Donald Trump. Ο διάδικος δικαστής, David Tatel, διορίστηκε από τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Bill Clinton.
Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο δικαστής των ΗΠΑ, Tanya Chutkan, κακώς βρήκε στην απόφαση του Νοεμβρίου ότι ένας νόμος που ονομάζεται Federal Death Penalty Act απαιτεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ακολουθήσει όλα τα πρωτόκολλα εκτέλεσης στο κράτος όπου θα εκτελεστεί η εκτέλεση. Οι δύο δικαστές στην πλειοψηφία διέφεραν σε ποιες πτυχές των κρατικών κανόνων πρέπει να ακολουθήσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Οι δικαστές άφησαν ανεπίλυτες ξεχωριστές αξιώσεις που υποβλήθηκαν βάσει διαφορετικών ομοσπονδιακών νόμων, τις οποίες ο δικαστής της περιφέρειας θα εξετάσει τώρα όταν η υπόθεση επιστρέψει σε αυτήν.
Τον Δεκέμβριο, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε αίτημα της διοίκησης Trump να παρέμβει στην υπόθεση σε πρώιμο στάδιο για να επιτρέψει την εκτέλεση των εκτελέσεων.
Οι περισσότερες εκτελέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πραγματοποιηθεί από κράτη και όχι από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η οποία έχει παρεμποδιστεί από παρατεταμένες διαφορές σχετικά με τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις θανατηφόρες εκτελέσεις.
Οι κρατούμενοι που είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν με θανατηφόρα ένεση όλοι καταδικάστηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια δολοφονίας. Είναι ο Daniel Lee, ο Wesley Purkey, ο Alfred Bourgeois και ο Dustin Honken
Νικόλαος Γεωργιάδης
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ, Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...ΤΟ ΛΕΩ ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ......
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.....
"Η προσπάθεια της κυβέρνησης Trump να επαναλάβει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις έλαβε ώθηση την Τρίτη από ένα δικαστήριο προσφυγών των ΗΠΑ, το οποίο εκδίωξε την εντολή ενός περιφερειακού δικαστή που δέσμευσε τέσσερις ποινές θανατικής ποινής από την εκτέλεση.
Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο δικαστής της περιφέρειας των ΗΠΑ Tanya Chutkan κακώς βρήκε στην απόφαση του Νοεμβρίου ότι ένας νόμος που ονομάζεται Federal Death Penalty Act απαιτεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ακολουθήσει όλα τα πρωτόκολλα εκτέλεσης στο κράτος όπου θα εκτελεστεί η εκτέλεση. Οι δύο δικαστές στην πλειοψηφία διέφεραν σε ποιες πτυχές των κρατικών κανόνων πρέπει να ακολουθήσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Οι δικαστές άφησαν ανεπίλυτες ξεχωριστές αξιώσεις που υποβλήθηκαν βάσει διαφορετικών ομοσπονδιακών νόμων, τις οποίες ο δικαστής της περιφέρειας θα εξετάσει τώρα όταν η υπόθεση επιστρέψει σε αυτήν.
Τον Δεκέμβριο, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε αίτημα της διοίκησης Trump να παρέμβει στην υπόθεση σε πρώιμο στάδιο για να επιτρέψει την εκτέλεση των εκτελέσεων.
Οι περισσότερες εκτελέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πραγματοποιηθεί από κράτη και όχι από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η οποία έχει παρεμποδιστεί από παρατεταμένες διαμάχες σχετικά με τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις θανατηφόρες εκτελέσεις.
Οι κρατούμενοι που είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν με θανατηφόρα ένεση όλοι καταδικάστηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια δολοφονίας. Είναι ο Daniel Lee, ο Wesley Purkey, ο Alfred Bourgeois και ο Dustin Honken."
ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ......
ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters