Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

"Το τέλος της φτώχειας, το τέλος του χρέους, η αρχή μιας νέας χρυσής εποχής!"

Όχι φτώχεια, καμία πείνα, κανένα χρέος, μόνο παγκόσμια ευημερία και ειρήνη για όλους!

Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2018 - Πηγή: Τελική κλήση αφύπνισηςΗ NESARA έχει συγχωνευθεί με την GESARA
Οι πηγές της Συμμαχίας ισχυρίζονται ότι η NESARA δεν χρειάζεται πλέον στην Αμερική, καθώς τον περασμένο μήνα ο Trump υπέγραψε την αναθεωρημένη συμφωνία του Παρισιού, στην οποία ενσωματώθηκε κρυφά το GESARA. Επομένως, η NESARA, η οποία αρχικά προοριζόταν για τη Δημοκρατία της Αμερικής, συγχωνεύθηκε με την GESARA.
Η ανακοίνωση της GESARA στα Ηνωμένα Έθνη θα επηρεάσει τώρα τη Δημοκρατία μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που ανέρχεται σε συνολικά 206 κυρίαρχα έθνη.
Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα αποτελεί μέρος του νόμου GESARA.
Το ΔΝΤ θα ανακοινώσει το "παγκόσμιο χρυσό πρότυπο νομισματικό σύστημα" μόλις ανακοινωθεί η GESARA στον ΟΗΕ. Όλα τα υπόλοιπα νομίσματα fiat θα εξαργυρωθούν για χρυσό πρότυπο νόμισμα. Τα χαρτονομίσματα τελικά θα καταργηθούν σταδιακά και όλα τα νομίσματα θα είναι ψηφιακά στο πλαίσιο του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Ο στόχος της Συμμαχίας είναι να κάνει το μεταβατικό γεγονός απλό, ομαλό και γρήγορο. Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα (Quantum Financial System - Click Here) έχει συνδεθεί εδώ και μήνες και φιλοξενείται σε προστατευμένο κβαντικό διακομιστή που δεν μπορεί να πειραματιστεί ή να έχει πρόσβαση χωρίς άδεια.
Συγκεκριμένα, η πτυχή πολλαπλασιασμού του πλούτου είναι στην πραγματικότητα πολύ σταθεροποιητική. Οι άνθρωποι που έχουν βρει πλούτο στα άκρα είναι πολύ πιο πιθανό να αισθάνονται ικανοί να βοηθήσουν τους συγγενείς τους, τους στενούς τους φίλους και τους συμπολίτες τους. Είναι πιο πιθανό να συμμετάσχουν σε ανθρωπιστικές προσπάθειες. Αυτό είναι κτίριο πλούτου.
Ο RV μπορεί να δει έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων. Αυτό είναι κτίριο πλούτου. Αλλά αυτό οδηγεί τότε σε υψηλότερους μισθούς και μισθούς. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται στις τιμές, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τη μείωση των φόρων, σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και 80% της τελικής τιμής κόστους του προϊόντος.
Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα τον αποπληθωρισμό. Καθώς οι τιμές μειώνονται, αυξάνεται η αποταμίευση για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του. Αυτό δημιουργεί πλούτο. Το ενεργειακό κόστος είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο του μηχανισμού κόστους για κάθε προϊόν. Το κόστος ενέργειας θα μειωθεί επίσης ως αποτέλεσμα της ελεύθερης ενέργειας και των νέων τεχνολογιών.
Το μέλλον θα είναι απίστευτο. Η ζωή μας θα εξελίσσεται πάρα πολύ.
Η σκοτεινή κάμπια είναι στα σχοινιά και ορισμένες από τις νέες τεχνολογίες που καταργούνται χρονολογούνται από 70 χρόνια και άνω. Η κατασταλμένη τεχνολογία είναι "νέα" για εμάς, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ "παλιά". Ορισμένοι επιστρέφουν εκατομμύρια χρόνια.
Για παράδειγμα: τα κεκαθαρμένα νερά της Ανταρκτικής θα χρησιμοποιηθούν για να «γυρίσουν τα πράσινα ερήμικα» και «να αποκαταστήσουν την ορυκτή ζωή» σε όλα τα φυτά και τα ζωντανά αντικείμενα. Το μέλλον θα είναι απίστευτα πλήρες με τις Κάρτες για την προσωπική μας πίστωση.
Η εφαρμογή του "Replicators" που μπορεί να παράγει τα πάντα. Και σίγουρα το πιο σημαντικό, «μια νέα συνειδητοποίηση» της «δύναμης του νου μας» προκειμένου να «επιδείξει» τις ανάγκες μας. Και σύντομα διαθέσιμη «πραγματική υγειονομική περίθαλψη» για να κάνουν τους ανθρώπους υγιείς αντί για άρρωστους, να ξαναγεννιάσουν τα άκρα ή τα όργανα ή να μειώσουν την ηλικία μας κατά 30 χρόνια.
Τα χρήματα και οι τράπεζες είναι εργαλεία του ιπποδρόμου για να μας ελέγξουν, με την οικονομία που βασίζεται στο χρέος τους και δεν μπορεί ποτέ να φέρει ευημερία. Κατά συνέπεια, τα χαρτονομίσματα και οι τράπεζες τελικά θα εξαφανιστούν. Το κέρμα δεν θα είναι.
Στο μέλλον, θα συμμετάσχουμε στην «Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός» και στη συνέχεια θα ζήσουμε ανάμεσα σε άλλες εξωσχολικές φυλές, θα ανταλλάξουμε μαζί τους και θα ταξιδέψουμε σε άλλους πλανήτες που κατοικούν με ανθρωποειδείς ή εξωγήινες ζωές, το οποίο το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα έχει ήδη κάνει για δεκαετίες .
Η μεγαλύτερη βραχυπρόθεσμη επίπτωση θα είναι ότι ο RV θα δημιουργήσει μεγάλη αύξηση στους καταναλωτές με την πάροδο του χρόνου. Οι εταιρίες που παράγουν υπεύθυνα τα πράγματα που πραγματικά χρειάζονται οι άνθρωποι θα δουν μια τεράστια αύξηση στις επιχειρήσεις και τα κέρδη για πολλά χρόνια. Αυτό είναι παραγωγή πλούτου. Επειδή μια τεράστια πτυχή του GESARA είναι η εξάλειψη του εθνικού χρέους κάθε έθνους στη γη, οι φόροι θα προσαρμοστούν ώστε να είναι χαμηλότεροι για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Η δομή της πυραμίδας της παγκόσμιας ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων κυβερνήσεων και εταιρειών, έχει καταστεί δυσλειτουργική. Δημιούργησε τον διαχωρισμό των τάξεων και ενισχύει την πίστη της έλλειψης.
Μέρος της πνευματικής εξέλιξης γεννιέται όταν η ταυτότητά του δεν συνδέεται πλέον με υλικά ζητήματα.
Όταν υπάρχει ελεύθερη ενέργεια, μεταφορά και αναπαραγωγείς που διανέμονται σε όλους, θα γίνουμε ίσοι. Κανείς δεν θα υποδουλωθεί, οι άνθρωποι θα κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν, να έχουν ελεύθερο χρόνο, χρόνο να προβληματιστούν και να είναι δημιουργικοί. Δεν χρειάζεται να συσσωρεύσετε τίποτα.
Οι προηγμένοι πολιτισμοί δεν αναρωτιούνται από πού θα έρθει το επόμενο γεύμα τους, πώς θα πληρώσουν για το ενοίκιο τους, πώς θα φτάσουν από το Α στο Β.
Η σκοτεινή κόλαση είχε αρκετό χρόνο για να αλλάξει με χαρά, αλλά απέτυχαν ασυγκράτως. Οι άνθρωποι θα ζουν τη στιγμή αυτή τη στιγμή, δηλ. Μεγαλώνουν το δικό τους φαγητό, αλλά και φαγητό για τους άλλους. Αυτές οι δραστηριότητες δεν χρειάζονται συστήματα πίστης, είναι αυθόρμητες. Πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα πρόκειται να απολαύσουν τη δουλειά τους καθώς βιώνουν ότι τους δίνει νόημα και σκοπό, έναν άλλο τρόπο να υπηρετήσουν. Εκείνοι που δεν κατέχουν θέσεις εργασίας θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να βιώσουν την ευτυχία και να συμβάλουν στο κοινό καλό.
Ωστόσο, ουσιαστικά, η πραγματική αλλαγή βρίσκεται σε μια μετατόπιση της συνείδησης και της σκέψης σας. Καθώς πλησιάζει η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή στην κοινωνία μας, είναι καιρός να μεταμορφώσουμε τον πόνο και τα βάσανα από τις εμπειρίες του παρελθόντος σε χαρά, ειρήνη και ευημερία! Μια νέα μέρα είναι αυγή που θα φέρει μια φροντίδα και σεβασμό εποχή για την ανθρωπότητα!
Καθώς μεγαλώνετε στη συνείδηση, ο σεβασμός ο ένας στον άλλο παίρνει ένα νέο, διευρυμένο νόημα. Ο σεβασμός δεν είναι για προσωπικό όφελος. Είναι το κυριαρχικό σου δικαίωμα. Η συνείδηση ​​ενότητας τιμά και κρατά κάθε ψυχή σε μεγάλη εκτίμηση ανά πάσα στιγμή. Ο σεβασμός θα μεταμορφώσει την κοινωνία και θα την ωθήσει ευλογημένα προς ένα νέο αποτέλεσμα. Ο σεβασμός για κάθε άτομο θα είναι ο κανόνας. Αποτελεί το στίβο της νέας και μεταμορφώσιμης κοινωνίας μας, βασισμένης στη Συνειδητότητα της Ενότητας.

Τα επόμενα Συντάχθηκε απο τον Rev. Dennis Shipman - 10 Οκτωβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 1 Απριλίου 2020
Το GESARA είναι ένα ακρωνύμιο για τον Παγκόσμιο Νόμο για την Οικονομική Σταθεροποίηση και Ανάκτηση ή για τον Νόμο για την Παγκόσμια Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση. Υπάρχει διαρκής διαφωνία σχετικά με το ποιο είναι το πραγματικό όνομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβάζω. Είναι η πιο πρωτοποριακή πράξη αναμόρφωσης για να σκουπίσει τον πλανήτη για να αποκαταστήσει την παγκόσμια ευημερία, την ειρήνη και μια Νέα Χρυσή Εποχή που λειτουργεί για όλους, και όχι μόνο για λίγες ελίτ.
Το GESARA ψηφίστηκε να εφαρμοστεί από όλα τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη συμφωνία του Παρισιού για την αλλαγή του κλίματος του 2015, αρχίζοντας με την αναστηλωμένη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών (γνωστή στις ΗΠΑ ως NESARA - Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση ή Εθνική Νόμος περί οικονομικής σταθεροποίησης και ανάκτησης). Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή η ενιαία πράξη εξαλείφει καρκίνους όπως η Federal Reserve Bank, η Internal Revenue Service (IRS) και η ΗΠΑ, Inc., η σκιά κυβέρνηση, καθώς και πολλά άλλα! Η υλοποίηση του GESARA είναι επικείμενη.
Γιατί είναι απαραίτητο το GESARA;
Ο πλανήτης Γη και η ανθρωπότητα βιώνουν τη Μεγάλη Μετατόπιση της Συνείδησης, γνωστή και ως Ανάληψη ή Μεγάλη Αφύπνιση στη Συνείδηση ​​Ενότητας. Η Μητέρα Γη επιστρέφει σε ιερό πλανήτη και παίρνει ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό μαζί της (όποιος θέλει να πάει). Είναι μια χρυσή εποχή πέρα ​​από τις πιο τρελές φαντασίες μας.
Η κυβερνητική αρχή του «σκοτεινού κάβουλα» έχει σκοπίμως και μεθοδικά την κρυμμένη ιστορική αλήθεια της ανθρωπότητας (συμπεριλαμβανομένης της εξω-γήινης κατοχής και γενετικής αλλοίωσης) για πάνω από 13.000 χρόνια ή και περισσότερο. Πρόκειται για την υποδούλωση της ανθρωπότητας για τους εγωιστικούς σκοπούς της. Το πέτυχε σχεδόν.
Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός και οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν ανατεθεί στην Πηγή του Πρωταρχικού Δημιουργού να σταματήσουν και να αναστρέψουν την ορμή αυτού του επαναστατικού και κραυγαλέα σκοτεινού κάβουλα και να θέσουν τέρμα στην εξαπάθειά τους και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα και τη Μητέρα Γη να ευθυγραμμίσουν τους στόχους της Μεγάλης Μετατόπισης της Συνείδησης.
Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή της εντολής της GESARA στις Ηνωμένες Πολιτείες:


  • Καταργεί την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων (IRS), οι υπάλληλοι του IRS θα μεταφερθούν στον εθνικό φόρο επί των πωλήσεων του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών.
  • Καταργεί τους Ομοσπονδιακούς Φόρους Εισοδήματος στις ΗΠΑ Δημιουργεί 17% κατ 'αποκοπήν μη βασικά νέα στοιχεία μόνο έσοδα από φόρους επί των πωλήσεων για την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, τα τρόφιμα και τα φάρμακα δεν θα φορολογούνται, ούτε θα χρησιμοποιούνται στοιχεία όπως τα παλιά σπίτια.
  • Ακυρώνει όλα τα χρέη πιστωτικών καρτών, στεγαστικών δανείων και άλλων τραπεζών λόγω παράνομης τραπεζικής και κυβερνητικής δραστηριότητας. Πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως "jubilee" ή πλήρη συγχώρεση του χρέους.
    Σημείωση: Έχουμε μια μαλακή επιβεβαίωση για αυτό από την έκθεση Benjamin Fulford του Μαρτίου 23rd. Οι ευρωπαϊκές πηγές της βασιλικής οικογένειας ανέφεραν ότι η απογραφή όλων των χρεών ήταν στα έργα.
  • Επαναφέρει το συνταγματικό δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και νομικά θέματα στη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αναθεματίζει όλους τους δικαστές και τους δικηγόρους στο συνταγματικό δίκαιο.
  • Ξεκινάει το νέο αμερικανικό σύστημα διαχείρισης τραπεζικών ταμείων σε ευθυγράμμιση με το συνταγματικό δίκαιο. Εξαλείφει το Σύστημα Federal Reserve. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό θα επιτρέπεται να λειτουργεί παράλληλα με το αμερικανικό ταμείο για ένα έτος, προκειμένου να αφαιρέσει όλα τα σημειώματα της Federal Reserve από την προσφορά χρήματος.
    Σημείωση: Στις 27 Μαρτίου 2020, το μήνυμα Q-Anon # 3904 δήλωσε: "Πατριώτες υπό τον έλεγχο του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων". Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Q-Anon έχει εκδώσει μηνύματα στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2017 σχετικά με την κατάργηση του Dark Cabal στην αμερικανική κυβέρνηση. New York Times Bestselling Ο συγγραφέας David Wilcock έχει προσδιορίσει το Q-Anon ως διοίκηση του Προέδρου Trump και της Συμμαχίας της Γης.
  • Δημιουργεί ένα νέο νόμισμα ουράνιου τόξου των ΗΠΑ που υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι, πλατίνα και πολύτιμα μέταλλα, που τερματίζει την πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών που ξεκίνησε από τον Franklin Roosevelt το 1933.
    Σημείωση: Στις 22 Μαρτίου 2018, εισήχθη νομοσχέδιο στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. που αναφέρθηκε στο HR 5404: Η Επιστροφή σε Χρυσό Αμερικάνικο Δολάριο - Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα. Ο Πρόεδρος Nixon μας έφερε εκτός από το Gold-Standard το 1972 και μας εισήγαγε στο σύστημα (fial-money) του Dark Cabal.Η Alternative News Media ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε τη Συνθήκη του Χρυσού την 1η Νοεμβρίου 2019. Και 3 μέρες αργότερα το Χρυσό Πρότυπο τέθηκε σε ισχύ σε όλο τον κόσμο και εφαρμόστηκε πλήρως σε όλες τις 209 χώρες του κόσμου.Στις 29 Μαρτίου, η έκθεση του Judy Byington σχετικά με την αποκατασταθείσα Δημοκρατία μέσω του GCR ανέφερε ότι «Προφανώς την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου του 2020, το fiat-US dollar (που είναι οι Federal Reserve Notes που χρησιμοποιούμε από τον Απρίλιο του 2020) υποστηρίζεται.
  • Επαναφέρει την ιδιωτική ζωή. Δείτε το άρθρο: The Global Quantum Financial Computer System - Κάντε κλικ εδώ.
  • Θέτει νέες προεδρικές εκλογές και εκλογές του Κογκρέσου εντός 120 ημερών από την ανακοίνωση της GESARA. Επιτρέπει στη νέα Δημοκρατία των ΗΠΑ να ρυθμίζει προσωρινά τις υποθέσεις της χώρας μέχρι να διεξαχθούν δίκαιες και νόμιμες εκλογές.
  • Καταργεί όλους τους σκοτεινούς κώδους και υπαλλήλους διοίκησης και όλα τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ από τις θέσεις τους λόγω των συνεχών αντισυνταγματικών τους ενεργειών.
    Σημείωση: Υπάρχει ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός κατηγοριών που κατατίθενται εναντίον πράκτορες Dark Cabal. Από την 1η Απριλίου 2020, περισσότερες από 150.000 κατηγορίες έχουν κατατεθεί σε ομοσπονδιακά δικαστήρια των ΗΠΑ σε ολόκληρη την Αμερική, με εγκλήματα που κυμαίνονται από την παιδοφιλία μέχρι την παιδική εκμετάλλευση στην προδοσία. Σχεδόν 17.000 από αυτά τα κατηγορητήρια έχουν αποσφραγιστεί και εξυπηρετηθούν και έχουν γίνει συλλήψεις.
  • Επιτρέπει στη νέα Δημοκρατία να καταργήσει ή να εξαλείψει κάθε εμπόδιο που παρεμποδίζει τον νόμο GESARA.
  • Απαγορεύει την πώληση αμερικανικών αρχείων πιστοποιητικών γέννησης ως χρεόγραφα ακίνητης περιουσίας από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.
  • Κυκλοφορεί άνευ προηγουμένου κεφάλαια ευημερίας σε ένα «μερίδιο του προγράμματος αναδιανομής πλούτου» για κάθε άτομο στη γη, καθώς και την απελευθέρωση τεράστιων χρημάτων για ανθρωπιστικούς σκοπούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ανθρώπινο ον θα μπορούσε να γίνει εκατομμυριούχος αμέσως χωρίς χρέη οποιουδήποτε είδους. Αυτό ευθυγραμμίζεται με την Παγκόσμια Επαναφορά Νόμισμα & Αναπροσαρμογή (GCR-RV). Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις εξελίξεις. Κάντε κλικ ΕΔΩ.
  • Ενεργοποιήστε την αποδέσμευση πάνω από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καταργημένων τεχνολογιών που παρακρατούνται από το κοινό με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών ελεύθερης ενέργειας, της αντιβαρύτητας και των ηχητικών μηχανών. Κάντε κλικ στους τίτλους για να δείτε τις artilces:
    Holographic Medical Pods (κρεβάτια Med) και Replicators.Το αμερικανικό πρόγραμμα μυστικού διαστήματος των ΗΠΑ: Προέλευση των επιχειρήσεων διαστημικής χειρονακτικής κατά της βαρύτητας.
  • Παύει κάθε επιθετική στρατιωτική δράση των κυβερνήσεων των ΗΠΑ παγκοσμίως.
  • Αναγκάζει τον στρατό των ΗΠΑ να απομακρύνει αμέσως τα στρατεύματα από όλα τα κυρίαρχα έθνη που δεν τους δέχονται πλέον να διαμένουν στο έδαφός τους (συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ, της Συρίας, του Αφγανιστάν, των Φιλιππίνων κλπ.).
  • Εξαλείφει όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά πυρηνικά όπλα που κινούνται στον πλανήτη Γη.
  • ET Αποκάλυψη τόσο της ανθρωποειδούς όσο και της μη ανθρωποειδούς (εξω-γήινης) ζωής που υπάρχει στην επιφάνεια της Γης και σε όλο τον γαλαξία μας.
    Σημείωση: Την 31η Μαρτίου 2018, ένα μήνυμα παραλήφθηκε από τον Sananda (ο οποίος είναι Ανώτερος Εαυτός του Διδασκάλου Ιησού), ο οποίος είπε: "Οι γαλαξιακοί αδελφοί και οι αδελφές του φωτός σας σχεδιάζουν τώρα μια μεγάλη προσγείωση στην επιφάνεια της Γαίας. Το πρώτο κύμα εκφορτώσεων θα καθοδηγείται από μια πνευματικά προηγμένη φυλή οντων γνωστών ως Πλειδιαδών. "Οι Πλειάδες προέρχονται από τα συστήματα αστέρων των Πλειάδων, περίπου 440 έτη φωτός από τη Γη. Οι Πλειάδες μοιάζουν πολύ με την ανθρώπινη φυλή. Έχουν ένα πρόσωπο που μοιάζει με άνθρωπο, μάτια, μύτη, στόμα, αυτιά, δύο χέρια, δύο πόδια, και όλα φαίνονται πολύ ανθρώπινα. Και, πιστεύω ότι είναι ένας από τους μεγάλους λόγους που έχουν επιλεγεί για να οδηγήσουν την ομάδα προόδου - λόγω των ανθρώπινων χαρακτηριστικών τους.Ολόκληρος ο πολιτισμός τους υπάρχει σήμερα στην έκτη διάσταση. Επικοινωνούν με τηλεπάθεια και χρησιμοποιούν πρόβλεψη αντί-βαρύτητας για το διαστημικό σκάφος τους. "Ανήλθαν" από τις κατώτερες διαστάσεις στις υψηλότερες διαστάσεις της συνείδησης εκατομμύρια χρόνια πριν. Είχαν μια πολύ παρόμοια διαδικασία ανόδου, όπως η ανθρωπότητα και η Γη περνούν τώρα.
  • Διεθνείς οθόνες θα είναι παρόντες για να αποτρέψουν την παράνομη παραχάραξη ψηφοδελτίων ψηφοφόρων ή δόλιες εκλογικές δραστηριότητες ομάδων ειδικών συμφερόντων.
  • Εξαλείφει όλες τις "καταστάσεις έκτακτης ανάγκης", δηλώνοντας έτσι ειρήνη για κάθε γη που τηρεί η GESARA και είναι συμμαχία.
  • Καθιέρωση της ειρήνης σε ολόκληρο τον κόσμο όπως παρακολουθείται από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
  • Αυξάνει τα οφέλη για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.
  • Επαναφέρει την τροπολογία του αρχικού τίτλου της ευγένειας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον υπέγραψε την NESARA στις 10 Οκτωβρίου 2000Εδώ είναι η συσχέτιση με την NESARA, σύμφωνα με τον Sherry Shriner της ιστοσελίδας "Omegans Are Liars": Ο νόμος εγκρίθηκε από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 9 Μαρτίου 2000 και στη συνέχεια απεστάλη στον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον για την υπογραφή του. Ο Πρόεδρος Κλίντον υπέγραψε στη NESARA νόμο στις 10 Οκτωβρίου 2000. Σε εκείνο το σημείο, η NESARA, όπως και με οποιαδήποτε νομοθεσία που ενεργεί κατ 'αυτόν τον τρόπο, έγινε «νόμος της γης».
Αλλά περιμένετε ένα λεπτό! Κανείς δεν ήθελε να την επιβάλει. Γιατί; Κανείς δεν ήθελε να επιβάλει τη NESARA επειδή αυτός ο νόμος απαιτούσε τη φυσική και μόνιμη απομάκρυνση από τις κυβερνητικές θέσεις όλων όσων ήταν προδοτικοί. Εκείνοι που σκόπιμα ενήργησαν έξω από το Σύνταγμα της Δημοκρατίας είχαν διαπράξει προδοσία. Εκείνοι που ήταν προδοτικοί περιλάμβαναν τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, το προεδρικό γραφείο, όλα τα μέλη του Κογκρέσου, διάφορους επικεφαλής των κυβερνητικών υπηρεσιών, όλους τους πενήντα κυβερνήτες των πενήντα κρατών, δικαστές και άλλους.
Για να κρύψει τη NESARA από την κοινή γνώμη και, ως εκ τούτου, να εμποδίσει την επιβολή της από το λαϊκό αίτημα, το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών έβαλε μια παραγγελία για όλους τους δημόσιους αξιωματούχους, τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, το προσωπικό επιβολής του νόμου, τους τραπεζίτες, τους δικηγόρους, τους δικαστές, οποιοσδήποτε άλλος, που γνώριζε για τη NESARA και ποιος θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες για το NESARA στο κοινό.
Εάν οι άνθρωποι έμαθαν την αλήθεια για τη NESARA, θα απαιτούσαν την επιβολή της. Αυτό δεν θα μπορούσε να επιτραπεί.
Το σχέδιο απόκρυψης της NESARA λειτούργησε καλά για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σταδιακά τα νέα της NESARA άρχισαν να διαρρέουν στο κοινό. Για να παρακάμψει οποιαδήποτε δημόσια δράση για την επιβολή της NESARA, δημιουργήθηκε το "σχέδιο Β". Το σχέδιο ήταν να καθυστερήσουμε για πάντα την επιβολή της NESARA, ξεφορτώντας τους ανθρώπους με περιπλοκές. Η NESARA εμπλέκεται σε πλασματικές νομικές διαδικασίες και δικαστικές αποφάσεις τόσο από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και από το Διεθνές Δικαστήριο. Αυτό το παιχνίδι της απάτης θα μπορούσε να παίξει για πάντα, η NESARA θα μπορούσε να καθυστερήσει μόνιμα, και οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα ήταν ποτέ οι σοφοί. Τι συνέβη πραγματικά με το NESARA; - Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη ιστορία.
Εδώ είναι ένα παρακινώντας γεγονός σύμφωνα με Sonja Zozula: Το Κογκρέσο γνωρίζει για NESARA, και ο γερουσιαστής σας γνωρίζει για NESARA. Μη με πιστέψεις; Παρακαλούμε να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δείτε αν θα απαντήσουν; Σας εγγυώμαι ότι δεν θα σας απαντήσουν με κανέναν τρόπο. Θα λάβετε μόνο σιωπή ακριβώς όπως, εγώ και όπως ακριβώς έχετε εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμη και με πολλαπλές γραπτές αιτήσεις, δεν έχω ακούσει από τους αντιπροσώπους μου. Οι Κογκρέσσοι Darrell Issa, γερουσιαστής Dianne Feinstein και γερουσιαστής Barbara Boxer. Όλοι λειτουργούν υπό την απαίτηση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, απαγορεύοντας την συζήτηση. Μη με πιστέψεις; Δοκίμασέ το! Σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε τον. Ρωτήστε εάν γνωρίζουν το NESARA και δείτε μόνοι σας. Δεν θα το επιβεβαιώσουν ούτε θα το αρνηθούν. Ξέρετε για τη NESARA; Σίγουρα δεν ΜΟΝΟ, αλλά είναι καιρός να κάνετε! από την Sonja Zozula.
Σημείωση: Η λήψη ακριβών και αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με αυτό το θέμα στο Διαδίκτυο ήταν ένας αγώνας και απογοητευτικός κατά περιόδους. Προσπάθησα να σας δώσω τις καλύτερες πηγές των καλύτερων. Ο έλεγχος όλων των πηγών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη και ολοκληρωμένη εικόνα της ιστορίας της GESARA-NESARA. Ωστόσο, όπως πάντα, ο επισκέπτης του ιστότοπου συνιστάται να χρησιμοποιεί τη δική του διάκριση στην αξιολόγηση των πληροφοριών. - Αναθ. Dennis Shipman

ΠΗΓΕΣ:


http://www.blissfulvisions.com

1 σχόλιο:

Τσοπάνος είπε...

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Σοβαρευτειτε!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters