Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Αναζήτηση για τα μέλη της οικογένειας Kennedy που λείπουν στον κόλπο Chesapeake έχει «μετατραπεί από τη διάσωση στην ανάκαμψη»


Οι αρχές συνέχισαν να αναζητούν την Παρασκευή για δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι που εξαφανίστηκαν στο Chesapeake Bay αφού είχαν ξεκινήσει σε ένα κανό για να ανακτήσουν μια μπάλα στο νερό - μια αποστολή που η οικογένεια είπε «μετατράπηκε από διάσωση σε ανάκαμψη».
Η Maeve Kennedy Townsend McKean, 40 ετών, και ο 8χρονος γιος της, Gideon Joseph Kennedy McKean, εξαφανίστηκαν κοντά στην Αννάπολη την Πέμπτη το βράδυ, ενώ η οικογένεια είχε συγκεντρωθεί σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι που ανήκε στη μητέρα, την οικογένεια και τις αρχές του McKean.

Περίπου στις 4 μ.μ., τα παιδιά κλωτσούσαν μια μπάλα μπρος-πίσω σε μια αυλή, και η μπάλα πήγε στο νερό, δήλωσε ο σύζυγος McKean, David McKean.
Είπε ότι η σύζυγός και ο γιος του "βγήκαν σε ένα κανό για να το κυνηγήσουν".
"Μόλις πήγαν μακριά από ό, τι μπορούσαν να χειριστούν και δεν μπορούσαν να επανέλθουν", είπε σε μια σύντομη συνέντευξη με την Ουάσιγκτον Post.

Τα μέλη της οικογένειας Kennedy λείπουν στον κόλπο Chesapeake
Maryland, ο κυβερνήτης Larry Hogan στις 3 Απριλίου δήλωσε ότι ο Maeve Kennedy Townsend McKean και ο οκτάχρονος γιος του Gideon έχουν εξαφανιστεί μετά από ένα ταξίδι με βάρκα. (Reuters)
Είπε ότι η οικογένεια ήταν στο σπίτι Shady Side της Kathleen Kennedy Townsend, πρώην υποδιοικητής κυβερνήτης του Μέριλαντ.
Ο Κένεντι Τάουνσεντ περιέγραψε την κόρη του ως αφοσιωμένη μητέρα τριών και δημόσιου λειτουργού με «φωτιά που προέρχεται από την ψυχή της».
"Η καρδιά μου είναι συντριπτική, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλέσουμε τη χάρη του Θεού και τη δύναμη που έχουμε για να τιμήσουμε την ελπίδα, την ενέργεια και το πάθος που έκαναν ο Maeve και ο Gideon στον κόσμο", ανέφερε σε δήλωσή του.
Ο Maeve McKean είναι εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Πανεπιστημίου του Georgetown. Είναι εγγονή του αείμνηστου γερουσιαστή Robert F. Kennedy και grandniece του πρώην προέδρου John F. Kennedy.
Ο επικεφαλής Erik Kornmeyer, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του County Anne Arundel, δήλωσε σε δήλωσή του ότι ένας ενδιαφερόμενος κάλεσε τις αρχές γύρω στις 4:30 μ.μ. την Πέμπτη να πει ότι είδε το κανό από την προβλήτα Columbia Beach.
Σύμφωνα με την Ακτοφυλακή, ο καλών είπε ότι τα boaters "είδαν να αγωνίζονται να επιστρέψουν στην ακτή σε ένα κανό" κοντά στον κόλπο της Herring και στη συνέχεια δεν είδαν πάλι.
Ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής ακτοφυλακής δήλωσε ότι ο άνεμος σε αυτό το τμήμα του κόλπου ήταν στα 26 κόμβους - περίπου 30 μίλια / ώρα - το απόγευμα της Πέμπτης, με κύματα 2 έως 3 πόδια ψηλά.
Τα πληρώματα των σκαφών και των ελικοπτέρων ασχολήθηκαν με την έρευνα μέχρι τη σκοτεινή Πέμπτη και επανήλθαν την Παρασκευή το πρωί. Μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, το Λιμενικό Σώμα είπε ότι είχαν καλύψει 2.275 τετραγωνικά μίλια.
Η Αστυνομία των Φυσικών Πόρων του Μέριλαντ δήλωσε την Παρασκευή ότι ανακτήθηκε αναποδογυρισμένο κανό που ταιριάζει με την περιγραφή αυτού που εξαφανίστηκε.
"Ο Gideon, όπως και η μαμά του, ήταν αθλητής αστέρι που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, το γκολφ και το τρέξιμο", δήλωσε ο Kennedy Townsend για τον εγγονό της. "Πήρε τους γονείς του με τους πιο εξαιρετικούς τρόπους. Αγαπούσε αινίγματα, μαθηματικά, σκάκι και περιπέτειες. "
Ο McKean είναι πρόεδρος του Συλλόγου Μητρικών Δασκάλων στο School Cluster του Καπιτωλίου. Οι διευθυντές Elena Bell και Kristofer Comeforo έστειλαν επιστολή στις οικογένειες λέγοντας ότι "είναι βαθιά λυπημένοι από αυτή την είδηση".
Ο McKean αποφοίτησε από το Boston College και το Πανεπιστήμιο της Georgetown με ένα κοινό πτυχίο νομικής και διεθνούς επίλυσης συγκρούσεων. Έχει υπηρετήσει στο ειρηνευτικό σώμα στη Μοζαμβίκη, έρχεται στο σπίτι για να βοηθήσει με την εκστρατεία της μητέρας της το 2002 για τον κυβερνήτη.
Συνέχισε να εργάζεται για τη Δημοκρατική αμερικανίδα γερουσιαστή Dianne Feinstein στην Καλιφόρνια - όπου γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της. Ο Γκιδόν είναι το πρώτο τους παιδί. το ζεύγος δικηγόρων για τα ανθρώπινα δικαιώματα τον ονόμασε μετά από μια υπόθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου που διέταζε τα κράτη να πληρώνουν για δικηγόρους υπεράσπισης για τους φτωχούς. Κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Ομπάμα, ο McKean εργάστηκε στο παγκόσμιο πρόγραμμα AIDS του Υπουργείου Εξωτερικών και στα ανθρώπινα δικαιώματα στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.
Πέρυσι, η ίδια και η μητέρα της μίλησαν ανοιχτά εναντίον της θέσης του θείου του Robert F. Kennedy Jr. κατά των εμβολίων.
"Είμαστε πίσω από αυτόν στο συνεχιζόμενο αγώνα του για την προστασία του περιβάλλοντός μας" , έγραψαν σε μια στήλη Politico . "Ωστόσο, με τα εμβόλια, είναι λάθος."
Τον περασμένο μήνα, ήταν μία από τις εκατοντάδες της δημόσιας υγείας και εμπειρογνώμονες που υπέγραψαν μια επιστολή που κάλεσε τον αντιπρόεδρο Pence να ακολουθήσει τις επιστημονικές συστάσεις και να παράσχει επαρκή χρηματοδότηση για να ανταποκριθεί στο στόχο 19.
Η οικογένεια Κένεντι έχει τραυματιστεί από τραγωδία, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονιών του παππού και του θείου του McKean στη δεκαετία του 1960 και του θανάτου του ξαδέλφου του Saoirse Kennedy Hill πέρυσι.
Αν και θεωρούνται ευρέως ευνοημένοι από την τύχη, ο McKean είπε στο Glamour το 2008 ότι ήταν μια παρανόηση.
"Οι άνθρωποι σκέφτονται, επειδή είμαι Κένεντι, είμαι εξαιρετικά πλούσιος και δεν το καμάρω. Χα! είπε. "Έχω ένα μεγάλο όνομα, αλλά από τη στιγμή που θα φτάσετε στην τέταρτη γενιά, τα χρήματα εξαντλούνται. Είμαστε τυχεροί σε σύγκριση με τον μέσο Αμερικανό, αλλά νομίζω ότι είμαι παιδί του trust fund - έτσι δεν είναι αλήθεια! "Είπε ότι εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση να καταλάβουμε πώς να πληρώνουν τους λογαριασμούς του σχολείου νόμου, ενώ δεσμεύονται για μια σταδιοδρομία στη δημόσια υπηρεσία.
Σε συνέντευξή της πέρυσι με ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, είπε γιατί επέλεξε να επικεντρώσει μέρος της σταδιοδρομίας της στην υγεία των γυναικών. Ενώ οι γυναίκες είναι "ο μισός κόσμος", είπε, οι επενδύσεις στον τομέα της ιατρικής έρευνας συχνά ευνοούν τους άνδρες.
"Νομίζω ότι υπάρχει. μια απίστευτη ευκαιρία για να κάνει πραγματικά μια διαφορά », είπε. "Όταν βελτιώνετε την υγεία των γυναικών και των παιδιών τους, βελτιώνετε την υγεία των [κοινοτήτων] τους."
Ο Κένεντι Τάουνσεντ δήλωσε ότι η κόρη του "αφιέρωσε τη ζωή της βοηθώντας τους πιο ευάλωτους στην κοινωνία".
«Έκαμε τα πάντα με τον πλήρη εαυτό της και την καρδιά της», είπε.
Η Magda Jean-Louis, η Clarence Williams, η Ovetta Wiggins, η Spencer S. Hsu, η Erin Cox, η Annie Linskey και ο Eddy Palanzo συνέβαλαν σε αυτή την έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters