Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π!!!



Mantes Dimitrios
Είναι σχεδόν απίστευτο!!!!
Είναι αδιανόητο!!!!!!!!!!!!!!
Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίννες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;
https://www.sfagi.gr
Είναι αυτή η απόδειξη ότι η Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένοχη παιδεραστία;


Η αρχική ανάλυση βίντεο μας υποδηλώνει ότι δεν έχει γίνει χειραγώγηση με τη χρήση ενός προγράμματος CGI, ούτε έχει κοπεί ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί με πολλαπλά βίντεο από διαφορετικές σκηνές.

Το κακό έχει διεισδύσει σε όλη την Ελίτ, την ΝΤΠ, την λεγόμενη ΚΑΜΠΑΛΑ, των Επικυρίαρχων που χρόνια τώρα τρώει σάρκες, πίνει αίμα και αδρενόχρωμα από νεαρά και ανήλικα παιδιά που αφού τα βασανίζουν για να παράξουν την ουσία αυτή, ύστερα τα βιάζουν και στο τέλος τα σκοτώνουν.

Όσο κρατά η διαδικασία αυτή, με μια μόνιμη βελόνα στο αριστερό οφθαλμό ή στην σπονδυλική στήλη, συλλέγουν το "πολύτιμο" αυτό "ελιξήριο" όπως το ονομάζουν!!!

Ο Τσαουσέσκου με τη γυναίκα του έπινε από το ίδιο.
Γνωρίζουμε όλοι πώς έκλεισε η Ρουμανική Κυβέρνηση το όλον θέμα. Απλά τους εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες πριν χρόνια.
Από αυτό το "ελιξήριο" λαμβάνουν όλοι οι Κυβερνητικοί σε όλες τις Χώρες, ενώ είναι κοινό μυστικό μεταξύ των "μυημένων" στις διάφορες ΦΙΔΟστοές και ερπετοστοές, ενώ το λαμβάνουν μόνο οι πολύ υψηλά ιστάμενοι, είτε σε απ΄ευθείας τελετές, είτε με ειδικές "αποστολές" σε διπλωματικούς σάκους ξένων Πρεσβειών, με απόλυτη μυστικότητα.

Διαβάστε αυτό πριν σας εισάγω στο επόμενο θέμα, δηλαδή γατί ο Τραμπ με τον Πούτιν και τον Κινέζο Πρωθυπουργό, που ενώ έχουν οι ίδιοι στο βαθύ τους Κράτος τους εν λόγω "Καμπαλιστές", εν τούτοις πήραν την απόφαση να εφαρμόσουν την επιχείρηση ¨ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" (THΕ STORM) που αφορά τη σύλληψη και τον εγκλεισμό όλων αυτών των ερπετών που κατέχουν θέσεις "κλειδιά" στη διακυβέρνηση, στην Οικονομία, στη Θρησκεία, στην Πολιτική, στην Παγκοσμιοποίηση.

Η επιχείρηση "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, με κορύφωση την αποστολή Αμερικανικών και Ρωσικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική, υπό το πρόσχημα άσκησης με τον κωδικό "Europe defender".

Τα πλοία που έχει στείλει ο Τράμπ,το Mercy και Comfort είναι αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο Λος Άντζελες! Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί έστειλε τα πλοία, πλωτά νοσοκομεία, αφού το Σύστημα Υγείας της Αμερικής, μπορεί να μην είναι από τα καλύτερα, πλην δεν έχει καν δεχτεί καμία πίεση από ασθενείς όπως η Ιταλία!

Τα έστειλε να ελευθερώσει τις χιλιάδες ανήλικα παιδιά, "σκλάβους¨" του Σεξ της Άρχουσας Τάξης των Καμπαλιστών, με την ονομασία SAVE THE CHILDREN FIRST!!!

Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, για τα παιδιά που έχουν ανασυρθεί από τα συστήματα τούνελ κάτω από το Central Park στην Νέα Υόρκη. Παιδιά που έχουν γεννηθεί και έχουν γίνει σκλάβοι του σέξ και ήταν μέσα στα τούνελ, τελείως εξασθενημένα κακοποιημένα, φυλακισμένα.
https://www.sfagi.gr

Μιλάμε για αίσχη, για στυγερά εγκλήματα, για διαβολικούς εγκεφάλους που κάθισαν στο σβέρκο των Λαών!
Ας ελπίσουμε να έχει αίσιο τέλος και επιτυχή έκβαση η εκκαθάριση της Γαίας από τα σκουπίδια αυτά, που θέλουν να επιβάλλουν μία Παγκόσμια Δικτατορία, υπό τον απόλυτο Έλεγχο που επιχειρούν ακόμη και τώρα υπό του φόβου μιας ίωσης πολύ πιο ανώδυνης από την απλή γρίπη.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, αν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σ΄αυτό το αίσχος (ακόμη και υπόνοιες), όπως επίσης και η ένοχη; Εκκλησία της Ελλάδος που πρόσφατα απαγόρευσε στους ιερωμένους της κάθε δημόσιο Λόγο (Δικτατορία λέγεται αυτό) ας προσέξουν πολύ καλά τις κινήσεις τους από εδώ και στο εξής.
Διότι:

1.Οι προστάτες τους σε λίγες ημέρες δεν θα μπορούν να τους παράσχουν καμία βοήθεια! (Θα είναι όλοι Φυλακή). Αρχής γενομένης από τον Πάπα της Ρώμης!

2. Αν έχουν λάβει εντολές να περιορίσουν κι άλλο το Λαό, κλείνοντας τις εκκλησιές του, κλείνοντάς τους ΦΥΛΑΚΗ σε κατ΄όικον περιορισμό, σε λίγο δεν θα υπάρχει κανένα επιχείρημα, αφού θα βγουν όλα στο Φως!

3. Αν σκοπεύουν πάλι να φέρουν κι άλλους μολυσμένους "λάθρους" που τους έχουν αμολήσει στην Ελληνική επικράτεια ανενόχλητους να σουλατσάρουν όπου γουστάρουν, όσο εμείς είμαστε κλεισμένοι ως νομοταγείς πολίτες, να το ξανασκεφτούν και να λάβουν άμεσα μέτρα, επαναπατρισμού και εγκλεισμού τους.
Είπα και "ελάλησα" βασισμένος σε Παγκόσμιες εξελίξεις και πληροφορίες που δεν χωρούν ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
Ας προσέξουν όσο είναι καιρός, διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ούτε να υπολογίσουν, ούτε να σταματήσουν την ΙΕΡΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όταν καταπέσουν όλες οι ψευτιές και τα αίσχη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Και κάτι τελευταίο!

Μέχρι τις 21/4/2020 να έχετε περιορίσει τα επικίνδυνα εισαγόμενα κρούσματα σε ειδικές και απομονωμένες μονάδες, να έχετε άρει όλα τα μέτρα, να μαζέψετε τους ΛΑΘΡΟΥΣ και να παρακαλάτε να μην έχετε τις συνέπειες που σας αρμόζουν γι όλο αυτό το ΦΙΑΣΚΟ!

Βγάλτε τον Κόσμο έξω, ανοίξτε με ασφάλεια τα Σχολεία,ανοίξτε τις Εκκλησιές, ξαναστυλώστε την διαλυμένη Οικονομία και αποκαταστείστε όλες τις Ζημιές που προκαλέσατε άθλιοι!
ΤΩΡΑ!!!!
Δημήτριος Μαντές

3/04/2020






https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters