Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ: ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ !!! Κάτω από τις σκηνές στο Central Park. Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ΗΡΩΑΣ.

Τα μωρά και τα μικρά παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία κάτω από τις σκηνές του ιατρικού νοσοκομείου στο Central Park της Νέας Υόρκης. 
«Η πιο τρομακτική μέρα της ζωής μου ήταν περίπου πριν από ένα μήνα, όταν μετά από μια κουραστική μέρα συναντήσεων η ομάδα μου μου είπε ότι θα χρειαζόμασταν 130.000 αναπνευστήρες - ότι είχαμε εκατοντάδες χιλιάδες αναπνευστήρες», δήλωσε ο Trump κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης καθημερινής ενημέρωσης τύπου του Λευκού Οίκου.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ξέρει.
Στις 15 Απριλίου 2020, οι New York Times δημοσίευσαν το «Treating Coronavirus» στο Central Park «Hot Zone» και ανέφερε τον Δρ Elliott Tenpenny, τον ιατρικό διευθυντή του νοσοκομείου στο Central Park της Νέας Υόρκης.
«Ενώ το ιατρικό νοσοκομείο διατηρεί εργαστήριο και φαρμακείο και είναι σε θέση να κάνει ακτινογραφίες και να παρέχει εντατική περίθαλψη, περίπου το ένα δέκατο των ασθενών του έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλη εγκατάσταση για πιο εξειδικευμένες θεραπείες. Τη Δευτέρα το απόγευμα, ένας από τους ασθενείς μεταφέρθηκε από τις σκηνές σε ΜΕΘ στο Mt. Σινά. «Μπορούν να προσφέρουν ένα υψηλότερο επίπεδο, οπότε είμαστε πάντα πίσω», είπε ο Δρ Tenpenny. Αυτή η φροντίδα υψηλότερου επιπέδου περιλαμβάνει οξυγόνωση εξωσωματικής μεμβράνης ή ECMO, η οποία χρησιμοποιεί μια μηχανή για οξυγόνωση του αίματος ενός ασθενούς άμεσα, αντικαθιστώντας προσωρινά τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων », ανέφεραν οι New York Times.
Η οξυγόνωση της εξωσωματικής μεμβράνης (ECMO) είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί μια αντλία για την κυκλοφορία του αίματος μέσω ενός τεχνητού πνεύμονα πίσω στην κυκλοφορία του αίματος ενός πολύ άρρωστου μωρού . Αυτό το σύστημα παρέχει υποστήριξη παράκαμψης καρδιά-πνεύμονα έξω από το σώμα του μωρού . Μπορεί να βοηθήσει στη στήριξη ενός παιδιού που περιμένει μεταμόσχευση καρδιάς ή πνεύμονα.
ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ECMO;
Το ECMO χρησιμοποιείται σε βρέφη που είναι άρρωστα λόγω αναπνευστικών ή καρδιακών προβλημάτων. Ο σκοπός του ECMO είναι να παρέχει αρκετό οξυγόνο στο μωρό, ενώ επιτρέπει χρόνο για τους πνεύμονες και την καρδιά να ξεκουραστούν ή να επουλωθούν.
Στις 9 Απριλίου 2020, οι TIMOTHY CHARLES HOLMSETH ΕΚΘΕΣΕΙΣ ανέφεραν «Το ιατρικό πλοίο USNS Comfort US Navy έφτασε στη Νέα Υόρκη στις 30 Μαρτίου 2020».
«Όπως και το αδελφό του πλοίο, το USNS Mercy, το Comfort δεν θα θεραπεύσει ασθενείς με θετικό κοροναϊό», ανέφερε το Business Insider.
Σύμφωνα με την πηγή πληροφοριών υψηλού επιπέδου μου, ο λόγος για τον οποίο το USNS Comfort στάλθηκε στη Νέα Υόρκη ήταν να θεραπεύσει βασανισμένα και κακοποιημένα παιδιά που διασώθηκαν από σήραγγες κάτω από τη Νέα Υόρκη.
[τέλος]
Οι εκθέσεις της Intel αποκαλύπτουν ότι μωρά και παιδιά διασώζονται από υπόγειες εγκαταστάσεις (Deep Underground Military Bases - DUMB's) και βρώμικους θαλάμους βασανιστηρίων σε όλη τη χώρα.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΗ
Η Ειδική Ομάδα Πενταγώνου Πενταγώνου (PPTF) προειδοποίησε τον κόσμο για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις διάσωσης των ΗΠΑ που διεξάγονται τον Οκτώβριο του 2019.
Τα περισσότερα από τα παιδιά είχαν απαχθεί από τους γονείς τους από [ιδιωτικές] Υπηρεσίες Παιδικής Προστασίας (CPS) και μετακινήθηκαν στο υπόγειο.
Το PPTF έχει εντοπίσει ένα μυστικό παγκόσμιο δίκτυο διακινητών ανθρώπων.
Παρακολουθήστε τους σεισμούς για να εντοπίσετε πού καταστρέφονται τα υπόγεια οχυρά εχθρών από τον στρατό των ΗΠΑ.
Πιστέψτε με, είμαι με την Υψηλή Διοίκηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters