Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Τραμπ εναντίον Ιλουμινάτι τον Δεκέμβριο του 2017 / Εωσφορισμός

Περιγραφή του βίντεο
        Οι Ιλουμινάτι και η μάχη του Τραμπ εναντίον τους.        Διαβάστε το ακόλουθο κείμενο που μετέφρασα από τα αγγλικά, γιατί ο πλούτος των πληροφοριών που δίνει δεν εμπεριέχονται στο ίδιο το βίντεο. Όμως το κείμενο θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το υπόβαθρο για πολλά που θα ακούσετε στο ίδιο το βίντεο. Το κείμενο περιγράφει τις πράξεις του Τραμπ εναντίον των Ιλουμινάτι τον Δεκέμβριο του 2017.




        Αρθρο του Dr Michael Salla αναρτημένο στην ιστοσελίδα του, Εξωπολιτική
     
                                                Τίτλος:

   Η Εκτελεστική Εντολή του Τραμπ Στοχοποιεί το Βαθύ Κράτος και Ανοίγει το Δρόμο για μια πλήρη Αποκάλυψη [Σχετικά με Εξωγήινους, το Ρόλο τους στην Ανθρώπινη Ζωή, και Προηγμένες Τεχνολογίες]
[Σημείωση: ο όρος "πλήρη αποκάλυψη" σημαίνει μια αποκάλυψη που δεν θα είναι μερική, κι έτσι δεν θα δίνει σε σκιώδεις παράγοντες τη δυνατότητα να χειριστούν το γεγονός πως το παγκόσμιο κοινό θα γνωρίζει πλέον για την ύπαρξη των εξωγήινων, προκειμένου να προωθήσουν εγωιστικά τους συμφέροντα (π.χ. να χρηματοδοτηθούν για την παραγωγή διαστημικών όπλων που θα έσωζαν τη Γη από μια δήθεν εξωγήινη απειλή).]


        Πρώτα ένα σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα του άρθρου:

         Ο Dr. Michael Salla είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μελετητής της διεθνούς πολιτικής, της επίλυσης συγκρούσεων και της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και είναι συγγραφέας / εκδότης πολλών σχετικών βιβλίων [αναφέρονται μερικά].
         Έχει συγγράψει πάνω από εβδομήντα άρθρα, κεφάλαια και κριτικές βιβλίων με θέμα την ειρήνη, τις εθνοτικές συγκρούσεις και την επίλυσή τους.

         Είχε ακαδημαϊκά πόστα:
      στη Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών και στο Κέντρο Παγκόσμιας Ειρήνης (Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, Ουάσιγκτον, 1996-2004)·
     στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών (Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο, Καμπέρα, Αυστραλία, 1994-96)· και
     στη Σχολή Διεθνών Υποθέσεων Elliott (Πανεπιστήμιο George Washington, Ουάσιγκτον, 2002).

         Έχει διδακτορικό δίπλωμα στις Πολιτικές Επιστήμες (Government) από το Πανεπιστήμιο Queensland (Αυστραλία) και μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης (Αυστραλία).
         Διεξήγαγε βιβλιογραφική και επιτόπια έρευνα στις εθνοτικές συγκρούσεις στο Ανατολικό Τιμόρ, στο Κοσσυφοπέδιο, στη Μακεδονία [Σκόπια] και στη Σρι Λάνκα, και διοργάνωσε πρωτοβουλίες ειρήνευσης που περιελάμβαναν συμμετέχοντες μεσαίου έως υψηλού επιπέδου από αυτές τις συγκρούσεις.
         Ο Δρ Σάλλα είναι επίσης πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της «Εξωπολιτικής», την πολιτική μελέτη των βασικών παραγόντων, θεσμών και διαδικασιών που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή. Το ενδιαφέρον του για την Eξωπολιτική εξελίχθηκε από την έρευνά του στα αίτια των διεθνών συγκρούσεων και της σχέσης τους με την εξωγήινη παρουσία, την αποκρυβόμενη από το ευρύ κοινό, τους εκλεγμένους αξιωματούχους και ακόμα και τους ανώτερους στρατιωτικούς.

                                ------------------- άρθρο -------------

          Η Εκτελεστική Εντολή του Τραμπ Στοχοποιεί το Βαθύ Κράτος
                    και Ανοίγει το Δρόμο για μια πλήρη Αποκάλυψη



        Κάτι πολύ βαθύ συνέβη στις ΗΠΑ στις 21 Δεκεμβρίου 2017 με την κήρυξη από τον Πρόεδρο Τραμπ της «Εκτελεστικής Εντολής που Μπλοκάρει την Ιδιοκτησία Προσώπων που Εμπλέκονται σε Σοβαρές Παραβιάσεις Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ή σε Διαφθορά». Η εντολή κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφθορά, και ονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία θα πάγωναν άσχετα απ' το πού στον κόσμο είχαν διαπραχθεί οι παραβιάσεις.
        Ενώ τα μεγάλα μίντια αγνόησαν σε μεγάλο βαθμό την Εκτελεστική Εντολή του Τραμπ, τα εναλλακτικά μίντια έχουν δώσει μεγάλη προσοχή. Πολλοί έχουν σημειώσει πως η Εκτελεστική Εντολή είναι πολύ πιο σημαντική από ό, τι επιφανειακά φαίνεται να είναι. Αντί απλά να δεσμεύει τους οικονομικούς πόρους των αλλοδαπών πολιτών που συνδέονται με τη ρωσική σφαίρα επιρροής, όπως επιφανειακά μοιάζει να κάνει, απευθύνεται πράγματι στα μέλη του "Βαθιού Κράτους" (γνωστού και ως Κλίκα ή Ιλουμινάτι) που έχουν εμπλακεί στην εμπορία ανθρώπων , στην παιδεραστία και στη συστηματική διαφθορά παντού στον πλανήτη.
        Η γλώσσα της εκτελεστικής εντολής είναι πολύ ανοιχτή (αόριστη) ως προς τον τρόπο με τον οποίο η διεθνής διαφθορά και οι παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων απειλούν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ:

«Εγώ ο Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, βρίσκω πως η συχνότητα και σοβαρότητα της παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, που πηγάζουν, ολικά ή σε σημαντικό βαθμό, έξω από τις ΗΠΑ, όπως αυτές που έχουν διαπραχθεί ή διευκολυνθεί από τα πρόσωπα που ονομάζονται στη λίστα που βρίσκεται στο Παράρτημα της παρούσας Εντολής, έχουν φτάσει σε τέτοια έκταση και βαρύτητα, ώστε απειλούν τη σταθερότητα των διεθνών πολιτικών και οικονομικών συστημάτων. Η καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η διαφθορά υπονομεύουν τις αξίες που διαμορφώνουν ουσιώδη θεμέλια για την ύπαρξη σταθερών, ασφαλών και λειτουργικών κοινωνιών· έχουν καταστροφικά αποτελέσματα στα άτομα· αποδυναμώνουν τις δημοκρατικές κοινωνικές δομές· υποσκάπτουν τον Κανόνα Δικαίου· διαιωνίζουν βίαιες συγκρούσεις· διευκολύνουν τις δραστηριότητες επικίνδυνων ατόμων· και υπονομεύουν τις αγορές. Οι ΗΠΑ θα επιβάλουν απτές και σοβαρές συνέπειες σε εκείνους που διαπράττουν σοβαρές παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων ή είναι μέρος της διαφθοράς, όπως και θα προστατέψουν το οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ από αυτά τα πρόσωπα. Ως εκ τούτου αποφασίζω πως οι σοβαρές παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων και η (οικονομική) διαφθορά σε όλο τον κόσμο συστήνουν μια ασυνήθιστη και εξαιρετική απειλή στην εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία των ΗΠΑ και με την παρούσα Εντολή κηρύσσω τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή.»
        Το Παράρτημα της Εντολής εντοπίζει καίρια άτομα και οργανώσεις, αρκετά απ' τα οποία συνδέονται σαφώς με τη Ρωσία. Η Εκτελεστική Εντολή συνδέεται με τον Παγκόσμιο Νόμο περί Ευθύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Magnitsky, που προέκυψε από τη δολοφονία ενός εξέχοντος αντιφρονούντος που εξέθετε παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων και διαφθορά στη Ρωσία.
Αυτή η σύνδεση μπορεί εύκολα να οδηγήσει τους αναγνώστες στην εσφαλμένη πεποίθηση πως η Εκτελεστική Εντολή αποσκοπεί αποκλειστικά στη στοχοποίηση διεφθαρμένων Ρώσων αξιωματούχων και στη διαφθορά και τις παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων από τις χώρες στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας.
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν διάφορα εναλλακτικά μίντια, η Εκτελεστική Εντολή του Τραμπ πηγαίνει πολύ πέρα από τη ρώσικη σφαίρα επιρροής. Στοχοποιεί πράγματι το Βαθύ Κράτος [στις ΗΠΑ], και εκπληρώνει την προεκλογική του δέσμευση τού 2016 να «στραγγίσει το βάλτο».
        Για παράδειγμα, ο Jim Stone, ανεξάρτητος δημοσιογράφος, γράφει:

«Η Εκτελεστική Εντολή παρουσιάζεται ως κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης ήδη εξαρχής. Στην αρχή μοιάζει σαν να κυνηγά αλλοδαπούς που ονομάζονται στο Παράρτημα. Αλλά δεν πρόκειται για αυτό. Το πρώτο μέρος της Εντολής απλά δυναμώνει το δεύτερο μέρος της, ώστε να εμποδίσει τους αμερικανούς κακοποιούς να διαφύγουν σε ξένες χώρες και να υποστηριχθούν από αλλοδαπούς.
Για να συνοψίσω:
Κανένας κακοποιός δεν μπορεί να δεχτεί βοήθεια από άλλον κακοποιό για να διαφύγει. […] Η Εντολή αφορά τη διακίνηση παιδιών και άλλες παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, αφορά την κλοπή και κατάχρηση κυβερνητικών κεφαλαίων, όλα τα αναφερόμενα αφορούν αλλοδαπούς καθώς και Αμερικανούς πολίτες, οποιοιδήποτε αλλοδαποί έχουν κάνει οτιδήποτε ενάντια στις ΗΠΑ με σκοπό να υποστηρίξουν τον αμερικανικό "βάλτο" και έχουν περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ, αυτά θα κατασχεθούν, θα κατασχεθούν τα περιουσιακά στοιχεία οποιουδήποτε έχει παραβιάσει οτιδήποτε αναφέρεται στην Εκτελεστική Εντολή…»

        Ένας ανώνυμος [αλλά διάσημος και σεβαστός] εσωτερικός καταγγέλτης που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο MegaAnon λέει ότι η Εκτελεστική Εντολή οδήγησε στο να χάσουν πολλά ισχυρά μέλη του Βαθιού Κράτους τους οικονομικούς τους πόρους:

«Μαντέψτε. Τα οικονομικά του Βάλτου ΠΑΓΩΣΑΝ ενώ κοιμούνταν όλοι τους χθες βράδυ. Θα είναι ένα ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα για αυτούς... Είχαν όλοι τους χρεοκοπήσει πριν ανατείλει ο ήλιος. […]
Αυτό ισχύει για παραβιάσεις [που σχετίζονται με] διακίνηση παιδιών/ενηλίκων, εμπόριο ναρκωτικών, όπλα [συμβατικά], όπλα μαζικής καταστροφής/χημικά/ουράνιο, όργανα μεταμοσχεύσεων κλπ.
Τώρα, αν θέλετε να μάθετε ποιος στον Βάλτο μας ξύπνησε με παγωμένους λογαριασμούς, για ιδρύματα, "φιλανθρωπικές", παράπλευρες επιχειρήσεις και εικονικές εταιρείες/Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης κ.ο.κ., σκάψτε στη λίστα του Παραρτήματος…»

        Η Εκτελεστική Εντολή και η γλώσσα που χρησιμοποιεί σηματοδοτεί πράγματι ένα σημαντικό γεγονός. Αρκετά απλά, σηματοδοτεί τη μεταφορά της πολιτικής εξουσίας από το Βαθύ Κράτος στον στρατό των ΗΠΑ ως προς το ποιος ελέγχει πραγματικά την Αμερικανική Δημοκρατία.
        Δεν είναι μυστικό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει περικυκλώσει τον εαυτό του με ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους που μοιράζονται με αυτόν την επιθυμία να «στραγγίσουν το βάλτο». Ο Διευθυντής Προσωπικού του, ο Τζον Κέλυ, είναι ένας συνταξιούχος στρατηγός τεσσάρων αστέρων του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ· ο υπουργός Άμυνας του, ο Τζέιμς Μάτις, είναι κι αυτός συνταξιούχος στρατηγός τεσσάρων αστέρων· ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ο James McMaster, είναι ενεργός στρατηγός τριών αστέρων· ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, ο Μάικ Ρότζερς, είναι ενεργός ναύαρχος τεσσάρων αστέρων· ο επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών, ο Randolph Alles, είναι συνταξιούχος Στρατηγός των Πεζοναυτών δύο αστέρων· και η λίστα συνεχίζεται.
        Ο ρόλος του ναύαρχου Μάικ Ρότζερς είναι ιδιαίτερα σημαντικός από τότε που παραβίασε την ιεραρχική σειρά της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στα τέλη του 2016 για να προειδοποιήσει τον Τραμπ για την προσπάθεια του Βαθιού Κράτους να τον υπονομεύσει και ακόμα και να τον εμποδίσει να έρθει στην εξουσία κατασκοπεύοντας την ομάδα μετάβασης του Τραμπ. Ενώ ο Τραμπ ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος, ο Ρότζερς ταξίδεψε στον Πύργο Τραμπ στις 17 Νοεμβρίου 2016 για να τον προειδοποιήσει για τα σχέδια του Βαθιού Κράτους.
Την επόμενη μέρα, η Ουάσιγκτον Ποστ δημοσίευσε σχετικά με μια σύσταση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του Πενταγώνου τον Οκτώβριο του 2016 να απολυθεί ο Ρότζερς. Η δημοσίευση ανέφερε πως ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Προέδρου Ομπάμα, ο Τζέιμς Κλάπερ, και ο Υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ, δήλωσαν πως ήταν δυσαρεστημένοι με την απόδοση του Ρότζερς, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψής του στον Τραμπ:
        «Σε μια κίνηση φαινομενικά πρωτοφανή για στρατιωτικό αξιωματούχο, ο Ρότζερς, χωρίς να ειδοποιήσει τους ανωτέρους του, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με τον Τραμπ την Πέμπτη στον Πύργο Τραμπ. Αυτό προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε υψηλές βαθμίδες της ιεραρχίας, σύμφωνα με αξιωματούχους που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσουν εσωτερικά θέματα του προσωπικού. »
        Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρένον, ήταν βασικός παίκτης στην προσπάθεια εξάλειψης του Ρότζερς, όπως φαίνεται από την ιστορία της Ουάσιγκτον Ποστ, η οποία είναι το παραδοσιακό, επίσημο κέντρο ειδήσεων που προάγει τα συμφέροντα της CIA. Είναι προς τιμήν του ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν έλαβε μέτρα ενάντια στον Ρότζερς.
        Τώρα, περισσότερο από ένα χρόνο μετά από αυτούς τους ελιγμούς, ο Ρότζερς παραμένει στην ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών παρακολουθώντας στενά τις παγκόσμιες δραστηριότητες του Βαθιού Κράτους και συμβουλεύοντας τον Τραμπ και την ομάδα Εθνικής Ασφάλειας.
        Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό όταν [το πράγμα, η προσοχή] ήρθε στην CIA, η οποία εδώ και πολύ καιρό ήταν το βασικό θεσμικό όργανο των ΗΠΑ για τη χρηματοδότηση και την επιβολή της βούλησης του Βαθιού Κράτους.
        Συγκεκριμένα, τα Τμήματα Μυστικών Υπηρεσιών και Αντικατασκοπείας της CIA συνέβαλαν ζωτικά στη δημιουργία ενός ανεπίσημου "μαύρου προϋπολογισμού" για τη χρηματοδότηση άκρως απόρρητων πρότζεκτ και έργων ήδη από τη δημιουργία της CIA το 1947.
        Αυτά τα δύο τμήματα της CIA είναι από καιρό οι μυστικοί επιβολείς του Βαθιού Κράτους όπως απεικονίζεται καλύτερα στη δολοφονία του Κένεντι. Ο James Jesus Angleton, επικεφαλής του Τμήματος Αντικατασκοπείας της CIA, διαδραμάτισε άμεσο ρόλο, ενώ ο Richard Helms (Αναπληρωτής Διευθυντής Σχεδίων) παρείχε συγκεκαλυμμένη υποστήριξη για την επιχείρηση [της φόνευσης του Κένεντι].
        Η ανύψωση του πρώην συναδέλφου του Τραμπ, του Mike Pompeo, στη θέση Διευθυντή της CIA στόχευε να φέρει την CIA υπό την άμεση εξουσία του Προέδρου. Ο Pompeo, ωστόσο, εμποδίστηκε αποτελεσματικά από το να ασκήσει οποιαδήποτε πραγματική εξουσία επί των μυστικών επιχειρήσεων της CIA. Ήταν η πιο ισορροπημένη προσέγγισή του στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας που του χάρισε την εχθρότητα των σκιωδών ομάδων της CIA.
        Η κατάσταση άλλαξε δραματικά το Σάββατο 18 Νοεμβρίου [2017], όταν πολλά ελικόπτερα του Σώματος των Πεζοναυτών πέταξαν πάνω από το Αρχηγείο της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια. Ένας πρώην πράκτορας του FBI, ο Χαλ Τέρνερ, επιβεβαίωσε μέσω αξιόπιστων πηγών πως τα ελικόπτερα είχαν "βουίξει" πάνω από τα γραφεία για περίπου 30 λεπτά.
        Η πρόθεση ήταν ξεκάθαρη: οι Πεζοναύτες απειλούσαν το Τμήμα Μυστικών Υπηρεσιών της CIA να "ευθυγραμμιστεί" με τη διοίκηση του Τραμπ, "ή αλλιώς …". Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η CIA εκφοβίζεται από έναν αμερικανό πρόεδρο που απειλεί να στείλει τον στρατό εναντίον της.
        Το 1958, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ απείλησε τις εγκαταστάσεις της Περιοχής 51 της CIA στη Νεβάδα με εισβολή από τον Πρώτο Στρατό των ΗΠΑ που ήταν εγκατεστημένος στο Κολοράντο, εάν η CIA δεν αποκάλυπτε πλήρως όλα τα απόρρητα πρότζεκτ της εκεί. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη τον Μάιο του 2013, ένας πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε τι άκουσε τον Αϊζενχάουερ να ζητά από τον προϊστάμενό του να μεταφέρει στη μυστηριώδη επιτροπή Majestic-12 που ήταν υπεύθυνη για την Περιοχή 51, στην οποία η CIA παρείχε επιχειρησιακή ασφάλεια.
        Το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι η CIA είναι τώρα σταθερά υπό τον έλεγχο του Τραμπ είναι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Τραμπ και τον Pompeo για την αποτροπή μιας προγραμματισμένης τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον ενός εξέχοντος καθεδρικού ναού της Αγίας Πετρούπολης. Ένα Δελτίο Τύπου του Κρεμλίνου της 17ης Δεκεμβρίου δήλωσε:
        «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ για τις πληροφορίες που διαβίβασε η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), οι οποίες βοήθησαν να συλληφθούν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν να πυροδοτήσουν εκρηκτικά στον Καθεδρικό Ναό της Καζάν στην Αγία Πετρούπολη και σε άλλους δημόσιους χώρους της πόλης. Οι πληροφορίες που ελήφθησαν από την CIA ήταν αρκετές για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι εγκληματίες.
Ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε από τον Αμερικανό Πρόεδρο να εκφράσει την εκτίμησή του στον διευθυντή της CIA και στους λειτουργούς των αμερικανικών Υπηρεσιών Πληροφοριών που έλαβαν αυτές τις πληροφορίες.»
        Είναι πρωτοφανές ένας αρχηγός του ρωσικού κράτους να ευχαριστεί δημοσίως την CIA. Το υποκείμενο μήνυμα ήταν σαφές, η CIA ήταν πλέον υπό τον έλεγχο των Λευκών Καπέλων στο εθνικό σύστημα ασφαλείας των ΗΠΑ και ο Πούτιν ήταν πολύ ευγνώμων.
        Αυτό που βλέπουμε με την Εκτελεστική Εντολή του Τραμπ της 21ης Δεκεμβρίου είναι η τελική πράξη ενός καλά προμελετημένου σχεδίου να παραγκωνιστεί το Βαθύ Κράτος, να "στραγγιχτεί ο βάλτος", και να εδραιωθεί εκ νέου η άμεση εξουσία του Προέδρου επί του εθνικού συστήματος ασφάλειας των ΗΠΑ. Ουσιαστικά παρακολουθούμε την παράδοση πραγματικής εξουσίας από το Βαθύ Κράτος στον αμερικανικό στρατό μέσω του Ντόναλντ Τραμπ ως διοικητή του.
        Αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο στην Εκτελεστική Εντολή είναι ότι αυτή η μεταβίβαση εξουσίας πραγματοποιείται ήσυχα στο παρασκήνιο, με μικρή μόνο προσοχή από τα [μεγάλα] μίντια. Βασικοί Παράγοντες του Βαθιού Κράτους βρίσκουν τους παγκόσμιους οικονομικούς πόρους τους παγωμένους, και κρατούνται [από το Νόμο] κρυφά μέσω «σφραγισμένων κατηγορητηρίων» που έχουν τώρα παγκόσμια εφαρμογή λόγω της Εκτελεστικής Εντολής του Τραμπ.
        Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, είχαν γίνει πάνω από τέσσερις χιλιάδες σφραγισμένα ομοσπονδιακά κατηγορητήρια που εντοπίστηκαν από δημοσιογράφους των εναλλακτικών μίντια σαν τον Χαλ Τάρνερ. Την εφαρμογή πολλών από αυτά διαχειρίζεται προσωπικό της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων που περιτρέχει τον πλανήτη συλλαμβάνοντας βασικούς παράγοντες του Βαθιού Κράτους.
        Όλα αυτά οδηγούν στην ερώτηση: τι σημαίνουν όλα αυτά για μια εβδομηντάχρονη καταστολή της αλήθειας σχετικά με την εξωγήινη ζωή και τεχνολογία, την ύπαρξη αποσχισθείσας γερμανικής αποικίας στην Ανταρκτική, και την ύπαρξη πολλών μυστικών διαστημικών προγραμμάτων;
        Ο τρόπος με τον οποίο η Εκτελεστική Εντολή έχει δημιουργηθεί για έναν συγκεκριμένο στόχο και επιβάλλεται αθόρυβα, αντιπροσωπεύει την επιθυμία του αμερικανικού στρατού να κρατήσει πολλά από τα τεκταινόμενα μακριά από το δημόσιο ραντάρ. Ο πρωταρχικός λόγος για αυτό είναι σαφώς να ελαχιστοποιηθεί η διατάραξη του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ, ενώ λαμβάνει χώρα η μεταφορά της εξουσίας.
        Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς, μπορούμε να περιμένουμε ότι κάποια από τα σφραγισμένα κατηγορητήρια θα αποκαλυφθούν δημόσια και ότι ο Τραμπ θα ανακοινώσει δημόσια ότι νίκησε στην προσπάθειά του να «στραγγίσει το βάλτο». Μπορούμε να περιμένουμε πολλές απροσδόκητες συνταξιοδοτήσεις από κατηγορουμένους που επί του παρόντος προσπαθούν να πετύχουν συμφωνίες για να ξεφύγουν από τη φυλάκιση. Άτομα που εμπλέκονται στις πιο κατάφωρες παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως σε εμπορία παιδιών, πιθανότατα θα εκτεθούν και θα δικαστούν δημόσια.
        Καθώς προχωρεί η διαδικασία μεταφοράς της εξουσίας, μπορούμε να αναμένουμε ότι θα αποκαλυφθεί περισσότερη από την αλήθεια για τα μυστικά διαστημικά προγράμματα, την Ανταρκτική και την εξωγήινη ζωή. Κρίνοντας με βάση το πώς ο στρατός των ΗΠΑ διαχειρίζεται βασικούς παράγοντες του βαθιού κράτους, μπορούμε να προβλέψουμε ότι η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί με σταδιακό τρόπο που δεν θα διαταράξει τον κοινωνικό ιστό των ΗΠΑ και τη σταθερότητα της παγκόσμιας κοινότητας.
        Η αποκάλυψη είναι αναπόφευκτη, αλλά με τον αμερικανικό στρατό πλέον αυξανόμενα υπεύθυνο για την αμερικανική πλευρά αυτής, η αποκάλυψη πιθανά θα συμβεί σε μια σειρά σταδιακών βημάτων που κορυφώνονται με σαρωτικές αλλαγές σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς προηγμένες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν ενέργεια μηδενικού σημείου [ελεύθερη ενέργεια], αντιβαρυτική πρόωση και ολογραφική θεραπεία απελευθερώνονται στρατηγικά.
        Ενώ η απομάκρυνση του βαθιού κράτους και της διαβρωτικής παγκόσμιας επιρροής του μέσω των παραβιάσεων των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της διαφθοράς είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, η υπερμεγέθης παρασκηνιακή επιρροή του αμερικανικού στρατού στην κυβέρνηση Τραμπ προκαλεί ανησυχία μακροπρόθεσμα. Μπορεί να προβλεφτεί πως οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν καθ 'όλη τη διάρκεια του υπολοίπου της κυβέρνησης Τραμπ θα προωθήσουν τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ με τρόπο εν πολλοίς καθορισμένο από μια στρατιωτική νοοτροπία.
        Η μεγαλύτερη απογοήτευση του προέδρου Αϊζενχάουερ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο απόρρητα πρότζεκτ που περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ, ήταν ότι η υπερβολική μυστικότητα αποκόβει τους καλύτερους ανθρώπους από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Μόνο η πλήρης αποκάλυψη θα εμποδίσει να εμφανιστεί ένα παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον, κατά το οποίο θα αναδύονταν ένα νέο Βαθύ Κράτος που θα κυριαρχούνταν από στρατιωτικά συμφέροντα και θα έλεγχε προηγμένες τεχνολογίες τις οποίες θα χρησιμοποιούσε για να κυριαρχήσει στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.
        Η πλήρης αποκάλυψη είναι απαραίτητη για τη μετάβαση της ανθρωπότητας από έναν απομονωμένο πλανήτη κυριαρχούμενο είτε από εγκληματικές κλίκες είτε από στρατιωτική νοοτροπία, σε μια πιο πληροφορημένη, ειρηνική πλανητική κοινωνία άξια να γίνει πλήρες μέλος μιας γαλαξιακής κοινότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters