Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Πειθήνιο όργανο της Cabal, μετέδιδε ψευδή στοιχεία για την εξάπλωση του ιού στο Γιουχάν..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμιNicos Kastanias
Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.


- Καλούσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην κλείσουν τα σύνορα τους με την Κίνα, ενώ η Ρωσία το έπραξε με την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Π.Ο.Υ. "παπαγάλιζε" λάθος πληροφορίες για το νέο στέλεχος του

κορονοϊού, όπως πχ ότι δεν ήταν μεταδοτικός και πως απέτυχε να αναφέρει με ακρίβεια στοιχεία για την εξάπλωση του από την κινεζική πόλη Γιουχάν τον Ιανουάριο του 2020. Ο Τραμπ θεωρεί τον Π.Ο.Υ. υπεύθυνο για το οικονομικό χάος και τους χιλιάδες θανάτους εξαιτίας της πανδημίας. "Αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους, η έξαρση θα μπορούσε να είχε περιοριστεί στην πηγή της με πολύ λίγους θανάτους και αυτό θα είχε σώσει χιλιάδες ζωές" δήλωσε ο Τραμπ προσθέτοντας "τόσοι πολλοί θάνατοι προκλήθηκαν από τα λάθη τους"..

https://sputniknews.gr/…/202004157062360-koronoios-o-tram…/…

Αλλά δεν είναι μόνον αυτά που βαρύνουν τον αμαρτωλό Π.Ο.Υ. Σε έγγραφο του ημερομηνίας 25 Μαρτίου 2020, παρέχονται οδηγίες σχετικά με τους νέους κωδικούς που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από την ιατρική κοινότητα για την καταχώρηση στα Πιστοποιητικά Θανάτου της αιτίας θανάτου, ως "αιτία θανάτου από τον "COVID -19".

Πρόκειται για τους κωδικούς U07.1 (όταν ο ιός είναι εργαστηριακά επιβεβαιωμένος) και U07.2 (όταν ο ιός δεν είναι επιβεβαιωμένος εργαστηριακά). Οι κωδικοί αυτοί είναι, σύμφωνα με το έγγραφο οι κατάλληλοι για την κωδικοποίηση της αιτίας θανάτου από τον "COVID -19".

Η παραπάνω κατηγοριοποίηση U07.1 και U07.2 των καταχωρουμένων στα Πιστοποιητικά Θανάτου ως "COVID-19 αιτία θανάτου", αναλύεται ως εξής:

•Κωδικός U07.1 (COVID-19, εργαστηριακά επιβεβαιωμένος ιός)

• Κωδικός U07.2 (COVID-19, ο ιός ΔΕΝ επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά), τότε η διάγνωση (ως αιτία θανάτου) είναι

- Κλινική - επιδημιολογική διάγνωση COVID-19

- Πιθανότητα COVID-19 και

- Υποψία COVID-19

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις, σύμφωνα με το έγγραφο του ΠΟΥ, είναι κατάλληλες για την κωδικοποίηση της αιτίας θανάτου ως αιτία θανάτου από τον COVID -19!

Το παραπάνω ζήτημα της ελαστικότητας στον τρόπο καταχώρησης της αιτίας θανάτου από τον COVID -19, αναδεικνύει η βρετανική "Telegraph" σε άρθρο της ημερομηνίας 25/3/2020 με τίτλο ‘’Why have so many coronavirus patients died in Italy?’’, όπου παρατίθενται δηλώσεις του Ιταλού καθηγητή Ricciardi σχετικά με το παράδοξο του υπερβολικά μεγάλου αριθμού θανάτων από τον νέο κορονoϊό στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, το ποσοστό θνησιμότητας στην Ιταλία μπορεί να φαίνεται υψηλό λόγω του ΤΡΟΠΟΥ που οι γιατροί καταγράφουν τους θανάτους. Ο τρόπος με τον οποίο κωδικοποιούμε τους θανάτους στη χώρα μας είναι πολύ γενναιόδωρος για τον κορονοϊό, υπό την έννοια ότι όλοι οι άνθρωποι που πεθαίνουν στα νοσοκομεία ενόσω υφίσταται η πανδημία, θεωρούνται ότι πεθαίνουν από τον κορονοϊό!

Σύμφωνα με την επανεκτίμηση του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, ΜΟΝΟN το 12% των πιστοποιητικών θανάτου έδειξε άμεση αιτιότητα με τον νέο κορονοϊό ενώ το 88% των νεκρών είχαν τουλάχιστον μία συν-νοσηρότητα - πολλοί είχαν δύο ή τρεις, συμπληρώνει ο καθηγητής.

Έτσι εχόντων των πραγμάτων και σύμφωνα με τον Thanasis Alampasis

(α) δεδομένης της παραδοχής ότι η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία όπου οι πολίτες έχουν στην κυβέρνηση και στους θεσμούς του κράτους τυφλή εμπιστοσύνη, καθώς η διαχρονική αποτυχία του ελληνικού κράτους και των διεφθαρμένων θεσμών του να προασπίσουν το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, πρόσθετα δε της παραδοχής ότι το αποτυχημένο ελληνικό κράτος σε συνεργασία με τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έχουν προ πολλού απωλέσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, έτσι που οι Έλληνες να είναι στο σύνολό τους πεπεισμένοι ότι ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος δεν είναι παρά θλιβερά ανδρείκελα αλλότριων συμφερόντων,

(β) δεδομένης της παραδοχής ότι στις περιπτώσεις που επήλθε ο θάνατος και ο ιός δεν επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά, η διάγνωση ως αιτία θανάτου γίνεται από τις Ελληνικές Αρχές με τα εξαιρετικά ελαστικά κριτήρια που έθεσε ο ΠΟΥ και

(γ) του προφανούς ότι η Ελληνική κυβέρνηση εμμένοντας στο σχέδιο "μένουμε σπίτι" οδηγεί μεθοδευμένα τη χώρα σε κοινωνικοοικονομικό Αρμαγεδδώνα,

πιθανολογείται σφόδρα ότι προκειμένου η κυβέρνηση να υπηρετήσει με συνέπεια το σχέδιο "μένουμε σπίτι", έχοντας στη διάθεσή της ένα μεγάλο καλάθι από 600 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που της παρέχουν καθημερινά 350 νεκρούς από συνηθισμένες αιτίες θανάτου, τους οποίους δύναται με απλή πιθανολόγηση και υποψία και σύννομα κατά τον ΠΟΥ, να τους ανακοινώνει ως "θανάτους COVID-19 με υποκείμενο νόσημα", θα δύναται να αυξομειώνει τα επίπεδα της επιδημιολογικής καμπύλης, αναλόγως των απαιτήσεων του σχεδίου που της υπέδειξαν να εκτελεί..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters