Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ευρωπαϊκά δικαιώματα που σκοτώνουν παιδιά στο ανθρώπινο πάρτι κυνηγιού

Οι έφηβοι ήταν ναρκωμένοι, γδυμένοι, βιασμοί, κυνηγημένοι στο δάσος και σκοτώθηκαν από ευρωπαϊκά δικαιώματα σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο μάρτυρα αυτής της εβδομάδας που κατέθεσε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Η γυναίκα ήταν ο τέταρτος αυτόπτης μάρτυρας που εξήγησε αυτά τα ανθρώπινα κυνηγετικά παιχνίδια του παγκόσμιου ελίτ σατανικού κύκλου λατρείας θυσίας παιδιών.


 Ένα πρώην μέλος της ολλανδικής εγκληματικής ένωσης ναρκωτικών, γνωστό ως χταπόδι, δήλωσε ότι τα θύματα ελήφθησαν για αυτά τα ανθρώπινα πάρτι κυνηγιού από κέντρα κράτησης ανηλίκων στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες. 

"Το 2004, ήταν ακούσιος μάρτυρας των περιόδων βασανιστηρίων, βιασμού και δολοφονίας παιδιών που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με φάρμακα που διεξάγεται από μια ομάδα ανθρώπων υψηλής τάξης στις Κάτω Χώρες", δήλωσε μια γυναίκα.

 «Ήμουν σε ένα πάρτι κυνηγιού στο Βέλγιο κοντά στις Βρυξέλλες, όπου είδα δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 14 έως 16 ετών, να κυνηγούν και να σκοτώνονται από παγκόσμιες ελίτ.

 Το ανθρώπινο κυνήγι φυλάχθηκε έντονα από την Ολλανδική Βασιλική Φρουρά. Μου είπαν ότι ήταν παρών ο Βασιλιάς Άλμπερτ του Βελγίου. "

Φωτογραφία: Queen Beatrix Palace

Τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι ως αγόρια και νεαροί άνδρες αναγκάστηκαν να παρευρεθούν σε ανθρώπινα πάρτι κυνηγιού, όπου και άλλα αγόρια και κορίτσια βιάστηκαν, με μερικά νεκρά και τα νεκρά αγόρια έκοψαν το πέος τους.

 Προφανώς, υπήρχε ένα ολλανδικό ανάκτορο όπου τα πέη των αγοριών εμφανίζονταν ως τρόπαια σε έναν τοίχο. Ορισμένα παιχνίδια κυνηγιού ελήφθησαν στο πλαίσιο του παλατιού θεραπευτή. 

Ο Δούκας του Βελγίου, η βασίλισσα Beatrix, ο Nijenhuis ισχυρίστηκε ότι ως τετράχρονο κορίτσι αναγκάστηκε να παρακολουθήσει δολοφονίες αγοριών και κοριτσιών που αφορούσαν τον πρώην Πάπα Ράτζιγκερ, έναν Ολλανδό Καθολικό Καρδινάλιο, καθώς και τον πατέρα του Βελγίου Holland Queen Beatrix και ιδρυτή του Μπίλντερμπεργκερ, Ολλανδός Πρίγκιπας Αλφίνκ Μπέρνχαρτ

Είδα τον πρώην Πάπα Ιωσήφ Ράτσινγκερ να δολοφονήσει άλλο, επιβεβαίωσε ένας μάρτυρας κοριτσιού. "

"Ήταν σε ένα γαλλικό κάστρο το φθινόπωρο του 1987. Ήταν άσχημο, φρικτό, και δεν συνέβη μόνο μία φορά. Ο Ράτζιγκερ και ο Μπερνχάρντ ήταν μερικοί από τους πιο εξέχοντες άντρες που συμμετείχαν ».

Φωτογραφικές εκπομπές: Discovery of Remains, Brantford Anglican Residential School, Νοέμβριος 2011

Στην Ιρλανδία, την Ισπανία και τον Καναδά ανακαλύφθηκαν 34 παιδικοί τάφοι και συνδέθηκαν με δραστηριότητες του ένατου κύκλου.

Ο 9ος Σατανικός Κύκλος Θυσίας για Παιδιά, μια ομάδα θυσιών παιδιών που αποτελείται από παγκόσμιες ελίτ, φαίνεται να βιάζει συστηματικά, βασανίζει και δολοφονεί παιδιά.

 Το μεγαλύτερο ήταν από το Mohawk Indian Residential School στο Brantford Ontario, όπου εντοπίστηκαν περισσότερα παιδιά το 2008 πριν από την Καθολική Εκκλησία, την καναδική κυβέρνηση και το αγγλικό στέμμα έκλεισαν την ανασκαφή από επαγγελματίες αρχαιολόγους.

Το ICLCJ Δικαστήριο του 2013 είχε βρει την Βασίλισσα Ελίζαμπεθ και τον Πρίγκιπα Φίλιπ ελπιδοφόρο για την εξαφάνιση, στις 10 Οκτωβρίου 1964, δέκα ιθαγενών παιδιών της καθολικής σχολής καθολικού στο Kamloops της Βρετανικής Κολομβίας.

 Τις πρώτες δύο εβδομάδες, οι δικαστικοί μάρτυρες (2014) αναγνωρίζουν τους Ολλανδούς και Βέλγους βασιλείς ως συμμετέχοντες στον βιασμό και τη δολοφονία βρεφών και παιδιών του Mohawk. Εκείνοι που αναφέρθηκαν ήταν ο Bernhard και ο King Hendrick, σύζυγος Βασίλισσα Wilhelmina της Ολλανδίας.

Ο ολλανδός πρίγκιπας Γιόχαν Φρίσο και η φίλη του Mabel Wisse Smit την ημέρα του γάμου τους το 2004. Φωτογραφία: AFP

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ κυνηγιού στον άνθρωπο, ο πρίγκιπας Johan Friso, μικρότερος αδελφός του Βασιλιά Willem-Alexander, πέθανε τη Δευτέρα, 18 μήνες αφότου είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη από χιονοστιβάδα ενώ έκανε σκι στην Αυστρία, το παλάτι Ισχυρίστηκε - και η σύζυγός του Mabel Wisse Smit, πρώην υπουργοί, ο κορυφαίος άνδρας του ολλανδικού στρατού, ο υπουργός Εξωτερικών Raad Van στην Ολλανδία, ο αντιπρόεδρος Roy μαζί με τη Βασίλισσα Beatrix και άλλους παγκόσμιους επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες, των Ηνωμένων Πολιτειών.

 "Σίγουρα ο σημερινός Βασιλιάς Βίλεμ Αλέξανδρος και ο Βασιλιάς Φιλίπ και οι σύζυγοί τους γνωρίζουν για αυτήν την κακοποίηση και δολοφονία παιδιών", είπε ένας μάρτυρας. "Είναι πιθανώς υπεύθυνοι για τη διακοπή ερευνών και διώξεων". 

Τον Ιανουάριο του 2014 ο αδελφός του Βασιλιά της Ολλανδίας πρίγκιπας Γιόχαν Φρίσο πέθανε μετά σε κώμα, τρεις ιστότοποι ολλανδικής γλώσσας που εμφανίζονται εδώ έφτασαν στο Διαδίκτυο. Οι ιστοσελίδες αποκάλυψαν ότι η Ζωφόρος ήταν στα παιχνίδια ανθρωποκτονίας και κυνηγιού.

 "Η ιστορία βγήκε στο διαδίκτυο μετά από χρόνια προσπαθώντας να μετακινήσουμε το Υπουργείο Πολιτικής και Δικαιοσύνης στις Κάτω Χώρες για να δράσουμε ενάντια στους εγκληματίες", δήλωσε ένας μάρτυρας. "Κανείς δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει αυτούς τους εγκληματίες, ίσως επειδή η Βασίλισσα Beatrix και ο βασιλιάς Αλβέρτος παρενέβησαν στις έρευνες".
Φωτογραφία: Ο Πάπας Βενέδικτος XVI: Ο Ιωσήφ Ράτσινγκερ ήταν υπεύθυνος προσωπικά για το κόμμα του Βατικανού, υπεύθυνο για την επιβολή του καθολικού νόμου περί κανόνας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης, για 25 χρόνια

Τα ανθρώπινα παιχνίδια κυνηγιού λέγονται ότι έλαβαν χώρα στο έδαφος του Queen Beatrix Palace του Βελγίου στις Κάτω Χώρες. Δύο μάρτυρες ονόμασαν τον πρώην Πάπα Ιωσήφ Ρατζίνγκερ και τον πατέρα της βασίλισσας Beatrix του αείμνηστου πρίγκιπα Alfrink Bernhard, παρών στις θυσίες παιδιών. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι ήταν συμπαθούντες των ναζί.

Το ICLCJ Tribunal έλαβε μια συλλογή από αρχεία Ιησουιτών σε μια θυσιαστική παιδική λατρεία γνωστή ως Dark Knights. Ιησουίτης Καθολικοί Ιππότες και Ναζί Waffen SS Division ιδρύθηκε το 1933.

 Τα αρχεία έδειξαν ότι ο Ratzinger αναγνωρίστηκε ως μέλος των Ιπποτών, ενώ εργαζόταν ως βοηθός σε ένα παρεκτροπή SS στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Ravensbruck στη Γερμανία. Τα αρχεία ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο Ratzinger συμμετείχε σε τελετές θυσίας παιδιών χρησιμοποιώντας απαγωγά παιδιά από τα στρατόπεδα ή πολιτικούς κρατούμενους.

Ένα άλλο δικαστικό έγγραφο που ονομάζεται Magisterial Privilege ανέφερε ότι η θυσία των παιδιών ήταν συνηθισμένη στο Βατικανό. Την τρυφερή ηλικία των 12 ετών, ο "Svali" από την επαρχία του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας ισχυρίστηκε ότι μεταφέρθηκε στις κατακόμβες κάτω από το Βατικανό για να γίνει μάρτυρας της θυσιάς ενός παιδιού τριών χρόνων που ήταν ναρκωμένο.

Σε αυτό το βίντεο ο συντάκτης του είπε ότι 24 χρόνια πριν μια «Μαρία» του είπε ότι είδε μια άλλη σατανική παιδική θυσία ιεροτελεστία την ίδια εβδομάδα με αυτή των Κατακόμβων του Βατικανού.

Ένας ιρλανδός ανακριτής της αστυνομίας ενημέρωσε το δικαστήριο της ICLCJ ότι σχεδόν 800 μωρά που θάφτηκαν σε σηπτική δεξαμενή μιας καθολικής καλόγρια χωρίστηκαν, αποκεφαλίστηκαν και απήχθησαν - επεσήμανε ότι μπορεί να έχουν σκοτωθεί σε σατανικές τελετές παιδικής σακχαρίωσης.

 Τους τελευταίους δύο μήνες, το ICLCJ Tribunal έχει ακούσει αυτές τις θλιβερές μαρτυρίες για τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τη δολοφονία παιδιών μόλις το 2010 από Καθολικούς ηγέτες, μέλη της ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας και άλλες παγκόσμιες ελίτ. Δολοφονίες τοποθεσίες του 9ου Σατανικού Θυσιακού Παιδικού Κύκλου σημειώθηκαν στις κατακόμβες των Καθολικών καθεδρικών ναών, συμπεριλαμβανομένου του Βατικανού, και σε ιδιωτικά κτήματα, στρατιωτικά ιδρύματα και ελαιώνες στο Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία, την Αυστραλία, τη Γαλλία, την Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ICLCJ Court έχει κατακλυστεί από πρόσφατα ανακαλυφθείσες αποδείξεις και αρκετούς νέους αυτόπτες μάρτυρες για να καταθέσουν για τις δραστηριότητες του 9ου Σατανικού Θυμού Παιδικού Κύκλου. Έχουν ανακαλύψει την πιθανή συμμετοχή μελών του ένατου σατανικού κύκλου στη διεθνή παιδική θυσία, απαγωγή, εκμετάλλευση και δακτυλίους ναρκωτικών. Οι πέντε διεθνείς δικαστές και 27 μέλη της κριτικής επιτροπής έπρεπε να παραμείνουν σε συνεδρίαση για τουλάχιστον ένα χρόνο λόγω της πολυπλοκότητας των υποθέσεων.

Η Αμνηστία έχει προσφέρει στους πολίτες ή τους υπαλλήλους του Βατικανού, αγγλικού στέμματος, εκκλησίες ή κυβερνήσεις που επιθυμούν να δώσουν ένορκη βεβαίωση ή αποδεικτικά στοιχεία που οδηγούν στη δίωξη παγκόσμιων ελίτ που είναι ύποπτα για εγκλήματα. Ανταμοιβές έως 10.000 ευρώ ή περίπου 13.660 δολάρια ήταν διαθέσιμα μέσω του δικαστηρίου ICLCJ.

Το δικαστήριο της ICLCJ διαθέτει περισσότερους από 450 αξιωματικούς του κοινού δικαίου σε 13 χώρες, με 51 τοπικές συλλογικές ομάδες. Τοπικά οργανωτικά κεφάλαια ήταν διαθέσιμα σε ομάδες κοινού δικαίου που επιβλήθηκαν από το Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα εκκλησιών και κρατών.


Πηγές: DNA / WeAreChange / Το Sydney Morning Herald

Μεταφράστηκε από Whatsupic

Μεταφράστηκε στα Ελληνικα με Google translate


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters