Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Nicos Kastanias Ιδού η πόρτα εξόδου από το Matrix..
Της Michelle Walling, CHLC Editor
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Ερπετοειδών, που είναι και οι απόκρυφοι εξουσιαστές αυτού του πλανήτη, είναι η δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν και να επιβάλλουν τις ψευδαισθήσεις μας ενώ βρίσκονται κρυμμένοι σε άλλη διαστατική συχνότητα.
Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη Γη δεν είναι αυτό που φαίνονται. Κάποιοι φορούν βιο-κοστούμια και κάποιοι άλλοι είναι shapeshifters .
Καθώς η συνείδησή σας μεταβάλλεται, μπορείτε να δείτε εσοχές ή διάφορα σημάδια στο λαιμό τους ή στα πρόσωπα τους. Για μια στιγμή, μπορείτε να δείτε τα μάτια τους να μεταβάλλονται σε μάτια ερπετού ή ακόμα μπορεί να τα δείτε μαύρα ή σκούρα χωρίς την κόρη. Μπορεί ακόμη και να αναπτύξετε την ικανότητά σας να βλέπετε την πλήρη εξωγήινη επικάλυψη όλων αυτών των όντων ή την ρομποτικού τύπου τεχνολογία AI που χρησιμοποιούν.
Μερικοί άνθρωποι ζουν μαζί με αυτές τις οντότητες στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους και σε άλλους δημόσιους χώρους, χωρίς να είναι προπαρασκευασμένοι συναισθηματικά να αντιλαμβάνονται αυτήν την αλήθεια και την εξαπάτηση που υφίστανται. Κλώνοι, όντα χωρίς ψυχή και διάφοροι ενσαρκωμένοι με επίγειες και εξωγήινες μορφές, όπως οι insectoids καθώς και διάφοροι ερπετοειδείς, κυκλοφορούν ανάμεσα μας
Καθώς συνεχίζουμε να οδεύουμε σε υψηλότερες διαστατικές συχνότητες, κάποιοι άνθρωποι αναφέρουν ότι έχουν δει όντα άλλων διαστάσεων με τη μορφή γεωμετρικών σχημάτων του φωτός. Οι ενεργειακές συχνότητες Wave Χ έχουν βοηθήσει για να ενεργοποιηθούν και να ενισχυθούν πολλές ανθρώπινες ψυχικές ικανότητες που συνδέονται με την Διόραση. Αυτές οι ενέργειες βοηθούν επίσης τους ανθρώπους ώστε να μπορούν να διαρρηγνύουν διάφορα ενεργειακά φράγματα βλέποντας παραπέρα.
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους διαφυγής από την σκοτεινή ενέργεια, τις ετικέτες και τα εμφυτεύματα, που δυσκολεύουν την λειτουργία της έκτης αίσθησης. Οι νέες πηγές ενέργειας στον πλανήτη βοηθούν σ' αυτό και δημιουργούν ταχύτερους τρόπους αύξησης του δονητικού επίπεδου και της συνείδησης. Υπήρξε μια σταδιακή εξέλιξη της αποκάλυψης της αλήθειας σχετικά με το ποιοι είναι και γιατί βρίσκονται εδώ, που προκλήθηκε από τη μαζική αφύπνιση που συμβαίνει στον πλανήτη. Επίσης, έχει προκληθεί και από την αποκάλυψη των μυστικών που χρησιμοποιούν οι σκοτεινές δυνάμεις κατά την εδώ υλοποίηση τους.
Μια πολύ δροσερή κυρία με το όνομα Fleurbrun, έχει την ικανότητα να διαρρηγνύει τη μαγεία του κώδικα ύπνωσης που ελέγχει τον νου, που χρησιμοποιείται από κάποιους δίνοντας μας την ψευδαίσθηση του τι πραγματικά βλέπουμε. Αυτό είναι ένα μέρος του πέπλου, που μαζί με τα φράγματα συχνοτήτων, έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν το επίπεδο των δονήσεων μας κάτω από ένα ορισμένο σημείο. Αυτή η χαμηλή συχνότητα δόνησης, σε συνδυασμό με τα Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα (ΓΤΤ), τα Chemtrails, τα διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα, τα χημικά μολυσμένα νερά και τον προγραμματισμό του νου, τους δίνουν τη δυνατότητα με ολογράμματα ελέγχου των σκέψεων και των πράξεων μας, να χειραγωγούν την ατομική και την συλλογική μας συμπεριφορά.
Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η Fleurbrun εξηγεί πώς μπορεί να διαρρήξει κάποιος τον ερπετικό κώδικα ύπνωσης που χρησιμοποιείται ως μέρος του πέπλου. Αν και δεν έχουμε ακόμα ήδη εξελιγμένο το τρίτο μας μάτι, πολλοί από εμάς έχουν σαφή αίσθηση ότι διαφέρουν από πολλούς άλλους ανθρώπους. Αυτό οφείλεται σε μια ανισορροπία της ενέργειας σε σύγκριση είτε σε συνδυασμό με το δικό μας ενεργειακό πεδίο. Για να μπορέσετε να το δείτε αυτό, έχω συνημμένη πρόσφατη εξήγηση της Fleurbrun στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.
Ένας πολύ μικρός αριθμός ισχυρών όντων φωτός, μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Θα μπορούσαμε να δούμε αύξηση του πανικού στα κρυμμένα αυτά όντα και στους συγκεκαλυμμένους εξουσιαστές της πραγματικότητας που ζούμε, λόγω της ικανότητας μας να τα βλέπουμε όλα αυτά.
Εδώ εξηγείται το πως μπορείτε να αρχίσετε να διαρρηγνύετε τον κωδικό ύπνωσης που επέβαλαν οι ερπετοειδείς στον πλανήτη, σύμφωνα με την Fleurbrun:
Όταν διαισθανθείτε την παρουσία ενός τέτοιου όντος δίπλα σας, είτε τηλεπαθητικά ή outloud, επαναλάβετε τρεις φορές την φράση "εγώ θα διαρρήξω τον κώδικα του πέπλου για να δω τι βρίσκεται μπροστά μου". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιαδήποτε άλλη φρασεολογία επιθυμείτε, συμπεριλαμβανομένων και φράσεων όπως "αποκαλύψτε την πραγματική σας ταυτότητα" απευθυνόμενοι σ' αυτές τις οντότητες ή "δεν συμφωνώ με αυτήν την απόκρυψη". Να είστε βέβαιοι όμως ότι εκφωνώντας την πρώτη πρόταση, θα έχετε επιτυχία, γιατί φαίνεται πως είναι ο καταλύτης για να σπάσει αυτός ο κώδικας.
Ανάλογα με το επίπεδο της συνείδησης και των δονήσεων σας, μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα, ή μπορεί να προχωρήσετε σε μια σταδιακή αποκάλυψη. Σύμφωνα με την Fleurbrun, εάν τρέφεστε με χαμηλών δονήσεων τρόφιμα, όπως πχ το κρέας ή καταναλώνετε αλκοόλ, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να διασπάσετε το πέπλο. Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται πάνω στις παρατηρήσεις και στην πρακτική υψηλής δονητικής που χρησιμοποίησε η ομάδας της.
Για να είστε σε θέση να προχωρήσετε, πρέπει να λάβετε υπόψη μια σοβαρή προειδοποίηση. Το βίντεο της Fleurbrun μπορεί να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι για να αντικρύσετε διαφορετικές μορφές όντων, που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιο φόβο, ή να επηρεαστείτε ψυχολογικά. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από πολλούς από τους οπαδούς της.
.
Η ρήξη του πέπλου, θα επηρεάσει αρνητικά τα κυρίαρχα όντα που δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο του πλανήτη και επειδή οι άνθρωποι αποτελούν πηγή ενέργειας για αυτά. Ωστόσο το βίντεο της Fleurbrun προσπαθεί να μας πει ότι δεν είναι όλα τα κρυμμένα όντα απαραίτητα κακά. Οι καλοπροαίρετοι εξωδιαστατικοί ή μη εξωγήινοι, που δεν έχουν ακόμα προσγειωθεί για να μας δείξουν τις διάφορες μορφές τους, βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν..
Υπάρχουν όντα εδώ σ' αυτόν τον πλανήτη, που διαθέτουν προηγμένα όπλα, όπως ακτίνες λέιζερ και όπλα συχνοτήτων, τα οποία δεν επιθυμούν να τον μοιραστούν με οποιονδήποτε άλλον και είναι ικανά να τον ανατινάξουν, εάν δεν μπορούν να τον έχουν μόνον για τον εαυτό τους.
Η ευθύνη που προκύπτει με αυτή τη γνώση, καθώς και με άλλες απόκρυφες γνώσεις, είναι να βοηθηθούν οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι βλέπουν ή τι βιώνουν. Γράφοντας άρθρα, δημιουργώντας βίντεο και παρέχοντας συμβουλές, όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να επουλωθεί, καθώς προχωράμε προς την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Howtoexitthematrix.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters