Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ο Trump είναι έτοιμος να παραγγείλει δύο εβδομάδες εθνική καραντίνα όλων των Αμερικανών και να κλείσει όλες τις επιχειρήσεις εκτός από τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία στην προσπάθεια να σταματήσει το κορωναϊό '

Ralph R. Ortega ) Ο Πρόεδρος  Ντόναλντ Τράμπ  αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο που θα κάλεσε την Εθνική Φρουρά να επιβάλει μια καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων όλων των Αμερικανών, αν δεν ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές της κοινωνικής απομάκρυνσης για να βοηθήσουν στη συγκράτηση της εξάπλωσης του  κοροναϊού .Το Trump θα απαιτούσε από όλους να «μένουν στο σπίτι» σε ένα αναπτυσσόμενο σχέδιο το οποίο δεν θα ανακοινωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με μια πηγή στην  Washington Examiner .

Οι περισσότερες επιχειρήσεις, εκτός από τα μανάβικα και τα φαρμακεία, θα κλείσουν επίσης.
Άλλες πηγές στο εσωτερικό της διοίκησης λένε ότι ο πρόεδρος θέλει επίσης να γείρει όλες οι αεροπορικές πτήσεις των ΗΠΑ.
Ο Πρόεδρος Donald Trump εξετάζει ένα σχέδιο που θα απαιτούσε καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων από όλους τους Αμερικανούς εάν δεν ακολουθούν τις οδηγίες του για να βοηθήσουν στη συγκράτηση της εξάπλωσης του κορωναϊού.  Είναι απεικονίζεται μιλώντας σε μια ενημέρωση task force βίαιη ομάδα
Ο Πρόεδρος Donald Trump εξετάζει ένα σχέδιο που θα απαιτούσε καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων από όλους τους Αμερικανούς εάν δεν ακολουθούν τις οδηγίες του για να βοηθήσουν στη συγκράτηση της εξάπλωσης του κορωναϊού. Είναι απεικονίζεται μιλώντας σε μια ενημέρωση task force βίαιη ομάδα
Το σχέδιο του Τέρμπα θα απαιτούσε να καλέσει την Εθνική Φρουρά να επιβάλει την καραντίνα.  Τα μέλη της Εθνικής Φρουράς του Μιζούρι απεικονίζονται
Το σχέδιο του Τέρμπα θα απαιτούσε να καλέσει την Εθνική Φρουρά να επιβάλει την καραντίνα. Τα μέλη της Εθνικής Φρουράς του Μιζούρι απεικονίζονται
Ο πρόεδρος θα απαιτήσει από τους αερομεταφορείς να διακόψουν τις επιχειρήσεις σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα, ανέφερε ο εξεταστής.
Υπήρξαν περισσότερες από 19.000 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στιςΗΠΑ για το θανατηφόρο ιό της γρίπης, γνωστό και ως COVID-19, το οποίο επίσης κατηγορήθηκε για τουλάχιστον 260 γνωστούς θανάτους.
Οι γυναίκες φορούν μάσκες προσώπου και κασκόλ για να προστατεύουν το στόμα και τη μύτη τους για να προστατεύσουν από τη μόλυνση από κοροναϊό, καθώς περπατούν στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή.  Μέχρι στιγμής, 230 άνθρωποι στη χώρα έχουν πεθάνει από τη θανατηφόρα επιδημία
Οι γυναίκες φορούν μάσκες προσώπου και κασκόλ για να προστατεύουν το στόμα και τη μύτη τους για να προστατεύσουν από τη μόλυνση από κοροναϊό, καθώς περπατούν στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής, 230 άνθρωποι στη χώρα έχουν πεθάνει από τη θανατηφόρα επιδημία
Οι ανώτεροι υπάλληλοι της διοίκησης λένε ότι το σχέδιο είναι μεταξύ δεκάδων ριζοσπαστικών ιδεών που θεωρούνται ότι το Trump κινείται γρήγορα για να προστατεύσει τη χώρα από το ξέσπασμα.
Ενώ ο πρόεδρος έχει επαίνεσε το κοινό ότι ακολουθεί τις οδηγίες που έθεσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, τα πρόσθετα σχέδια καραντίνας σηματοδοτούν ότι η κυβέρνησή του έχει παρατηρήσει ότι ορισμένοι Αμερικανοί δεν παίρνουν σοβαρά την απειλή.
«Δεν το συνειδητοποιούν - αισθάνονται αήττητοι», δήλωσε ο Πρόεδρος Trump των νέων.
«Αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι θα μπορούσαν να φέρουν πολλά κακά πράγματα στην πατρίδα τους για τη γιαγιά και τον παππού τους, ακόμα και για τους γονείς τους.
"Έτσι, θέλουμε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις συμβουλές ... και πιστεύω ότι θα περάσει».
Η Εθνική Φρουρά έχει ήδη επιβάλει παραγγελίες «παραμονή στη θέση» στην Ουάσιγκτον, DC, καθώς η πρωτεύουσα του έθνους την Παρασκευή επέκτεινε τα σχολικά κλεισίματα μέχρι τα τέλη Απριλίου.
Το Wisconsin ενεργοποίησε επίσης το Guard. Τα στρατεύματα χρησιμοποιούνται επίσης στη Φλόριντα, το Νιου Τζέρσεϊ και την Αριζόνα.
Οι Εθνικοί Φρουροί βλέπουν να βοηθούν μια οδήγηση με κορωναϊό μέσω εργαστηρίου δοκιμών στο Μαϊάμι της Φλώριδας
Οι Εθνικοί Φρουροί βλέπουν να βοηθούν μια οδήγηση με κορωναϊό μέσω εργαστηρίου δοκιμών στο Μαϊάμι της Φλώριδας
Οι φρουροί τέθηκαν σε ειδοποίηση στην Καλιφόρνια και μετά από τον Goveronor Gavin Newsom, όλοι οι κάτοικοι να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι την επόμενη ειδοποίηση. Ο Ιλλινόις έκανε το ίδιο, ενώ τμήματα της Νέας Υόρκης έχουν κλείσει.
Οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι αντισταθμίζουν τη διαταγή "παραμονής στη θέση τους", αλλά λένε ότι η κυβέρνηση προειδοποίησε το Κογκρέσο, τις πολιτείες και τους ηγέτες της βιομηχανίας για ενδεχόμενο τερματισμό της χώρας που θα μπορούσε να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και μετά το Trump, λέει ότι θα ανοίξει το δρόμο για μια εθνική καραντίνα.
Οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας λένε ότι είναι έτοιμοι να κινητοποιήσουν την Εθνική Φρουρά και να τις αποστείλουν με αμερικανικούς στρατιωτικούς και πρώτους ανταποκριτές, λέει μια ενημερωμένη πηγή.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters