Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Συνοδευτικα στοιχεια για τον Κορονοιο που δεν λεγονται γενικα…


Το Παγκοσμιο κεντρο ασθενειων (CDC) εχει αρχικα δημιουργηθει και στηριχθει οικονομικα απο την Οικογενεια Ροκφελλερ

The Communicable Disease Center was founded July 1, 1946, as the successor to the World War II Malaria Control in War Areas program[5] of the Office of National Defense Malaria Control Activities.[6]

Preceding its founding, organizations with global influence in malaria control were the Malaria Commission of the League of Nations and the Rockefeller Foundation.[7] The Rockefeller Foundation greatly supported malaria control,[7] sought to have the governments take over some of its efforts, and collaborated with the agency.[8]


Τo cdc ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ..ΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !

Ο στατιστικος μεσος ορος θανατων στην Ιταλια ειναι 10.6 ανα 1000 ατομα , δηλαδη μια χωρα με 60 εκατομμυρια κατοικους εχει μεσο ορο 640,000 θανατους τον χρονο ..απο ολα τα αιτια ! 640.000 ΔΙΑ 366 = 1748 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !

Εχει αναφερθει οτι ο μεσος ορος στην Ιταλια για την ηλικια που τελικα καταληγει οτι ειναι το 79.5 !!..

Τα μεχρι στιγμης νουμερα δειχνουν μια ταση στην συνολικη στατιστικη του υψους του 18% , μονο η λομβαρδια ειχε μεγαλυτερο ποσοστο ..!

Τα ποσοστα ομως εχουν να κανουν αμεσα με το συστημα υγειας και οχι με την θανατηφορα δυναμη του ιου , ειναι ξεκαθαρο μεσα στην πληροφορια την καθημερινη οτι οσοι καταφερουν να φτασουν στην εντατικη εχουν 80% πιθανοτητες να επιβιωσουν οποιας ηλικιας και αν ειναι η ιστορικου υγειας βεβαρυμενου ! Σε ολα αυτα να σημειωθει οτι στην εξισωση δεν συνπεριλαμβανετε το τεραστιο ποσοστο αυτων που παιρνουν την ασθενεια χωρις κανενα προβλημα!

Μια αυξηση του 18% μπορει να εχει επερθει μονο και μονο απο μια μεταλλαξη της εποχικης γριπης και οχι απο εναν ιο που εχει βαλει σε καραντινα την γη!

Ιταλος γιατρος εξηγει γιατι το συστημα του να θεωρεις τα παντα με ιο , να μην γινεται σωστη καταμετρηση των κρουσματων και να μην κανουν ολοι το τεστ δημιουργει τεραστιο στατιστικο λαθος στο τι πραγμα συμβαινει …δηλαδη τα νουμερα πλεον υπαρχουν για να μας μπερδευουν για την αληθεια της υποθεσης ..!

Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες δικες μας μιλουν για μεταλλαξη του ιου της εποχικης γριπης πριν τρεις μηνες οπου το εμβολιο που ειχαν κανει οι ενηλικες συνανθρωποι μας να μην ειναι ικανο να τους προστατευσει ..!

Η μεθοδος ολοι να θεωρουνται κρουσματα λειτουργει με αθροιστικο τροπο στην συνειδηση των ανθρωπων ωστε να ιοθετουν ευκολα τοοποιο σεναριο θα ηθελε μια πολιτικη αφηγηση να περασει ! Κατα τη διαρκεια της κρισης ανθρωποι που στην αρχη ελεγαν μην σας πιανει πανικος εχουν περασει στην απολυτη τρομοκρατυια και σηκωνυν την σημαια του ρατσισμου απεναντι σε ανθρωπους που πλεον αναρωτιουνται αν ολα οσα ζουμε ειναι αληθινα η τραβηγμενα απο τα μαλια για να περασουν αλλα θεματα οπως ειναι νομοι και παραβιασεις ελευθεριας των ανθρωπων !

Αν στο τελος αποδειχθει οτι ολο αυτο ηταν απλα στημενο-τραβηγμενο για να φερουν τους νομους τους και την οικονομικη παγκοσμια κριση και κατα συνεπεια τον επομενο πολεμο ολοι εσεις που σημερα με ευκολια λετε ναι στον αυτοπεριορισμο με την μπανανα της ευθυνης και του κινδυνου το μονο που θα εχετε καταφερει ειναι αμαχητοι να τους αφησετε να εξελιξουν τα σχεδια τους και να κινδυνευεται αυριο δεκαπλασια απο οτι σημερα με την απειλη ενος αορατου ιου !

Τα στοιχεια μεχρι στιγμης δειχνουν οτι η ανθρωποτητα ζει αλλη μια απατη , οι νομοι περι ειδησης και επηρροης της μαζας σε αλλαγη της στασης και της σκεψης της θα επρεπε να σας εχουν βαλει σε υποψιες !

Τα ιδρυματα που αποφασιζουν τι και πως δεν ειναι δικα μας ; ..Δεν ανηκουν σε ομαδες που εχουν αποδειξει οτι λατρευουν το ανθρωπινο ειδος .!

Ακομα και τα δικα μας που κανουν τα τεστ απο πισω εχουν υποστηρικτες εβραιους και μασονους , αν εσεις λοιπον τοσο ευκολα παραδιδεστε στην πολιτικη αφηγηση που σας θελει φυλακισμενους χωρις λογικη , χωρις εμφανη στοιχεια και απαντησεις , παρα τα οποια αλλα νεα στοιχεια υπαρχουν ..τοτε αρχιζω αι φοβαμαι οτι στο 4 ραιχ..η πεμπτο που ερχεται θα ειστε και αυτοι που θα βαρανε παλαμακια σε ενα νεο νταχαου η θα δειχνουν με ευκολια αυτων που το συστημα υπνωσης θα σας δειξει ως εχθρο !>…

Μου ειναι αδυνατο να δεχθω οτι ενα ελευθερο ον δεν θελετε να εχει το δικαιωμα της αμφισβητησης , μου ειναι αδυνατο να δεχθω οτι ενα ανθρωπινο ον σημερα δεχεται απλα τον περιορισμο της ελευθεριας του χωρις να ζητησει απολυτα στοιχεια , χωρις να δειξει οτι αυτο που του στερουν ειναι το μεγαλυτερο αγαθο του !

Ο μεγαλυτερος φοβος μου σημερα τελικα δεν ειναι ο ιος αλλα οτι αυριο στις πιο δυσκολες εποχες θα πρεπει να παλεψω και για εσας , οτι θα πρεπει να συγκατοικησω μαζι σας στον αυριο κοσμο τους …στον κοσμο του μεγαλου ρουφιανου οπου εκατομμυρια πιστοι του θα περπατουν διπλα μου στο πεζοδρομιο ..! Αυτο ειναι ο θανατηφορος ιος και οχι αυτο που σημερα το συστημα υγειας που θα επρεπε να πεταει απο τα δις που τους πληρωνουμε με φορους δεν εχει την ικανοτητα να αντεξει σε κλινες μεθ!/…

Οι γιατροι δινουν την μαχη τους σαν ηρωες αλλα το συστημα μας ειναι για τον Πεοντα … γιατι παντα θα λειπουν δις απο την ψωροκωσταινα που τα εφαγαν οι προγονοι αυτων που σημερα σε εχουν βαλει να ζητας αδεια να βγεις απο το σπιτι σου !

Αν ειχαν 30.000 μεθ θα ησουν σημερα σε κατα οικονο περιορισμο; ΟΧΙ ..ποιος θανατηφορος ιος λοιπον μου λες ; Πες το με το ονομα του …ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ! + ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ! Προσεξτε μην ξεβολευτειτε παιδια …!

Stranger….


katohika
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters