Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Οι Πλειάδιοι έρχονται σε επαφή με τον πληθυσμό της Γης εδώ και χιλιετίες:


Nicos Kastanias
Ζουν σε κρυστάλλινες πόλεις ανάμεσα στο πράσινο της φύσης. Πολλές από τις πόλεις τους είναι μέσα σε κρυστάλλινους θόλους κάτω από τους ωκεανούς των πλανητών τους..

ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

Όντα της Αγάπης και του Φωτός. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Γης είναι τόσο πολύ εγκλωβισμένο στην δυσλειτουργική κατάσταση πραγμάτων που επικρατεί στον πλανήτη, που τους είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι υπάρχουν όντα που είναι γεμάτα με αγάπη και φως..

Τέτοιου είδους όντα αποτελούν και την πλειοψηφία των όντων που κατοικούν στον Γαλαξία.Οι Πλειάδιοι προέρχονται από την αγγελική εξέλιξη όντων που εισήλθαν στο σύμπαν μέσω της Πύλης του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου..


Στη συνέχεια αφού ερεύνησαν τον Γαλαξία, επέλεξαν να εγκατασταθούν στο αστρικό σύμπλεγμα των Πλειάδων, που προέκυψε από το επίπεδο πλάσματος στο φυσικό πεδίο πριν 18 εκατομμύρια χρόνια.

Στο συνειδητό επίπεδο και ενώ προσπαθούσαν να πυκνώσουν έναν από τους πλανήτες τους στην πυκνή φυσική ύλη, ο πλανήτης εξερράγη. Θραύσματα (Moldavite) του πλανήτη αυτού είναι διάσπαρτα σε όλο το Γαλαξία και μερικά από αυτά χτύπησαν τη Γη:

https://heavenandearthjewelry.com/Moldavite-Starborn-Stone-…

Ένα μεγάλο κομμάτι θραύσματος (Moldavite) σκαλίστηκε με 144.000 φωτεινά όντα, που κωδικοποιούν τις 144.000 εθελοντών που τέθηκαν για την αποστολή διάσωσης της Γης

Εδώ και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, οι Πλειάδιοι κατάλαβαν ότι η βία δεν λύνει τα προβλήματα και αποφάσισαν να μην συμμετέχουν πλέον στους Γαλαξιακούς πολέμους. Εστιάστηκαν στην οικοδόμηση μιας ειρηνικής κουλτούρας που επεκτάθηκε σε εκατοντάδες πλανήτες στο αστρικό σύμπλεγμα των Πλειάδων, δημιουργώντας τη Συνομοσπονδία Πλανητών των Πλειάδων.

Πιστεύουν στην ομορφιά και την αρμονία και ο τρόπος ζωής τους αυτό αντικατοπτρίζει. Περιβάλλουν τον εαυτό τους με υγρό φως:

http://www.theliquidcrystals.com/…/the-pleiadian-influence-…

με την τέχνη και τη μουσική:

https://www.youtube.com/watch…

Ζουν σε κρυστάλλινες πόλεις που λάμπουν σαν κρύσταλλοι χαλαζία ανάμεσα στο πράσινο της φύσης. Πολλές από τις πόλεις τους είναι μέσα σε κρυστάλλινους θόλους κάτω από τους ωκεανούς των πλανητών τους..

Δεν χρειάζονται πολύ ύπνο και διατηρούν το σώμα τους με ένα ειδικό ελιξίριο. Κατανοούν τα μυστικά της αθανασίας, αλλά σπάνια επιλέγουν να κρατήσουν το ίδιο σώμα για περισσότερο από 1000 χρόνια.

Είναι θετικοί, χαρούμενοι και αισθησιακοί Η ερωτική αγάπη είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής τους και γνωρίζουν να θεραπεύουν χρησιμοποιώντας αυτή την ενέργεια:

http://www.dolphinstartemple.org/…/the-pleiadian-tantric-…/…

Οι Πλειάδιοι έρχονται σε επαφή με τον πληθυσμό της Γης εδώ και χιλιετίες:

https://www.pyradyne.com/…/education-…/products/the-promise…

Για να διασπάσουν την καραντίνα της Γης, μετέφεραν στον πλανήτη τα κορίτσια Vril (die Vrilerinnen), από τα οποία ξεκίνησε το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα της Γερμανίας:

http://1stmuse.com/maria_orsitsch/…

Όταν οι σκοτεινές δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχο τους το Γερμανικό Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα, οι Πλειάδιοι το 1945 οργάνωσαν την μυστική επιχείρηση που έφερε την κωδική ονομασία "Niemand bleibt hier" (κανείς δεν μένει εδώ) και διέσωσαν τα κορίτσια Vril, μεταφέροντας τα στις Πλειάδες.

Οι Πλειάδιοι είχαν έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο Eisenhower το 1954, προσπαθώντας να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο:

http://www.bibliotecapleyades.net/…/esp_exopolitics_Q_0.htm…

Το ίδιο συνέβη και το 1977, προσπαθώντας να αποτρέψουν επίσης έναν πυρηνικό πόλεμο:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/…/notes-from-cobra-…

Τελικά κατάφεραν να αποτρέψουν τους πυρηνικούς πολέμους, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την εισβολή των "Αρχόντων" στην Γη το 1996:

https://2012portal.blogspot.com/…/the-great-forgetting-of-1…

και στο αστρικό σύμπλεγμα των Πλειάδων μεταξύ 1996 - 1999

https://www.youtube.com/watch…

Αφού απελευθερώθηκε το αστρικό σύμπλεγμα των Πλειάδων το 1999 και η πλειοψηφία των Πλειάδιων ομήρων που εκρατούντο σε στρατιωτικές υπόγειες βάσεις στη Γη, οι Πλειάδιοι βοήθησαν στην κατασκευή των Ταχυονικών Θαλάμων Θεραπείας:

http://tachyonis.org/Chamber.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters