Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ιωάννης Παπαζήσης: είναι πολλά τα λεφτά που θα κονομήσουν κάποιοι από την αγορά του εμβολίου από το κράτος μας ....

Ιωάννης Παπαζήσης
Στο 27 σελίδων βιογραφικό του, μαθαίνουμε ότι ο Σωτήριος Τσιόδρας γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1965. 

Μετά την απόκτηση του πτυχίου του στην Αθήνα, εξειδικεύτηκε στις λοιμώξεις στο Beth Israel Deaconess Medical Center καθώς και στο Ιατρική Σχολή του Harvard (Harvard Medical School.

Η δε Beth Israel Deaconess Medical Center , όπου εξειδικεύτηκε στις…λοιμώξεις ο κύριος Τσιόδρας, τυχαίνει να συνεργάζεται με την φαρμακευτική εταιρεία Johnson & Johnson πάνω σε ένα εμβόλιο… κοροναϊού. 

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Σύμφωνα με την μεγάλη εφημερίδα “The Boston Globe“, στο άρθρο της με τίτλο Η Beth Israel συνεργάζεται με την φαρμακευτική εταιρεία Johnson & Johnson πάνω σε ένα εμβόλιο κοροναϊού (Αγγλιστί, “Beth Israel is working with Johnson & Johnson on a coronavirus vaccine”) διαβάσαμε 
<<Το ιατρικό κέντρο Beth Israel Deaconess και το σκέλος παρασκευής φαρμάκων της Johnson & Johnson συνεργάζονται για ένα πιθανό εμβόλιο για τον νέο κοροναϊό, μια από τις δεκάδες επειγόντων προσπαθειών σε όλο τον κόσμο, για να βρεθεί ένας τρόπος εμβολιασμού ανθρώπων έναντι του ιού που προκαλεί Covid-19.>> .

Τον δε Οκτώβριο του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” , του Ιδρύματος BILL & MELINTA GATES και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στη Νέα Υόρκη όπου απεφάσισαν όλα όσα πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με τις φαρμακευτικές εταιρείες. 

Την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ… Coronavirus που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ όταν κανείς δεν ήξερε τίποτα για τον ιό αυτό !!! 

Άραγε τι έχετε να μας πείτε για όλα αυτά κύριε Τσιόδρα ;;;;;
Μήπως ο στόχος είναι να πάρουμε τα εμβόλια των συνεργατών σας τα οποία μόνο εσείς και ελάχιστοι ακόμη ξέρετε τι περιέχουν ;;;; 
Άραγε είναι τυχαία όλα αυτά ;;;; 

Ευχόμαστε να μην είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά φοβούμαστε πως ακόμη μια φορά θα δικαιωθούμε διότι από την στιγμή που η κυβέρνηση έδωσε 11 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για να μας πείσουν να παραδώσουμε την ελευθερία μας με πρωταγωνιστή εσάς κύριε Τσιόδρα , τότε είναι πολλά τα λεφτά που θα κονομήσουν κάποιοι από την αγορά του εμβολίου από το κράτος μας ....
















https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters