Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΑΝΆΚΡΟΥΣΜΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΤΑΝΚΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ #Η ΘΥΕΛΛΑ

από τον Justin Deschamps , 
Είναι ο κορωναϊός ένα κάλυμμα για μαζικές συλλήψεις του Deep State;
Πολλοί που ακολουθούν το QAnon και η μακρόχρονη θεωρία ότι μια συμμαχία υπάρχει για να πάρει κάτω από το cabal πιστεύουν ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει.
Στο επόμενο βίντεο που φορτώθηκε στις 25, εκατοντάδες δεξαμενές εμφανίζονται σε αυτοκίνητα τρένων που κατευθύνονται προς μια μη ανακοινωθείσα θέση στο Los Angels.


Η έκθεση ανέφερε επίσης:
Οι ειδήσεις των εικαστικών μαρτύρων έφτασαν στον στρατό και έμαθαν ότι δεν συνδέονται με τον κοροναϊό.
Έτσι τι είναι συνδεδεμένο με αυτό; Είναι μια στρατιωτική άσκηση κάποιου είδους;
Τέλος, η έκθεση ανέφερε:
Τα θωρακισμένα οχήματα ήταν μέρος ενός τάγματος που επέστρεψε από τη Μέση Ανατολή.
Έφτασαν στο Port Hueneme και τώρα στέλνονται πίσω στο Τέξας.
Μπορεί αυτή η αναφορά να είναι αξιόπιστη;

Λοιπόν ... αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα παρέχεται η παραπάνω εξήγηση για να παραμείνει η επιχειρησιακή ασφάλεια ανέπαφη. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε την απλή εξήγηση που προσέφεραν, αλλά ούτε και η θεωρία της μαζικής σύλληψης.
Φυσικά, πολλοί που δεν συνυπογράφουν αυτή τη θεωρία λένε ότι οι δεξαμενές είναι μόνο μέρος της αντίδρασης έκτακτης ανάγκης.
Αλλά αυτό φαίνεται λίγο ακραίο. 
Γιατί θα έπρεπε να απαιτούνται μαζικές δεξαμενές για την εξουδετέρωση ταραχών ή άλλων κατανομών του λαού όταν ο γενικός πληθυσμός δεν είναι οπλισμένος με βαριά όπλα και πανοπλίες;
Ίσως θα ήταν απλώς μια επίδειξη δύναμης - δεν μπορώ να αποκλείσω αυτή την εξήγηση.
Αλλά και πάλι, ίσως αυτές οι δεξαμενές θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στο σενάριο μαζικής σύλληψης.

Σκέψου το.
Εάν η συμμαχία άρχιζε να ξεκινά την κατάπαυση, το Deep State δεν θα πήγαινε ήσυχα. Από όσα μοιράζονται τα εμπιστευτικά, το σχέδιο Cabal κρατά έξω μέχρι τον τελευταίο άντρα ή γυναίκα.
Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε πιθανότατα θα δημιουργήσουν το χάος και το χάος όσο το δυνατόν περισσότερο και ως εκ τούτου θα χρειαστεί μια ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη.
Σχετικά με το ερώτημα εάν υπάρχει προετοιμασία για ένα σενάριο μαζικής σύλληψης, η απάντηση είναι πολύ πιθανή . Εάν έχετε αποδείξεις για το αντίθετο, ενημερώστε μας στα σχόλια.
Υπάρχουν πραγματικά περισσότερα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη.
Στις 3 Μαρτίου, ο Manlio Dinucci ανέφερε ότι 20.000 στρατιώτες θα φτάσουν στην Ευρώπη - αλλά χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό.
Αυτό καλύφθηκε από την Electroverse :
Κανένα από αυτά τα στρατεύματα δεν έχει εκδοθεί με κοστούμια ή μάσκες Bio / Hazchem, κάτι που φαίνεται λίγο απερίσκεπτη από την αμερικανική κυβέρνηση εάν το COVID-19 είναι πραγματικά η απειλή ότι μας λένε ότι είναι ...
Οι 30.000 στρατιώτες των ΗΠΑ, οι οποίοι" θα εξαπλωθούν μέσω της ευρωπαϊκής περιοχής ", απαλλάσσονται από τους προληπτικούς κανονισμούς COVID-19 που ισχύουν για τους πολίτες. Η διαβεβαίωση που έδωσε ο Αμερικανικός Στρατός στην Ευρώπη ότι «παρακολουθούμε το Coronavirus [COVID-19]» και ότι «οι δυνάμεις μας είναι καλές» είναι αρκετή.
Γιατί τα στρατεύματα που αναπτύχθηκαν στην Ευρώπη, που είναι μια εστία της δραστηριότητας Cabal, δεν θα εκδίδονται μάσκες και προστατευτικά εργαλεία;

Αυτό δεν φαίνεται λίγο κοντόφθαλμο;
Εκτός αν ο κορωναϊός δεν είναι αυτό που νομίζουμε ότι είναι.
Για να προσθέσουμε σε αυτή τη θεωρία, ορισμένοι πιστεύουν ότι ο κορωναϊός είναι στην πραγματικότητα μόνο η γρίπη, δεδομένου ότι η ετικέτα έχει προκαταλήξει και προκαλεί παγκόσμια δυσφορία και οικονομικό κλείσιμο - με σκοπό την κάλυψη.
Τώρα, για να είμαστε σαφείς, τα στοιχεία που βρίσκονται στο τραπέζι προς το παρόν μπορούν να ερμηνευτούν με πολλούς τρόπους. Εδώ είναι δύο που πρέπει να εξετάσετε.
Το ένα είναι το σενάριο μαζικής σύλληψης για το οποίο συζητήσαμε.
Δύο είναι μια NWO ανάληψη του πλανήτη.
Ο παγκόσμιος τερματισμός και ο οικονομικός αντίκτυπος δεν είναι αμφισβητήσιμος. Θέματα συμβαίνουν.

Αλλά ποιος τους χρησιμοποιεί για αυτό που παραμένει ασαφές.
Η άποψή μου είναι ότι - χωρίς να επικαλεστεί κανείς το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν αυτό - το Deep State καταρρίπτεται και αποκαθίσταται το κράτος δικαίου.
Εδώ είναι λίγο περισσότερο φαγητό για σκέψη.
Αυτός ο άντρας ισχυρίζεται ότι είχε μια ειλικρινή συζήτηση με μια γυναίκα που εργάζεται για την JP Morgan Chase. Του είπε ότι ο κοροναϊός ήταν μια κάλυψη για μια μαζική μεταρρύθμιση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Είχε προφανώς ειπωθεί ότι συμβαίνουν μαζικές συλλήψεις του Deep State.
Ενημερώστε μας τι πιστεύετε. Και αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό, παρακαλώ μοιραστείτε τα σχόλια ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση.
 - Τζάστιν
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Ο Justin Deschamps  είναι ένας αναζητητής αλήθειας όλη του τη ζωή, μελετώντας τη φυσική, την ψυχολογία, το νόμο, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα και εργάζεται για να υφαίνει αυτά τα φαινομενικά ξεχωριστά συστήματα πληροφοριών σε μια ολιστική γκάμα συνεχώς διευρυνόμενης γνώσης. Ο Justin είναι μαθητής όλων και δάσκαλος σε μερικούς, μοιράζοντας αυτά που έχει ανακαλύψει με εκείνους που είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να αναλάβουν την ευθύνη για να κάνουν τον κόσμο μια καλύτερη θέση. Ο στόχος του έργου του είναι να βοηθήσει τον εαυτό του και τους άλλους να γίνουν καλύτεροι που αναζητούν την αλήθεια, και με αυτόν τον τρόπο να σχηματίσουν μια κοινότητα ολιστικά νοητών ατόμων ικανών να δημιουργήσουν παγκόσμια θεραπευτικά έργα προς όφελος όλων των ζωών - αυτό που ονομάστηκε Μεγάλη Εργασία. Ελέγξτε το έργο του  Stillness στη Θύελλα  για να βρείτε μερικές από τις δουλειές του. Ακολουθήστε στο Twitter @ sitsshow , Facebook Stillness στην καταιγίδα , και  minds.com .
Πηγή:
Ενσωματωμένο σε όλο αυτό το άρθρο

https://stillnessinthestorm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters