Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Οι Παππούδες μας ΚΑΤΙ ήξεραν – 6 Πολύτιμοι Λόγοι να χρησιμοποιείτε Χάλκινα Σκεύη!

Πιθανώς να έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε πως το να πίνεις από χάλκινη κούπα κάνει καλό στην υγεία. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουμε ιδέα πως οι παππούδες μας αποθήκευαν νερό σε χάλκινα δοχεία.
Εμείς πλέον δεν χρησιμοποιούμε τον χαλκό στο σπίτι και έτσι χάνουμε πολλά από τα οφέλη του. Δείτε μερικούς λόγους να χρησιμοποιείτε χάλκινες κούπες:

Βοηθάει την απώλεια βάρους
Φαίνεται πως το να πίνουμε από μία χάλκινη κούπα βοηθάει στην διάλυση του σωματικού λίπους ώστε να μπορεί μετά να απομακρυνθεί πιο γρήγορα.
Μειώνεται η διαδικασία της γήρανσης
Άλλο ένα όφελος που συνδέεται με το να πίνουμε νερό από χάλκινες κούπες είναι πως μειώνονται οι ρυτίδες στο πρόσωπο. Φαίνεται πως ο χαλκός βοηθάει το δέρμα αφού απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες που υπάρχουν στο σώμα και βλάπτουν τους ιστούς προκαλώντας τα σημάδια της γήρανσης.  
Προστασία ενάντια σε λοιμώξεις
Ο χαλκός αποστειρώνει τα μέταλλα και έτσι μειώνει την παρουσία βακτηρίων. Αυτό σημαίνει πως το σώμα μας θα είναι περισσότερο προστατευμένο από βακτήρια όπως το E.coli που είναι παντού.
Βελτιώνει την υγεία του δέρματος 
Φαίνεται πως ο χαλκός είναι ένα από τα κύρια συστατικά που χρειάζεται το σώμα για να παράγει μελανίνη. Επίσης, βοηθάει το σώμα να δημιουργήσει καινούργια κύτταρα για να αντικαταστήσουν τα παλιά. Έτσι, το δέρμα μένει πιο μαλακό και ευλύγιστο.
Βοηθάει στην υγεία της καρδιάς
Όλοι κινδυνεύουμε να πάθουμε καρδιακό και είναι μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες θανάτου. Ο χαλκός έχει αποδειχτεί πως μειώνει την αρτηριακή πίεση, τα επίπεδα χοληστερόλης, καθώς και τα επίπεδα σε τριγλυκερίδια.
Αυξάνει την διαδικασία της ανάρρωσης 
Επειδή έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιιικές  και αντιβακτηριακές ιδιότητες έχει αποδειχτεί πως βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνει την διαδικασία της ανάρρωσης.
Οπότε εάν θέλετε και εσείς να αξιοποιήσετε τα οφέλη των χάλκινων σκευών, μην χάνετε χρόνο και κάντε μια επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters