Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Το βιβλίο που αναφέρει τον ιό του Wuhan από το 1981: ένα “προφητικό” θρίλερ που “κουμπώνει” στο σήμερα, μαζί με διάφορους ισχυρισμούς

Ένα βιβλίο του Dean Koontz προβλέπει ένα θανατηφόρο βακτηριολογική όπλο που ονομάζεται “Wuhan-400”

Άρθρο του Leo Zagami
Πέρασα τις τελευταίες ώρες μελετώντας The Eyew of Darkness (Tα Mάτια του Σκότους), ένα προφητικό θρίλερ που δημοσιεύθηκε αρχικά το 1981 για ένα θανατηφόρο βακτηριολογικο όπλο που ονομάζεται “Wuhan-400″ που ονομάστηκε έτσι επειδή αναπτύχθηκε στα εργαστήρια RDNA έξω από την πόλη του Wuhan. Το εν λόγω βιβλίο γράφτηκε από τον συγγραφέα Dean Koontz, και αρχικά δημοσιεύθηκε με το ψευδώνυμο Λι Νίκολς.

Το βιβλίο επικεντρώνεται σε μια μητέρα που προσπαθεί να ανακαλύψει αν ο γιος της ο Ντάνι πέθανε πριν ένα χρόνο ή αν ήταν ακόμα ζωντανός.

Πολλά από τα βιβλία του Dean Κουντζ έχουν εμφανιστεί στη λίστα του The New York Times Best και έχουν προσαρμοστεί για την τηλεόραση ή τη μεγάλη οθόνη, αλλά όχι αυτό.

Σύμφωνα με τον Κουντζ στο τέλος μιας επανέκδοσης του 2008, ο παραγωγός της τηλεόρασης Lee Rich αγόρασε τα δικαιώματα για αυτό το βιβλίο μαζί με άλλους τιτλους και το The Eyex of Darkness ανατέθηκε για μια πιθανή τηλεοπτική προσαρμογή με τη γυναικεία ομάδα γραφής της Ann Πάουελ και της Rose Σαχτ, συν-συγγραφείς του Πολέμου των ναρκωτικών: Η ιστορία της Καμαρένα, αλλά για κάποιο μυστηριώδη λόγο δεν μπορεσαν ποτέ να παραδώσουν ένα αποδεκτό σενάριο.

Σε αυτόν το φανταστικό βιβλιο , η πρωταγωνιστής, Χριστίνα Evans, μητέρα του Ντάνι, θα βρει τελικά το παιδί της να παραμείνει ζωντανό σε μια στρατιωτική εγκατάσταση αφού κατά λάθος εχει μολυνθεί από μικροοργανισμούς που δημιουργήθηκαν στο ερευνητικό κέντρο στο Wuhan.

Η Μητερα ερευνα κρυφά σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο των ΗΠΑ για ” βιολογικά και χημικά πειράματα DNA ” για να προσπαθήσει να ανακαλυψει αν τον επικίνδυνο ιό τον μετεφερε ” ένας Κινέζος επιστήμονας με το όνομα Li Chen που αυτομόλησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταφέροντας ένα δίσκο με τα πιο σημαντικά και επικίνδυνα: νέα βιολογικό όπλο της δεκαετίας”
Έτσι, η ονομασια αυτού του φανταστικό ιού σε “Wuhan-400″ συνδέεται με τη γενετική μηχανική, η οποία είναι η επιστήμη για τον χειρισμού του γενετικού υλικού από έναν οργανισμό.

Η πρώτη τεχνητή γενετική τροποποίηση πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ από τον Herbert Boyer και τον Stanley Cohen το 1972, αλλά οι Κινέζοι εμπλέκονται από την αρχή σε αυτή την αυξανόμενη βιομηχανία που δημιούργησε το πρώτο γενετικά τροποποιημένο φυτό καθώς και το διάσημο γενετικά τροποποιημένο φαγητό.

Ο εν λόγω ιός περιγράφεται από τον Δρ. Δρ. Ο Κάρλτον Dοmbey, ένας από τους γιατρούς που είναι επικεφαλής στο στρατιωτικό εργαστήριο που περιγράφεται στο βιβλίο, με τον παρακάτω τρόπο στη μητέρα του Ντάνι και Elliot Στράικερ, συνεργάτη της που κάποτε εργάστηκε για την Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών:

” Το Wuhan-400 είναι ένα τέλειο όπλο !!Τι; Δεν ειναι μόνο για ανθρώπινα όντα. № ένα άλλο ζωντανό πλάσμα μπορεί να το μεταφέρει. Και όπως η σύφιλη, το Wuhan-400 δεν μπορεί να επιβιώσει έξω από ένα ζωντανό ανθρώπινο σώμα για περισσότερο από ένα λεπτό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί μόνιμα να μολύνει αντικείμενα ή ολόκληρα μέρη με τον τρόπο που μπορεί ο άνθρακας και άλλοι λοιμογόνο μικροοργανισμοι. Και όταν ο οικοδεσπότης λήγει λεει, το Wuhan-400 μέσα σου πεθαίνει λίγο αργότερα, μόλις η θερμοκρασία του σώματος πέσει κάτω από τους 40 βαθμούς Κελσίου. Βλέπεις το πλεονέκτημα όλων αυτών?”

Ο Elliot Στράικερ απαντά: ” Αν σε καταλαβαίνω, οι Κινέζοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το Wuhan-400 για να σβήσυν μια πόλη ή μια χώρα, και τότε δεν θα ήταν απαραίτητο να κάνουν μια περίπλοκη και ακριβή απολύμανση πριν έρθουν και ανέλαβουν την κατεχόμενη περιοχή.”

Ο Δρ. Κάρλτον Dοmbey προσθέτει: ” Και ο Wuhan-400 έχει και άλλα εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους περισσότερους βιολογικους ιους. Ακουστε ακομα ένα πράγμα, μπορείτε να γίνετε λοιμώδης μεταφορέας μόνο τέσσερις ώρες αφού έρθετε σε επαφή με τον ιό. Αυτή είναι μια απίστευτα σύντομη περίοδος επώασης. Μόλις μολυνθεί, κανείς δεν ζει πάνω από ώρες. Οι περισσότεροι πεθαίνουν σε δώδεκα. Είναι χειρότερο από τον ιό Έμπολα στην Αφρική – πολύ χειρότερο.

Το ποσοστό θανάτου του Wuhan-400 είναι εκατό τοις εκατό. Αυτο το ποσσοστο υποτίθεται ότι θα επιβιώσει. Οι Κινέζοι το δοκίμασαν σε πολιτικους κρατούμενους. Ποτέ δεν ήταν σε θέση να βρουν ένα αντίσωμα ή ένα αντιβιοτικό που να ήταν αποτελεσματικό εναντίον του. Ο ιός οδεύει προς το στέλεχος του εγκεφάλου, και εκεί αρχίζει να εκκρίνει μια τοξίνη που κυριολεκτικά τρώει τον εγκέφαλο του εγκεφάλου, όπως το οξύ της μπαταρίας που διαλύει το εσωτερικο της.

Καταστρέφει το μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει όλες τις αυτόματες λειτουργίες του σώματος. Το θύμα απλά παύει να έχει σφυγμό, λειτουργικά όργανα, ή οποιαδήποτε επιθυμία να αναπνεύσει.”

Όταν ο Έλιοτ ρωτάει τον γιατρό λέγοντας, ” Νόμιζα ότι οι ΗΠΑ βγήκαν από τον αγώνα χημικών και βιολογικών όπλων εδώ και πολύ καιρό.” Η απάντηση είναι επίσης ψυχρή: ” Για τα δημόσια αρχεία, το κάναμε, αυτο έκανε τους πολιτικούς να φαίνονται καλοί , Αλλά στην πραγματικότητα, η δουλειά συνεχίζεται. Πρέπει να το κάνουμε. Αυτή είναι η μόνη εγκατάσταση του είδους που έχουμε. Οι Κινέζοι έχουν τρεις σαν αυτες. Οι Ρώσοι. – Τι; Υποτίθεται ότι είναι πλέον οι νέοι μας φίλοι, αλλά συνεχώς αναπτύσσουν βακτηριολογικα όπλα, νέα και πιο λοιμογόνο στελέχη ιών.”

Τώρα, όλοι θα θέλαμε να μάθουμε πώς ο Dean Κουντζ, ο 400 ος πιο γνωστος συγγραφέας στον κόσμο, ο οποίος συνδέεται με τον John Γκρίσαμ, με $ 25 εκατομμύρια ετησίως, ήξερε για τον Wuhan και ακόμα και το θανατηφόρο βακτηριολογικο όπλο ” Wuhan-400 ,” πριν από 40 χρόνια;
Θα θέλαμε να κάνουμε μια συζήτηση μαζί του για τα “προφητικό οράματα” του σχετικά με το τι φαίνεται να έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με το nVoC-2019 Coronavirus.

Γνωρίζουμε όλοι τώρα ότι η πανδημία του Coronavirus δεν ήταν, όπως ισχυρίστηκαν κάποιες στις πρώτες αναφορές, το περιβαλον μιας αγοράς θαλασσινών στην Wuhan, όπου οι άνθρωποι υποτίθεται ότι έτρωγαν μολυσμενες νυχτερίδες, αλλά αντ ‘ αυτού ένα κινέζικο βιολογικό όπλο που είχε ξεφύγει από το Ινστιτούτο Ιολογίας, και ένα εργαστήριο, συγκεκριμένα, που φαίνεται να ταιριάζει με την περιγραφή των εργαστηρίων RDNA στο φανταστικό βιβλίο του Dean Κουντζ.

Ο Κουντζ, ο οποίος προφανώς έχει επαφές με τις στρατιωτικές πληροφορίες των ΗΠΑ πρέπει να ήξερε στις αρχές της δεκαετίας του 80 ότι οι Κινέζοι εργάζονται σε αυτά τα πράγματα.

Ο γερουσιαστής του Αρκάνσας Τομ Κότον επανέλαβε τις ανησυχίες του, σε tweet ότι ” η Κίνα ισχυρίστηκε-για σχεδόν δύο μήνες-ότι ο κορονοϊος είχε προέλθει από μια αγορά θαλασσινών στη Wuhan. Αυτό δεν ισχύει. Ο @TheLancet δημοσίευσε μια μελέτη που αποδεικνύει ότι από τις 40 αυθεντικές περιπτώσεις, 14 από αυτές δεν είχαν καμία επαφή με την αγορά θαλασσινών, συμπεριλαμβανομένου του Ασθενής Zero.” Αλλά αμέσως τον χτύπησε ο Κινέζος Πρέσβης στο το U. Σ., Τσούι Tiankai.

Μετά την ανάγνωση,του βιβλιου τα μάτια του Σκότους, είμαι πλέον 100 % πεπεισμένος για το λάθος της Κίνας να αφήσει αυτόν τον επικίνδυνο ιό να ξεκινήσει αυτή τη νέα πανδημία, οπότε ας το πούμε “Wuhan-400” και όχι nVoC-2019 Το Coronavirus γιατί είναι ένα βακτηριολογικο όπλο και όχι τυχαίο προϊόν της φύσης!

Δείτε και το σχετικό βίντεο εδώ: facebook.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters