Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Αποκάλυψη: Ο Σόρος «σπρώχνει» ένας δις δολάρια – Ποιοι θα πάρουν στην Ελλάδα;

Όλα έρχονται σιγά-σιγά στο φως…
Ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής, Τζορτζ Σόρος, ανακοίνωσε πως παρέχει χρηματοδότηση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη ενός διεθνούς δικτύου ανώτατης εκπαίδευσης για την εκπαίδευση φοιτητών κόντρα στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς που είναι ο εθνικισμός και φυσικά ο σοβινισμός, ο οποίος αποτελεί ιδεολογική παρακαταθήκη τους εθνικοσοσιαλισμού.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Financial Times, σε ομιλία του στο World Economic Forum στο Νταβός, ο Σόρος καταφέρθηκε κατά της δεξιάς ιδεολογίας και ειδικά κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Τραμπ, είπε πως «είναι ένας απατεώνας και ο απόλυτος ναρκισσιστής, που θέλει ο κόσμος να γυρίζει γύρω από αυτόν. Όταν η φαντασίωσή του να γίνει πρόεδρος έγινε πραγματικότητα, ο ναρκισσισμός του απέκτησε παθολογική διάσταση».
Ποιοι θα πάρουν τα λεφτά στην Ελλάδα; Μην νομίζετε πως θα τα πάρουν μόνο αριστερά κόμματα.
Σε Ελλάδα και Ευρώπη ο γνωστός «επενδυτής» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος, έχει εδώ και καιρό αποφασίσει, πέραν των διασυνδέσεων που έχει σε κυβερνητικά επιτελεία, να «επενδύσει σε μικρά κόμματα, ώστε να θέσει ακόμα περισσότερες παρατάξεις υπό τον έλεγχό της.
Η «πλάκα» είναι πως δεν ελέγχει μόνο αριστερά κόμματα, τα οποία εκφράζουν περισσότερο την διεθνιστική ιδεολογία του.
Έχει απλώσει πλοκάμια σε διάφορα μικρά νέα κόμματα, τα οποία αυτοπροσδιορίζονται ως «πατριωτικά», «χριστιανικά» και φιλορωσικά. Στόχος: Ο κατακερματισμός της Δεξιάς, ώστε η Αριστερά να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα.
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters