Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

«Πως θα απαντήσει η ΚΙΝΑ γεωστρατηγικά, οικονομικά και βιοχημικά στην πανδημία που την έπληξε;» γιατί αυτό θα θυμίζει στιγμές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.

Φώτο από https://ermisnews.gr/

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το ερώτημα που θέσαμε:
« Μετά τους εμπορικούς πολέμους ακολουθούν επιδημίες- πανδημίες …μετά έρχονται οι πραγματικοί πόλεμοι;» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/01/blog-post_41.html



Και μαζί με την ραγδαία εξάπλωση της φοβερής αυτής επιδημίας έρχονται στο φως αποκαλύψεις που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πολλά τα ερωτηματικά σε αυτό που ζούμε.
« Πρόεδρος Κίνας: Η εξάπλωση του κοροναϊού επιταχύνεται -56 εκατ. Κινέζοι σε καραντίνα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Χονγκ-Κονγκ Στήνουν και δεύτερο νοσοκομείο στην Ουχάν. Oι ΗΠΑ βάζουν τσάρτερ από Ουχάν για να φύγουν Αμερικανοί πολίτες και διπλωμάτες» https://www.iefimerida.gr/
« Βρετανικά ΜΜΕ για κοροναϊό: «Μολυσμένοι» κάτοικοι του Ουχάν πέφτουν σαν τις μύγες στους δρόμους


Κίνα : 41 θάνατοι και 1.287 κρούσματα κοροναϊού – Ρώσος επιστήμονας κατά ΗΠΑ: «Κάνουν πειράματα με βιολογικά όπλα»
Ένας ανελέητος “πληροφοριακός πόλεμος”, με αφορμή ρωσικό δημοσίευμα της μεγάλης σε κυκλοφορία ρωσικής εφημερίδας Izvestia


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
Τα είχαμε όλα , ήρθαν και αυτά και μάλλον θα ζήσουμε και άλλα λόγω της αποστασίας μας, όχι μόνο από τον πνευματικό νόμο αλλά και από αυτόν τον φυσικό.
Η σημερινή βιο τεχνολογία της γενετικής σώζει ή σκοτώνει;
Η επιστήμη δίχως ΧΡΙΣΤΟ είναι φονικό εργαλείο για τον αντίχριστο;
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ανοίγει τον νου της επιστήμης για να σώσει το πλάσμα του και όχι για το εξαθλιώσει

Ποια θα είναι η απάντηση της ΚΙΝΑΣ στον πόλεμο των πανδημιών που μόλις ξεκίνησε;

Κατηγορούν τις ΗΠΑ αλλά δεν γνωρίζουμε πόσα βιολογικά εργαστήρια μοριακής γενετικής και βιοχημικού πολέμου διαθέτει και η Κίνα;

« η μεγάλης σε κυκλοφορία ρωσικής εφημερίδας Izvestia, επικαλείται Ρώσο επιστήμονα με θητεία στον ΟΗΕ, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τις ΗΠΑ για την πιθανότητα “βιολογικού πολέμου” κατά της Κίνας.


“Ένα ξέσπασμα πνευμονίας άγνωστης προέλευσης που καταγράφηκε στην Κίνα στα τέλη του 2019, μπορεί να είναι ένα είδος βιολογικού όπλου”, αυτή είναι η γνώμη που εκφράστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020, από τον Igor Nikulin, μέλος της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Βιολογικά Όπλα την περίοδο 1998-2003, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα.


Σύμφωνα πάντα με τον Ρώσο εμπειρογνώμονα “περίπου 400 στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ, βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτά κάθε χρόνο και "είναι απίθανο να το κάνουν για το τίποτα", τονίζει ο ίδιος.


"Το 2010, ένα τέτοιο εργαστήριο που ανήκε στην δικαιοδοσία του αμερικανικού ναυτικού έκλεισε στην Ινδονησία, ακριβώς επειδή διεξάγονταν σε αυτό, μη εξουσιοδοτημένα πειράματα, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης των πτηνών, καθώς οι Αμερικανοί αρνήθηκαν να μοιραστούν τα αποτελέσματα των πειραμάτων τους με το ινδονησιακό υπουργείο Υγείας", υπενθύμισε ο Ρώσος ειδικός μιλώντας και στο ρωσικό κανάλι "Star".


Σύμφωνα με τον Nikulin, ο νέος ιός στην Κίνα “θα μπορούσε να είναι μια κακόβουλη ενέργεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε να ασκήσουν πίεση στους Κινέζους, αυξάνοντας παράλληλα και τον τζίρο ιδιωτικών αμερικανικών εταιρειών κολοσσών, οι οποίες κατασκευάζουν φάρμακα,
ενώ οι ΗΠΑ αναμένεται να απαντήσουν, αντικρούοντας τους ρωσικούς ισχυρισμούς περί "βιολογικού πολέμου".
Μόνο που ο ιός εξαπλώνεται και ο φόβος στους πολίτες για το τι πραγματικά είναι αυξάνεται αλματωδώς.»
https://www.pronews.gr/ygeia/841110_kina-41-thanatoi-kai-1287-kroysmata-kai-giatros-nekros-apo-ton-koronaio



Η ανθρωπότητα μόλις ξεκίνησε το ταξίδι της μέσα στην καρδιά του σκότους;
Ένας Γέροντας μας διαμήνυσε χθες « κρατάτε την ΕΥΧΗ ,έστω και αν φορέσετε από ανάγκη μάσκες , αυτή η ΚΥΡΙΩΝΥΜΟΣ ευχή σας απολυμαίνει»
Το μόνο όργανο που δεν προσβάλλεται εύκολα ή καθόλου από κακοήθεια είναι η ανθρώπινη καρδιά , το πιο ευγενές όργανο που μας χάρισε ο Δωρεοδότη μας.
Αυτή ΘΕΟΛΟΓΕΙ , αυτή ΔΟΞΑΖΕΙ τον Πλάστη της.


Αυτή συντρίβει ή συντρίβεται, αλλά και μετανοεί.
ΕΛΛΑΔΑ κράτα την καρδιά σου ζωντανή τούτες τις ώρες που η παγκόσμια ιστορία θα τις καταγράψει στις πιο σκοτεινές σελίδες της.
Κράτα την ΚΑΡΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ με το όνομα ΤΟΥ « Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters