Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο 18ος Πρόεδρος ΗΠΑ είχε Στοιχεία: Ο Οδυσσέας Έφτασε στην Αμερική. Γιατί το Κρύβουν;


Πολλοί Έλληνες και ξένοι ερευνητές έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει ότι τα δέκα χρόνια περιπλάνησης του Οδυσσέα κατέληξαν στην ήπειρο που σήμερα ονομάζουμε Αμερική. Όμως, φαίνεται ότι κάποιοι είχαν ατράνταχτες αποδείξεις… 


Του Γιώργου Λεκάκη,
Η Ομοσπονδία U.S. Hellenic Hunting, Fishing and Shooting Association, τίμησε με σκοπευτικούς αγώνες και ασκήσεις τον 18ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ulysses Grant (την περασμένη Κυριακή 12/03/2017), ενώ θα τιμήσει και τον Γέωργιο Σάϊνοβιτς Ιβάνοφ, Ελληνο-Πολωνό ήρωα του Β’ Π.Π. στις 30/04/17.

Ο πρόεδρος της Παγκορινθιακής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Δούκας και σύμβουλος της Ομοσπονδίας για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, ανέφερε ότι τα ΜΜΕ σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και ανά την υφήλιο, δεν προβάλουν την ιστορικότητα ότι οι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ulysses Grant

Ο 18ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Οδυσσέας Γκράντ (Ulysses Grant) που έφερε το όνομά Hiram, άλλαξε το βαπτιστικό του όνομα από Χιράμ σε Οδυσσέας, όταν βρήκε τα στοιχεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο πολυμήχανος βασιλεύς της Ιθάκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ulysses Grant

Σχόλιο diadrastika: Τα παραπάνω είναι μία ακόμα ισχυρή ένδειξη που συμπληρώνει το παζλ των αποδείξεων, ότι πιθανότατα υπήρξε ένα παγκόσμιος πολιτισμός σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Ελληνικός.

Η Henrietta Mertz αλλά και όλοι όσοι έχουν δείξει, υποδείξει και αποδείξει με τον τρόπο τους φαίνεται να δικαιώνονται πως ο Οδυσσέας είχε ταξιδέψει ως «την απέναντι ήπειρο»…

Τι στοιχεία είχε ο Grant και πείστηκε ότι ο Οδυσσέας έφτασε ή και ανακάλυψε την Αμερική; 
Πότε μπορεί να συνέβησαν όλα αυτά; Μήπως, τελικά, η ονομασία της ηπείρου κάποτε ήταν «Ομηρική» και όχι «Αμερική»;

Λίγα περισσότερα για τα παραπάνω και τον Γέωργιο Σάινοβιτς Ιβάνοφ κάντε 'κλικ' στην εικόνα για μεγέθυνση:




arxeion-politismou μέσω diadrastika


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/18_24.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters