Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Οι δεσμώτες των φόρων - Ελευθερία και υπερφορολόγηση δεν συμβαδίζουν.

«Δούλεψε πολύ κι έκανε περιουσία». Αυτή η φράση ίσχυε στο παρελθόν. Τώρα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί η φορολογική νομοθεσία και οι ίδιες οι κρατικές δομές, τούτη η φράση ηχεί ουτοπική.

Οποιος εργάζεται πολύ δεν πρόκειται να κάνει περιουσία. Απλά θα έχει τη δυνατότητα να κάνει περιουσία για λογαριασμό άλλων - κυρίως όσων ξένων ή ντόπιων νέμονται τα δημόσια ταμεία. Οποιος είναι αρκετά τυχερός και έχει εργασία στην Ελλάδα με τη «στεγνή» από χρήματα αγορά θα φυτοζωεί και θα περιμένει πώς και πώς για να... δει -κάπου στα μισά του χρόνου- το «φως» της φορολογικής ελευθερίας.


Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» εδώ και καιρό διεξάγει έρευνα που έχει γενικό τίτλο «Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας» και απαντά στο ερώτημα: «Μέχρι ποια ημέρα του χρόνου εργάζονται οι Ελληνες φορολογούμενοι για να πληρώσουν τους φόρους του κράτους;»

Για το 2019, ως Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας υπολογίστηκε η 30ή Ιουνίου. Οι Ελληνες εργάζονται 180 ημέρες για να φτάσουν να πληρώσουν όλους τους φόρους και τις εισφορές με τις οποίες τους επιβαρύνει αυτό το ξενόδουλο και εχθρικό κράτος.

Από την πληθώρα των στοιχείων και των συμπερασμάτων της προαναφερθείσας έρευνας, ένα από τα πιο αποκαλυπτικά είναι το εξής: «Η συνολική επιβάρυνση από φόρους και εισφορές (78 δισ. το 2019) είναι σχεδόν διπλάσια από το ποσό που καταβάλλουν τα νοικοκυριά (42 δισ. το 2017) για την κάλυψη των βασικών αναγκών (στέγαση, διατροφή, μεταφορές, ένδυση κ.λπ.)».

Κοντολογίς, από τις τρεις μπουκιές φαγητό που παράγουμε, τις δύο τις καταπίνει το αδηφάγο κράτος, το οποίο όποτε πρέπει να εξυπηρετήσει τον πολίτη συμπεριφέρεται λες και είναι τυφλό, μουγκό, σαδιστικό και αφόρητα ηλίθιο. Εργαζόμαστε ένα εξάμηνο κατ' έτος για να χρυσοπληρώνουμε μια απάνθρωπη μηχανή που μας ταλαιπωρεί με απίστευτη γραφειοκρατία και οι υπηρεσίες που παρέχει (Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια, Πρόνοια, Ασφάλιση) είναι ακόμα πιο άθλιες κι από τις κρατικές υποδομές.

Ελευθερία και υπερφορολόγηση δεν συμβαδίζουν.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters