Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Εκείνοι με τα «μαύρα ρούχα» που θα βρίσκονται παντού στην Αθήνα – Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Το δίκτυο πληροφοριών που θα παρακολουθεί την καθημερινότητα μας…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Επιχείρηση-«Δίχτυ», με γενικευμένες και στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, εξελίσσονται από το προηγούμενο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί κομάντος με μαύρα ρούχα «Μαύροι Πάνθηρες», σαν και αυτούς που περιπολούν σε τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας, θα κάνουν την εμφάνισή τους στους σταθμούς και τις αποβάθρες του μετρό!

Η πολιτική ανοιχτών συνόρων της προηγούμενης κυβέρνησης έχει αυξήσει την εγκληματικότητα στις μεγαλουπόλεις της Ελλάδας, λόγω της αυξημένης παράνομης μετανάστευσης και της εισαγωγής εγκληματιών και φτώχειας.
Ως εκ τούτου, το Κράτος τώρα γεμίζει παντού αστυνομικούς, οι οποίοι ευχόμαστε να επιτηρούν απλά την ασφάλεια των Ελλήνων και να μην στραφούν αργότερα εναντίον της καθημερινότητάς τους, ειδικά σε περίπτωση νέας πολιτικής αλλαγής.
Αυτό που συμβαίνει πάντως αυτή την στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου και του ΣΚΑΪ, είναι πως μικτά κλιμάκια αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΟΠΚΕ χθες προέβησαν σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Κολωνάκι, Σύνταγμα, Ψυρρή, Αγ. Παντελεήμονα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη σε περιοχές της Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής. Συνολικά έγιναν 62 προσαγωγές ατόμων και δεκάδες έλεγχοι ύποπτων οχημάτων. Παράλληλα, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Στον Άγιο Παντελεήμονα, έγιναν πάνω από 40 προσαγωγές παράνομων μεταναστών.
Την ίδια ώρα, όπως διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο:
«οι ομάδες των πάνοπλων μαυροντυμένων αστυνομικών, εξ ου και η επωνυμία «Μαύροι Πάνθηρες», που έκαναν πρόσφατα αισθητή την επιβλητική παρουσία τους σε τουριστικά σημεία της Αθήνας, θα βρεθούν και στις αποβάθρες σταθμών του μετρό, λειτουργώντας αποτρεπτικά για τη διάπραξη έκνομων ενεργειών, ακόμη και τρομοκρατικών επιθέσεων.
Παράλληλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας θα βρεθούν στα κέντρα ελέγχου καμερών σταθμών του μετρό, προκειμένου να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις πορτοφολάδων, δραστών αρπαγών τσαντών και άλλων παράνομων με στόχο την έγκαιρη επέμβαση και σύλληψή τους. Τα στελέχη της Ασφάλειας θα αναπτύξουν δίκτυο πληροφοριών και θα χαρτογραφήσουν τις δράσεις εγκληματικών ομάδων που κινούνται σε σταθμούς ΜΜΜ, επιχειρώντας την γρήγορη εξάρθρωσή τους.
Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των αστυνομικών «Κομάντος-Ράμπο», που εμφανίστηκαν πρόσφατα και στην Αθήνα, στα πρότυπα μεγάλων πόλεων της Ευρώπης, για την πρόληψη-αποτροπή έκνομων ενεργειών, ακόμη και τρομοκρατικών επιθέσεων. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. με κλειστά φορτηγάκια μένουν παροδικά στατικοί σε τουριστικά σημεία της πόλης, πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους και πολυκαταστήματα, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα τα εναλλάσσουν. Αρχικά δημιουργήθηκαν τέσσερις ομάδες των πέντε αστυνομικών, εκ των οποίων οι δύο χρησιμοποιούνται το πρωί και οι υπόλοιπες το απόγευμα. Οι αστυνομικοί διαθέτουν βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα, νυχτερινές διόπτρες, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, δακρυγόνα, ενώ βρίσκονται διαρκώς εκτός οχήματος, με στόχο την αποτρεπτικά επιβλητική παρουσία τους και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας σε όσους τους βλέπουν.
Όπως αντιλαμβάνεστε η Αθήνα-και σταδιακά ολόκληρη η χώρα- γίνεται, αναγκαστικά, αστυνομοκρατούμενη.
Η προηγούμενη κυβέρνηση έδωσε το «πρόβλημα», αυξάνοντας, με την μεταναστευτική πολιτική της, την παράνομη μετανάστευση και η τώρα ως «λύση» προτείνεται η «αύξηση της αστυνόμευσης στην Ελλάδα».
Ως εκ τούτου, ευχόμαστε οι αστυνομικές δυνάμεις στο μέλλον να μην στραφούν κατά της καθημερινότητάς μας και να επιτηρούν απλά την ασφάλεια των πολιτών.
ΦΩΤΟ pexels


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters