Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΑΥΤΕΣ είναι οι ξένες χώρες στις οποίες διδάκονται τα αρχαία Ελληνικά που στην Ελλάδα ΚΟΒΟΝΤΑΙ!


Ενώ η φασιστοσταλινοκυβέρνηση Τσιπραίων & СΙΑ  έκοψε ώρες απο την εκμάθηση των αρχαίων Ελληνικών στο λύκειο, ως περιττή γνώση, σε άλλες χώρες προωθείται η εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας ως εφαλτήριο καλύτερης κατανόησης ακόμη και των θετικών επιστημών!...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναδειχθεί τα θετικά της εκμάθησης αρχαίων ελληνικών, αφού μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση των θετικών επιστημών. Έτσι, υπάρχουν αρκετές χώρες που διδάσκεται η ελληνική γλώσσα στα σχολεία!

 1. Κίνα  
Στην Κίνα όσοι μαθητές είναι άνω των 14 ετών έχουν την δυνατότητα εκμάθησης ελληνικών, ως γλώσσα επιλογής. Μάλιστα, τα ποσοστά των Kινέζων που γνωρίζουν ελληνικά είναι περίπου στο 6%.

2. Ιταλία  
Στην Ιταλία, σε όλα τα λύκεια κλασικής παιδείας διδάσκονται τα παιδιά Αρχαία Ελληνικά.  


3. Γερμανία  

Σε 16 Ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας διδάσκονται υποχρεωτικά τα Αρχαία Ελληνικά.  


4. Γαλλία  

Στη Γαλλία, τα ελληνικά διδάσκονται ως μάθημα επιλογής. 
 
5. Χώρες των Βαλκανίων  
Σε όλα τα εκκλησιαστικά λύκεια και τα πανεπιστήμια θεολογικής κατεύθυνσης οι μαθητές και φοιτητές αντίστοιχα διδάσκονται Αρχαία Ελληνικά. 

 
6. Βέλγιο  
Το Βέλγιο είναι άλλη μια χώρα, στην οποία οι μαθητές μπορούν να μάθουν ελληνικά απλώς επιλέγοντας το συγκεκριμένο μάθημα.  


7. Ρωσία  

Στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Μόσχας Λομονόσοφ, όπως και στα Κρατικό Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Σπουδών (RGGU), Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης, Πανεπιστήμιο Πετροζαβόντσκ, Θεολογική Ακαδημία Μόσχας και σε όλα τα εκκλησιαστικά λύκεια οι νέοι μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά.  


8. Ισπανία  

Όπως και στη Γαλλία έτσι και στην Ισπανία, οι Iσπανοί μαθητές μπορούν να πάρουν το επιλεγόμενο μάθημα των ελληνικών.


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters