Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η Κίνα κατασκευάζει μυστηριώδη κεραία μεγέθους 5 φορές η Νέα Υόρκη


Η Κίνα φαίνεται πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μία με την κατασκευή τεχνητού φεγγαριού, μία με την ιστορική προσσελήνωση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης και, τώρα, αυτό…


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, σε κάποια μυστική θέση, βαθιά στην απέραντη Κίνα, κατασκευάζεται αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη κεραία στον κόσμο.
Μια γιγαντιαία κεραία με άγνωστο σκοπό και με εξαντλημένη μυστικότητα.

Το εκτιμώμενο μέγεθος της υποτιθεμένης μυστικής κεραίας είναι όσο 5 φορές η πόλη της Νέας Υόρκης ή 3 φορές την πόλη του Μεξικού.

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ακόμα και αυτοί που εργάζονται στην εγκατάσταση δεν γνωρίζουν ακριβώς τον πραγματικό σκοπό της κεραίας.

Άραγε, μπορεί να έχουν όλα αυτά μία δόση αλήθειας, ή πρόκειται για μία τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε οπτικοποιημένους τους σχετικούς ισχυρισμούς:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

China Construye Una Misteriosa Antena Tres Veces Más Grande que la Ciudad de México




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters