Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Μην τρώμε όμως κουτόχορτο για το ποιόν τους και για το ποιοι πραγματικά είναι όσοι μπαίνουν στη χώρα μας.

Του Γεράσιμου Γερολυμάτου

Ο πόλεμος εναντίον των Ισλαμιστών στη Συρία έχει νικηφόρο τέλος για τη νόμιμη κυβέρνηση του Άσαντ. Έπειτα από 7 χρόνια σκληρών συγκρούσεων, οι υποκινούμενοι από τη Δύση και το Ισραήλ μισθοφόροι τζιχαντιστές προερχόμενοι από 79 χώρες ηττώνται κατά κράτος.... Φυσικά, όταν το πλοίο βυθίζεται τα ποντίκια το εγκαταλείπουν. Δυστυχώς περνούν από την Ελλάδα ως «πρόσφυγες».

Η Συριακή κυβέρνηση καλεί τους Σύρους πρόσφυγες να επιστρέψουν στη χώρα, αφού η Συρία είναι πλέον κατά 90% ασφαλής και οι συγκρούσεις είναι περιορισμένες σε λίγες περιοχές. Και όμως, οι Σύροι πρόσφυγες εξακολουθούν να έρχονται, αλλά γιατί;


Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει και μην αρκείστε σε όσα σας λένε τα στρατευμένα στην υπηρεσία της παγκόσμιας δολοφονικής τάξης ΜΜΕ. Κατά αρχήν, πόσοι χριστιανοί Σύροι πρόσφυγες έχουν έρθει στην Ελλάδα; Ελάχιστοι. Οι χριστιανοί Σύροι, παρόλο που ανήκαν στην ομάδα που διέτρεχε το μεγαλύτερο κίνδυνο από τους ισλαμιστές, προτίμησαν να μείνουν στη Συρία, στις ασφαλείς περιοχές όπου τους παρείχε προστασία ο Άσαντ. Όλοι όσοι έρχονται εδώ και στην Ευρώπη, είναι κατά βάση μουσουλμάνοι σουνίτες, όπως και οι τζιχαντιστές. 


Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες λιγοστές περιπτώσεις εξ αυτών, όπως οι Κούρδοι και οι Γιαζίντι, οι περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία επειδή έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Όπως π.χ, οι Τσάμηδες, που μετά το τέλος του Β΄Π.Π διέφυγαν από την Ήπειρο εξαιτίας των εγκλημάτων που είχαν διαπράξει. Πολλοί από τους πρόσφυγες που έρχονται, είναι καθαρόαιμοι ισλαμιστές στην ιδεολογία τους. Είναι μέλη οικογενειών των φανατικών ισλαμιστών και των αποκεφαλιστών τζιχαντιστών του FSA και της AL NUSRA. 


Αυτούς που υποδέχθηκε ο υποκριτής Πάπας στην Λέσβο και των οποίων η σημαία έχει τρία αστέρια και όχι δύο, όπως είναι η επίσημη σημαία της Συρίας. Όσοι έρχονται εδώ ανήκουν στην πλειονότητα τους στην σκληροπυρηνική ισλαμική φατρία που πολέμησε εναντίον του κοσμικού κράτους του Άσαντ, για να εγκαθιδρύσει στη Συρία ένα σκοταδιστικό ισλαμικό καθεστώς. Από το 2015 που η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Άσαντ και η έκβαση του πολέμου είναι προδιαγραμμένη, εγκαταλείπουν όπως-όπως τη Συρία επειδή φοβούνται την τιμωρία για το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν και την υποστήριξη που παρείχαν στους ισλαμιστές αντιφρονούντες. 


Επίλογος. Πρόσφυγας μπορεί να θεωρείται, όχι μόνο ο αθώος που καταστράφηκε το σπίτι του, αλλά και ο ένοχος που φεύγει φοβούμενος τα αντίποινα για την πολιτική του στάση και τα εγκλήματα του. Το τι θα κάνουμε με αυτούς είναι μια υπόθεση. Το να μην τρώμε όμως κουτόχορτο για το ποιόν τους και για το ποιοι πραγματικά είναι όσοι μπαίνουν στη χώρα μας, είναι κάτι άλλο. Και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη για την εθνική μας ασφάλεια…. https://www.facebook.com
thesecretrealtruth


https://skeftomasteellhnika.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters