Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 10 Ιουλίου 2018

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 8 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Ελλήνων Συνέλευσις στο καφέ «Γωνία» στο Νέο Σούλι του νομού Σερρών. Με την χρήση προβολέα προβλήθηκαν τα αποδεικτικά έγγραφα της ύπαρξης των 600 δις που κυρώνονται με 2 δικαστικές αποφάσεις και ενσωματώθηκαν στους κρατικούς προϋπολογισμούς των ετών 2016, 2017 και 2018 καθώς και τα παγκόσμια ταμεία με την συνθήκη Bretton Woods (ΦΕΚ 315 27/12/1945),

το ανέκκλητο πληρεξούσιο κρατικής εξουσίας που κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας και μέσω των παγκοσμίων ταμείων με προσωπικές του εγγυήσεις έχει δεσμεύσει κεφάλαια ύψους 2,3 τρις δια Ελλάδα, Κύπρο και απανταχού Ελληνισμό που θα χρησιμοποιηθούν σε έργα ανθρωπιστικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα μόλις αναλάβει διακυβέρνηση ο πολιτικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις» με αριθμό πρωτοκόλλου στον Άρειο Πάγο 6199 4/9/2015.

Η ομιλία είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης










https://www.e-synews.gr/wp/2018/07/10/omilia-neo-soyli-serron-9-7-2018/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters