Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο Πάπας έδωσε το έναυσμα για τον «Οικουμενισμό» – Ένωση όλων των χριστιανικών δογμάτων χωρίς τον Χριστό

 
Τρέχουν τα γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα και στο Βατικανό δεν χάνουν χρόνο πρωτοστατώντας για την ένωση όλων των θρησκειών, αρχής γενομένης από την χριστιανική.
Του Άρη Δημόπουλου
Σε προηγούμενο άρθρο μας σας είχαμε ενημερώσει για την σημερινή…«οικουμενική προσευχή» που θα λάμβανε χώρα συμβολικά στην Ελβετία, μία χώρα που φημίζεται για την… ουδετερότητά της.

Στην 70η επέτειο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών (ΠΣΕ), κεντρικό πρόσωπο και ομιλητής είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, ένας από τους πλέον θερμόαιμους οπαδούς της οικουμενικότητας των θρησκειών.
Στην ομιλία που έδωσε νωρίτερα ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ενώπιον πάνω από 150 εκπροσώπων διαφόρων χριστιανικών Εκκλησιών, «ξεδίπλωσε» όλα τα…πλεονεκτήματα του οικουμενισμού στην χριστιανοσύνη, καλώντας πιστούς και ιερωμένους σε μία «νέα εξάπλωση του ευαγγελίου».
Αυτή τη φορά όμως το ευαγγέλιο (δηλαδή η καλή είδηση) που θα μεταφερθεί θα αφορά την ένωση ΟΛΩΝ των χριστιανικών δογμάτων, κάτω από την «ομπρέλα» της οικουμενικότητας.
Προσέξτε τι σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πάπας:
«Αλήθεια, πως μπορούν οι Χριστιανοί να διακηρύσσουν το Ευαγγέλιο εάν είναι χωρισμένοι μεταξύ τους; Έδωσα το παρόν στη Γενεύη όχι μόνο να επιβεβαιώσω τη δέσμευση της Καθολικής Εκκλησίας να ενθαρρύνει τη συνεχή συνεργασία μεταξύ των Εκκλησιών.
Η προσευχή «είναι το οξυγόνο του οικουμενισμού». Χωρίς προσευχή, η κοινωνία γίνεται πνιγμένη και δεν προχωρεί, γιατί εμποδίζουμε τον «άνεμο» του Πνεύματος να μας οδηγήσει προς τα εμπρός.
Η αξιοπιστία του Ευαγγελίου δοκιμάζεται από τον τρόπο που οι ίδιοι οι χριστιανοί απαντούν στην κραυγή όλων εκείνων, σε κάθε μέρος του κόσμου, οι οποίοι υποφέρουν άδικα από τη εξάπλωση ενός αποκλεισμού που, δημιουργεί  φτώχεια και αιματηρές συγκρούσεις».
Παράλληλα ο Ποντίφικας δεν ξέχασε να αναφερθεί στο χρέος των απανταχού Χριστιανού να βοηθηθούν τους  πρόσφυγες, να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα της φτώχειας, αλλά και εκείνα που σχετίζονται με την αλλαγή του κλίματος.
Στον δρόμο για την Πανθρησκεία, η…ειρηνική συμφιλίωση και ένωση των πολλών χριστιανικών δογμάτων ανά την υφήλιο έρχεται ως απαραίτητη προϋπόθεση. 
Κι όπως είχε πει σχετικά πρόσφατα ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος, μερικές…μικρολεπτομέρειες (όπως είναι ο Χριστός) αργότερα θα ξεπεραστούν εν μία νυκτί στον δρόμο προς την ένωση. 
Εξάλλου ο ίδιος είχε καλέσει τους πιστούς να μην έχουν και πολύ…προσωπική επαφή με τον Χριστό.
Θυμηθείτε:

Πηγή : el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters