Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Η μεγάλη θερινή τροπή, αφιερωμένη στον θεό - Ήλιο, τον Φοίβο Απόλλωνα..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣΗΛΙΟΣ
Με την προσωνυμία "Τρισήλιος", προσδιορίζονται οι τρεις κομβικές αποστολές του Απόλλωνος στον πλανήτη μας, οι οποίες απέχουν δεκάδες αιώνων χρονικά μεταξύ τους, κατά τις οποίες δοξάστηκε σαν Ήλιος, για την προσφορά του στους ανθρώπους.


Υπερίων, ως Φοίβος Απόλλων
Σείριος, ως Πυθοκτόνος και
Ήλιος, ως Απόλλων Παιήων.
- Ως θεός Υπερίων, ήταν παγκόσμιος θεός, αφού η πρώτη κάθοδος του αποσκοπούσε στην δημιουργία του συνδέσμου των ανθρώπων με τη βάση της δημιουργίας και τον πνευματικό και αστρικό κόσμο των ουρανών. Δημιούργησε την αύρα του ανθρωπίνου σώματος από επτά ενεργειακά σώματα, από την αβρογενή ενέργεια που εξέπεμπε η μορφή του, η οποία ενσωματώθηκε στον υλικό κόσμο με πυράκτωση του αναλίσκοντος πυρός που περιέβαλλε το σώμα του.

- Ως Σείριος Απόλλων, κατήλθε για δεύτερη φορά επικεφαλής των δυνάμεων του άστρου της δημιουργίας, του Σειρίου, για να συμβάλει στην αναβάθμιση του ανθρωπίνου γένους, του οποίου η εξέλιξη είχε διασαλευτεί από τους στασιαστές της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο. Μετά την ήττα του Κρόνου από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής, τα υπολείμματα των αποστατών που είχαν παραμείνει στον πλανήτη μας με αρχηγό τον τερατώδη Πύθωνα, δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην ανθρωπότητα, εξοργίζοντας τον φωτεινό θεό, ο οποίος τους εξόντωσε μέχρι ενός, προκαλώντας την οργή του Δία. Σύμμαχος του Απόλλωνα εναντίον των αποστατών υπό τον Πύθωνα ήταν η Ήρα, η διαμάχη των οποίων με τον Ύπατον των θεών, περιγράφεται στην Θεογονία του Ησιόδου και στην Ελληνική Μυθολογία. Ο Απόλλων, έλαβε την προσωνυμία Πυθοκτόνος.

- Ως Απόλλων Παιήων, κατήλθε επικεφαλής αποστολής μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, για να βοηθήσει και να θεραπεύσει την χειμαζόμενη ανθρωπότητα από τον τρόμο που της προκάλεσε η μεγάλη καταστροφή. Ανέλαβε την αναβάθμιση του σώματος και την θεραπεία των ψυχών των ανθρώπων και έγινε ο στοργικός παιδαγωγός της ανθρωπότητας, η οποία βρήκε τον προορισμό και τον ρυθμό της κάτω από το ανεκλάλητο φως του..

Τα μηνύματα των Ολυμπίων

..."Την αποστολή διαμόρφωσης του δικού σας Ήλιου σε γιγαντιαία πύρινη σφαίρα, ανέλαβε και έφερε εις πέρας αυτός που εσείς αποκαλείτε θεόν Απόλλωνα..

Στην πραγματικότητα ο Ήλιος είναι ένας κοσμικός δίαυλος που συνδέει τους κόσμους μας, τον δικό μας με τον δικό σας και την Γαία με τον Γαλαξία σας, αποτελεί την πύλη των ουρανίων δυνάμεων προς την Γαία.

- Συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό. Χρησιμοποιούμε συνειδητά την ενέργεια του και το εσωτερικό του για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Για μας ο Ήλιος αντιπροσωπεύει σημείο μνήμης του δικού μας κόσμου με Αρχηγέτη τον Φοίβον Απόλλωνα, τον μεγάλο Αυτοκράτορα της Λύρας"..
 
"Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη", Γ. Καλογεράκη
Πηγή:
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters