Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΔΠΚΜ ΠΡΟΣ REAL FM 26/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς Νίκο Χατζηνικολάου
Την Δευτέρα 26 Μαρτίου στον Real Fm περί τις 11 το πρωί φιλοξενήσατε τηλεφωνικά τον υπουργό δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ο οποίος αναφορικά με τις αρμοδιότητες ενός υπουργού δικαιοσύνης τόνισε πως δύναται να ελέγξει την συμπεριφορά και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται αποφάσεις από τα Ελληνικά δικαστήρια.  
Συνέχισε λέγοντας πως έλαβε την πρωτοβουλία διαβιβάζοντας την απόφαση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δια την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και με την παρέμβασή του και τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες αναιρέθηκε η απόφαση αυτή.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως ο Άρειος Πάγος άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου που σημαίνει ότι η δικαστική απόφαση 67650/2013 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεδικασμένο σε δίκη στην περίπτωση που ο οποιοσδήποτε καταθέσει 600 δις δολάρια στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. 

Η αναίρεση υπέρ του νόμου βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο.
http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=E07GGN2TSJ3X0K4R5JERX0OYEPGAQY&apof=2_2017

Παράλληλα την 15η Νοεμβρίου 2017 στα δικαστήρια της Ευελπίδων επιχειρήθηκε να επανεκδικαστεί η υπόθεση των 600 δις.  
Το αποτέλεσμα ήταν να κηρυχθεί «απαράδεκτη» η συζήτηση περί του θέματος καθώς η απόφαση 67650/2013 έχει καταστεί αμετάκλητη και είναι παγκοσμίως μη αποδεκτό νομικά να εκδικάζεται δια 2η φορά η ίδια υπόθεση με αποτέλεσμα να προκύψει η νέα απόφαση με αριθμό 107376/2017. 
Ως δημοσιογράφος οφείλατε να έχετε γνώση πάνω σε αυτό το θέμα και να αναζητήσετε το αληθές των λεγομένων του υπουργού δικαιοσύνης.

Δήμος Δημαρέσης
Εκπρόσωπος τύπου ΔΠΚΜ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3/2018








ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ''....
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ??

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ???

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....

ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.......


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΒΙΝΤΕΟ.....




Ο ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters