Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η απίστευτη ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών: Μας “ωφελεί” η σκόνη από την Αφρική!


 Ό,τι πιο απίστευτο, απάνθρωπο, παράλογο , παραπληροφοριακό και ΕΝΤΕΛΩΣ “fake news” μαζί με “fake science” διαβάσαμε σήμερα στη σελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Αθηνών μπορεί, “εθνικού” όμως όχι, γιατί ανάμεσα στις γραμμές κρύβεται ΌΛΗ η υποτιθέμενη “θεραπεία” της Γεωμηχανικής, η σκοτεινή ατζέντα τροποποίησης καιρού και το απατηλό αφήγημα της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη.

Δείτε τι έγραψαν στη σελίδα τους στο facebook τα σαΐνια της μετεωρολογίας:
 
 
 
 
 
 
 
 
Ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Σήμερα παρατηρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα επεισόδια μεταφοράς ερημικής σκόνης από την Σαχάρα στον Ελλαδικό χώρο. Όπως φαίνεται και από τις δορυφορικές εικόνες, το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα έντονο στο Νότιο κομμάτι της χώρας.

Το ΕΑΑ κατέγραψε το επεισόδιο στην Κρήτη, όπου πραγματοποιεί συστηματικές μετρήσεις των ιδιοτήτων της σκόνης από το 2017, με την χρήση ενός προηγμένου συστήματος LiDAR και ενός φωτόμετρου του δικτύου AERONET της NASA.

Η ερημική σκόνη έχει άμεση επίδραση στο κλίμα λόγω της αλληλεπίδρασής της με την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και έμμεση λόγω της αλληλεπίδρασής της με τα νέφη. Επίσης, η μελέτη της ερημικής σκόνης στην περιοχή μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω του αυξημένου περιεχόμενού της σε σίδηρο. Ο σίδηρος αποτελεί θρεπτικό συστατικό για το φυτοπλαγκτόν, το οποίο έχει παρατηρηθεί ότι επηρεάζεται από την απόθεση ερημικής σκόνης στον ωκεανό. Πέραν από τα προφανή οφέλη στην αλιεία, το αυξημένο φυτοπλαγκτόν επηρεάζει και το ατμοσφαιρικό περιεχόμενο σε διοξείδιο του άνθρακα, ένα από τα αέρια του θερμοκηπίου.

Οι μελέτες της Σαχαριανής σκόνης στην περιοχή μας θα ενταθούν στο προσεχές μέλλον με την ίδρυση του Παρατηρητηρίου Γεωεπιστημών και Κλιματικής Αλλαγής στα Αντικύθηρα από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Η ανακοίνωση βγήκε μια ώρα μετά το άρθρο μας Μας έπνιξε η Αφρικάνικη σκόνη – Εικόνες Αποκάλυψης! και δεν ξέρουμε πόσο τυχαίο είναι αυτό, γιατί αναρωτιόμασταν τι απέγινε “το παρατηρητήριο στην Κρήτη” και ποια είναι τα πορίσματα της μελέτης του. Επίσης το σκονισμένο επεισόδιο έγινε και μια μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας, αλλά και δύο μέρες πριν την “Ώρα της Γης”, ΄που κάθε χρόνο η ίδια ανοησία μεγατόνων, μας λένε να σβήνουμε τα φώτα και καλά για το περιβάλλον. Τις υπόλοιπες ώρες του χρόνου το ψεκάζουμε, το ηλεκτρομαγνητίζουμε και το γεμίζουμε με φυτοφάρμακα της Μονσάντο. Πιο υποκριτές, το περιβάλλον πεθαίνει…
Τι μας λέει το ΕΑΑ;
  1. Ότι η σκόνη κάνει καλό στο περιβάλλον γιατί κρύβει τον ήλιο επειδή “αλληλεπιδρά με τα νέφη” και αντανακλά την ακτινοβολία = Μέθοδος Γεωμηχανικής, διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας
  2. Ότι ο σίδηρος που περιέχει η σκόνη πέφτει στην θάλασσα (μόνο;) και βοηθάει το φυτοπλαγκτόν, άρα και την αλιεία = Άλλη μέθοδος Γεωμηχανικής με ρίψεις σιδήρου στους Ωκεανούς
  3. Ότι στη συνέχεια αυτό βοηθάει στην αντιμετώπιση του CO2, άρα και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου = Τρίτη μέθοδος Γεωμηχανικής
Περιέργως “ξέχασαν” και τους ψεκασμούς που προηγήθηκαν της σκόνης. Θα αναγνωρίσετε τις μεθόδους στις κάτω κάρτες, φυσικά όσοι δεν τις γνωρίζουν ήδη, δεν μπορούν να αναγνώσουν τι ακριβώς εννοεί το κείμενο του ΕΑΑ:

Αφού, λοιπόν, ολοκλήρωσαν την μυστική τελετουργική λατρεία προς τη Θεά Γεωμηχανική, στη συνέχεια μας ανακοινώνουν ότι θα δημιουργηθεί (με τι λεφτά; τα δικά μας ή των γκλομπαλιστών;) και έτερον παρατηρητήριο στα Αντικύθηρα.
Ουδέν έτερον νεότερον σχετικά με την μελέτη εκείνου της Κρήτης, πέραν του… πόσο καλό μας κάνει ο σίδηρος που έχει η σκόνη!

Έφαγε η μύγα σίδηρο και οι άνθρωποι αναπνευστικά προβλήματα!

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, 17 Κρητικοί κατέληξαν με αναπνευστικά στο νοσοκομείο. Αλλά ο καλός ο επιστήμονας του κλίματος τους έχει παντελώς χεσμένους αυτούς και όσους άλλους δεν πήγαν μεν στο νοσοκομείο, αλλά θα τους βγει αργότερα ο λογαριασμός. “Η Γη” να είναι καλά, κι ας ψοφήσουν χίλια εκατομμύρια άνθρωποι!
Δεν πάνε να λένε οι γιατροί πόσο βλαβερή είναι η σκόνη; Σκασίλα τους, αλλά… για μια στιγμή…
Το ίδιο το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) είχε κάνει μια πειραματική εκστρατεία Charadmexp (Characterization of aerosol mixtures of desert and marine origin) στο διάσημα μεταξύ 15 Ιουνίου και 15 Ιουλίου 2014. Το πείραμα διεξήχθη στον κεντρικό σταθμό του ACTRIS που βρίσκεται στη Φινοκαλιά της Κρήτης. Λόγω της απομακρυσμένης από αστικά κέντρα τοποθεσίαςτου, ο σταθμός θεωρείται ιδανικός για την ανίχνευση σωματιδιακής ρύπανσης από φυσικές πηγές, όπως σαχαριανή σκόνη, θαλάσσια αιωρήματα, σωματίδια καπνού από πυρκαγιές.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις αυτές, και σε έρευνες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, εντοπίστηκε μια λίστα από επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην αφρικανική σκόνη:
  • μόλυβδος
  • ψευδάργυρος
  • χρώμιο
  • βανάδιο
  • αρσενικό
  • νικέλιο
Που είναι ο σίδηρος που κάνει και καλό στο περιβάλλον; Για ψάξτε κι εσείς στο σάιτ του σταθμούστη Φινοκαλιά μπας και βρείτε κανένα γραμμάριο σιδήρου; Πόσο CO2 έχει αυτή η έρμη η Κρήτη που τώρα θα σωθεί από το φαινόμενο του θερμοκηπίου; Είχαν οι αλιείς πρόβλημα με τα ψάρια; (εκτός από τις νέες νομοθεσίες).

Η μούφα που λέγεται Γεωμηχανική

Η ιδέα της Γεωμηχανικής γεννήθηκε για πολλούς λόγους, ουδείς εκ των οποίων δεν είναι για αυτό που πρεσβεύει: το σώσιμο του πλανήτη από την υπερθέρμανση του.
Είναι το απόλυτο άλλοθι για να πείσουν ή να καμωθούν ότι πείθονται οι διάφοροι αξιωματούχοι, επιστήμονες και επαγγελματίες ώστε να συναινέσουν στο έγκλημα που συντελείται  – ψεκασμοί και χειραγώγηση καιρού.
Δεν θέλει ούτε πολύ νιονιό ούτε γνώσεις πυρηνικής φυσικής ή αστροφυσικής για να καταλάβεις ότι αυτό που η Γεωμηχανική βαυκαλίζεται πως δημιουργώντας έναν καθρέφτη ή μια ασπίδα στην ατμόσφαιρα για να αντανακλάσει την ηλιακή ακτινοβολία όχι δεν θα μειώσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου αλλά θα το αυξήσει.
Δείτε στην εικόνα τα πυκνά νέφη τι κάνουν στον καπνό ενός χωριάτη που καίει στο βουνό τα κλαριά και τα φύλα. Οι άνεμοι είναι δυτικοί, πλην όμως ο καπνός δεν πάει δυτικά και ΠΑΝΩ αλλά δυτικά και ΚΑΤΩ, προς την πόλη:
Και κάπως έτσι εγκλωβίζονται ΠΆΝΤΑ τα ΠΆΝΤΑ κάτω από την “κρούστα” των χημικών αεροψεκασμών και των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, όλη η μόλυνση της πόλης, και δεν φεύγει τίποτα πάνω, ενώ μας κρύβεται και πολύτιμος ήλιος.
Σχολιάσαμε χοντρά στη σελίδα τους, μας είπαν να πάρουμε τηλέφωνο για εξηγήσεις, πήραμε αλλά άπαντες απουσίαζαν σήμερα “λόγω τριημέρου” (?), ο υπεύθυνος είναι απασχολημένος με τη γιορτή μετεωρολογίας και τελικά μας είπαν να ξαναπροσπαθήσουμε τη Δευτέρα.
Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters