Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ανδρομέδιος Αποκαλύπτει τι Κρύβει η Σελήνη

Ανδρομέδιος Αποκαλύπτει τι Κρύβει η Σελήνη
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Σελήνη! Ένα φωτεινό κόσμημα στον ουρανό μας. Μολονότι αθώα και ανεξίκακη χαίρει τις βόλτες της γύρω από την Γη, έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά τόσο για το αμφιλεγόμενο παρελθόν της όσο και για το κρυφό της «εδώ και τώρα».

Ο επαφικός και συγγραφέας Alex Collier ισχυρίζεται ότι το φεγγάρι μας είναι στην πραγματικότητα ένα διαστρικό μεταφορικό πλοίο που μεταφέρθηκε εδώ από ένα μακρινό ηλιακό σύστημα.
Περιείχε ένα πείραμα που διεξήχθη από τους Γκρίζους εξωγήινους και τους ερπετοειεδείς κυρίους τους: τους γενετικά τροποποιημένους προγόνους μας.

Το βιβλίο «Επιστολές από την Ανδρομέδα», το πνευματικό τέκνο του Job Robinson και του Alex Collier, περιγράφει μια τηλεπαθητική συζήτηση με εξωγήινα όντα που προέρχονται από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Μια αρχαία οντότητα που ονομάζεται Moraney από τον αστερισμό Zenetae, διαβίβασε σημαντικές πληροφορίες στον Collier, αμφισβητώντας παντελώς όλα εκείνα που διαδόθηκαν ως αλήθειες στα βιβλία της ιστορίας.

Ο Ανδρομέδιος εκθέτει τον άγριο τρόπο με τον οποίο κυβερνώνται οι άνθρωποι, τα ψέματα που εξουσιάζουν την καθημερινότητά μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας ή ακόμα και την ευαισθητοποίησή μας. Δεν μας λένε τίποτα για τις πραγματικές ανησυχίες της πραγματικής ζωής, πόσο μάλλον για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη του Moraney αφορούσε την αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας και την Σελήνη. Ο δορυφόρος της Γης διαδραμάτισε ζωτικό ρόλο στο ανθρώπινο γένος, αλλά καμία σχέση με τον οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να την έχουμε διδαχθεί. Η Σελήνη ήρθε από τον αστερισμό Ursa Minor – 432 έτη φωτός από τη Γη – για να χρησιμεύσει ως πλοίο μεταφοράς για τα ερπετοειδή, τα υβρίδια ανθρώπων-ερπετών και την πρώτη γενιά των ανθρώπινων προγόνων που θα άφηναν απογόνους στην Γη. Το φεγγάρι έφτασε ως εδώ στην ουρά ενός αστεροειδή ο οποίος πιστεύεται ότι διασχίζει την γειτονιά μας κάθε 25.000 χρόνια.

Ο Moraney αποκάλυψε επίσης ότι η Σελήνη μας κάποτε βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον 17ο πλανήτη του αστρικού συστήματος Chowta, το σπίτι των Ανδρομέδας. Αυτό που βλέπουμε σήμερα και ονομάζουμε Σελήνη, είναι στην πραγματικότητα τα υπολείμματα ενός «κοσμήματος» 6,2 δισεκατομμυρίων ετών που ονομάζεται Maldek (τον οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον πλανήτη Φαέθωνα), μια υπενθύμιση του αρχαίου πολέμου ανάμεσα στους τυραννικούς Γκρίζους εξωγήινους της Αυτοκρατορίας του Ωρίωνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Διαστημικός Πόλεμος μεταξύ Πλανήτη Φαέθωνα και Άρη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβιβάστηκαν στον Collier από τον Ανδρομέδιο, βρισκόμαστε εδώ επειδή μας έφερε εδώ ένας αρχαίος εξωγήινος πολιτισμός που ξεπερνάει σε ηλικία τον ήλιο μας.

Άραγε, να υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορούν να υποστηρίξουν όλα αυτά που αναφέρει ο Ανδρομέdιος στον Collier; Οι φήμες λένε ότι στην επιφάνεια της Σελήνης, οι σεληνιακές αποστολές ανίχνευσαν την παρουσία ορισμένων άγνωστων χημικών ενώσεων, αλλά η ανακάλυψη αυτή συγκαλύφθηκε εξ ολοκλήρου.

Η τηλεπαθητική επικοινωνία συνεχίζει ως εξής:

«Η Σελήνη είναι κοίλη. Περιέχει τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν από εξωγήινους και αργότερα από ανθρώπους. Υπάρχουν επτά ανοίγματα στο φλοιό της Σελήνης και υπόγειες βάσεις. Οι συντηρητικοί επιστήμονες αναρωτήθηκαν γιατί τόσοι πολλοί κρατήρες φαίνονται τόσο ρηχοί, παρά το μέγεθος τους. Η εξήγηση είναι ότι, μεγάλο μέρος της επιφάνειας είναι χτισμένο πάνω σε ένα μεταλλικό κέλυφος – είναι ένας «Μεταφορέας Πολέμου», όπως το περιγράφουν οι Ανδρομέδιοι».

Οι κρατήρες στη Σελήνη είναι ένας εμφανής υπαινιγμός σε ένα εκπαιδευμένο μάτι, επειδή το ρηχό βάθος τους και το ομοιόμορφο σχήμα τους δεν συναντάται σε κανένα άλλο ουράνιο σώμα. Τι είναι υπεύθυνο για τους λεγόμενους κρατήρες; Τους άνοιξαν μετεωρίτες ή αστεροειδείς που έπεσαν κατά το παρελθόν στην επιφάνεια; Είναι άραγε περίεργο που όλοι έπεσαν στην Σελήνη και σχεδόν κανένας επάνω στην επιφάνεια της Γης;

Η απάντηση έρχεται από τον Ανδρομέδιο, που τα δικαιολογεί όλα αυτά μιλώντας για πόλεις και τα υπόστεγα διαστημοπλοίων να βρίσκονται στην άλλη πλευρά της Σελήνης, αλλά και για έναν πόλεμο πριν από 113.000 χρόνια, που άφησαν αυτά τα κυκλικά σημάδια τα οποία είναι ορατά από τον πλανήτη μας.

Οι Γκρίζοι οδήγησαν την πρώτη αποστολή εξερεύνησης αυτών των ερειπίων, το 1950, όταν μια ομάδα αστροναυτών της NSA (όχι της NASA!) φέρεται να έπεσε σε σεληνιακό υπόγειο χώρο μεγέθους Νέας Υόρκης, ακριβώς κάτω από τον κρατήρα Jules Verne. Μέσα εκεί βρήκαν τα απομεινάρια μιας βίαιης μάχης, ενώ διάσπαρτα βρίσκονταν κομμάτια ερπετών.

«Όταν οι αστροναύτες του Apollo προσγειώθηκαν στο φεγγάρι, η Παγκόσμια Τάξη ήταν εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα», έγραψε ο Collier. «Αυτή η γνώση και η τεχνολογία κρατήθηκε μυστική από τα χαμηλότερα επίπεδα της NASA και τους στρατιωτικούς. Η NASA χρησιμοποιείται ως τυφλός που οδηγεί ώστε κανείς να μην γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει εκεί. Οι αστροναύτες ύστερα από απειλές δεν μίλησαν ποτέ έως και σήμερα».

Έκτοτε, η Παγκόσμια Κυβέρνηση διατήρησε ένα πρόγραμμα σεληνιακού αποικισμού ξεκινώντας από 36.000 ανθρώπους που είχαν επιλεγεί. Η αποικία υπολογίζεται ότι θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 600.000 κατοίκους στο εγγύς μέλλον.

Οι ηγέτες της όλης επιχείρησης είναι οι Γκρίζοι, αλλά σπάνια παρεμβαίνουν άμεσα. Απλά μεταφέρουν τα μηνύματά τους μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται «Μαύροι Μοναχοί». Αυτοί, αρχικά ήταν άνθρωποι, όμως οι Μαύροι Μοναχοί έχουν τροποποιηθεί ριζικά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των Γκρίζων και δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν ως άνθρωποι της Γης.

Το βήμα που ακολουθεί στην ιεραρχία είναι μια ομάδα που ονομάζεται Blue Moon, η οποία εξυπηρετεί τους Μαύρους Μοναχούς, αποτελούμενους από Αμερικανούς, Βρετανούς, Ρώσους και Γάλλους εκπροσώπους. Αυτές οι ομάδες λειτουργούν και ελέγχουν τις βάσεις στο φεγγάρι. Υπό την εντολή τους βρίσκονται δύο οργανισμοί: οι Alpha One και Alpha Two . Ο Collier έχει λόγους να πιστεύει ότι στον Alpha One ανατέθηκε η συγκέντρωση πόρων στη Γη αλλά αλλά αφήνοντας τον πληθυσμό ανυποψίαστο.

Ο Ανδρομέδιος Moraney δήλωσε στον Collier ότι το Alpha Two είναι στην πραγματικότητα το MJ-12, η ​​περίφημη οργάνωση που επιφορτίστηκε με την ανάκτηση και τη διερεύνηση εξωγήινων διαστημοπλοίων. Εάν αυτό ισχύει, ο οργανισμός που πιστεύουμε ότι είναι υπεύθυνος για τέτοια συγκεκαλυμμένα έργα είναι στην ουσία στο κατώτατο σημείο της σκάλας όταν η σκάλα αυτή «τρέχει» πολύ υψηλότερα από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως.

Ανδρομέδιος Αποκαλύπτει τι Κρύβει η Σελήνη
Η εικόνα βασίζεται σε περιγραφές του Collier για τους Ανδρομέδιους
Μέχρι σήμερα, οι ισχυρισμοί του Collier δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί, αλλά και απορρίπτοντάς τους εντελώς, ίσως θα ήταν άδικο.

Η μακρινή πλευρά της Σελήνης είναι πάντα κρυμμένη από το οπτικό μας πεδίο. Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποιες βάσεις εξωγήινων, δεν θα μπορούσαμε να τις εντοπίσουμε από τη Γη. Αλλά ο Alex Collier είναι αρκετά ανένδοτος για την σιγουριά της απαγορευμένης γνώσης που έλαβε από τους Ανδρομέδιους.

Δείτε και το σχετικό video:

Contactee Claims our Moon is Artificial and Was Brought Here from Another Galaxy

Για υπότιτλους:

Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά




alien-ufo-sightings.com
Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters