Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΡΦΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ


 

Ο Σείριος είναι το άστρο – πύλη.
Το σημείο – πύλη, το πέρασμα δηλαδή προς το άχρονο χώρο της δημιουργίας, προς το Φώς, γίνεται από τον Σείριο.
Στις μυστικές παραδόσεις θεωρείται ιερό άστρο και αν στην ανατολική φιλοσοφία το προσφωνούν με το όνομα του θεού Σουρία, και στην Αίγυπτο ήταν ο αναγραμματισμός του Όσιρη, εμείς οι Έλληνες μέσω της συμπαντικής έκφρασης της γλώσσας μας, έχουμε πολύ σωστά προσδώσει στις έννοιες, αλυσίδα, ένας πίσω από τον άλλον, γραμμή, επανάληψη, και ότι παρόμοιο, την λέξη Σειρά.

Βρέθηκε το Διαστημικό Τρίγωνο των Βερμούδων. Η Στύγα από όπου Κατέβαιναν οι Θεοί; 
Γιατί ο Σείριος θεωρείται το άστρο – πύλη από όπου εισέρχεται το δημιουργικό φώς στον κόσμο και κατέρχεται με σειρά την κλίμακα έως τα βαθύτερα μέρη της δημιουργίας. Έτσι και το σημείο της Επίφυσης θεωρείται είσοδος του φωτός μέσα μας.
Η Ψυχή εκφραζόμενη από την μορφή αποδίδει την εσωτερική καί την εξωτερική συνύπαρξη. Η ενέργεια πού συνδέει τις δύο αυτές έννοιες είναι ή Ιδέα της Πληροφορίας .
Το επίπεδο ενός πλανητικού πολιτισμού κατά την επιστήμη της έρευνας και της τεχνολογίας, το χαρακτηρίζει το σύστημα της ενεργειακής διαχείρισης που χρησιμοποιεί.
Η ανθρωπότητα στην Γή εξαρτάται ακόμα από το πετρέλαιο.
Οι Έλληνες έφεραν από τον Σείριο έναν ανώτατο πολιτισμό σε έναν πλανήτη που δέν ήταν έτοιμος να τον δεχθεί. Δημιούργησαν τον άνθρωπο που φέρει μέσα του τα στοιχεία και την υποδομή να χρησιμοποιήσει και να πραγματώσει τα πρότυπα του αστερισμού του Κυνός στον χώρο εδώ, επιλέγοντας το πιο ευγενές γένος, τους κατοίκους της χώρας που ονομάζεται Ελλάς.
Αλλά, μαζί με αυτόν, εξανθρωπίσθηκε και το γένος το εκ του Προμηθέα μεταλλαγμένο, που δεν διαθέτει μέσα του το θεϊκό πύρ που εκφράζετε με την έννοια «Σεβασμός», αλλά με την φύση του που είναι η ζωώδη.
Τι Κρύβουν η Στύγα και τα Μυστηριώδη Νερά της; VIDEO
Έτσι, πάνω στον πλανήτη μας υπάρχει μια συνεχής μάχη, ένας αγώνας κατασπαρακτικός ακόμα και ανάμεσα στους «πολιτισμένους» σήμερα ανθρώπους, που υποσυνείδητα νοούν την διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ τους, η οποία προέρχεται από την εποχή που επενέβησαν οι Θεοί.
tobiblion
μέσω enneaetifotos

Ω! ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΑ (ΣΕΙΡΙΟ) !!! Γιατί Ορκίζεται Εκεί ο Σωκράτης!!!

ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΑ. ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ (ΣΕΙΡΙΟΣ) ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΝ «ΓΟΡΓΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.
«… έχει ο ΑΝΟΥΒΙΣ τέτοια δύναμη όση η ΕΚΑΤΗ στους ΈΛΛΗΝΕΣ (…)
Για τούτο, καθώς γεννά τα πάντα από μόνος του και κυοφορεί (ΚΥΩΝ) επονομάζεται σκύλος (ΚΥΩΝ)» (368 E&F). ΚΑΤΑ ΤΟΝ αρχιερέα των Δελφών ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ στο γνωστό έργο του «Περί Ίσιδος και Οσίριδος»:
ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο Πλούταρχος επαναλαμβάνει:
«Το όνομα τούτο σημαίνει την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ή την ΚΥΟΦΟΡΙΑ. Δια τούτο με παραφθορά του ονόματος «ΚΥΩΝ» ονόμασαν το άστρο που θεωρούσαν χαρακτηριστικό της ΙΣΙΔΟΣ» (375 D).

ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΝΑ

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΤΡΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΟ-ΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΟΝΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΣΙΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΚΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.
Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΉΛΙΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΗΛΙΟ, ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.
Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΙΣ ΔΙΗΛΘΕΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ. Η ΓΗ ΕΔΕΧΘΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ.
ΣΤΙΣ 8 – 8 – 2015=8, ΗΤΟΙ 8-8-8, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ(Η ΙΕΡΑ ΟΚΤΑΣ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ), ΔΙΗΛΘΕΝ «ΤΗΝ ΠΥΛΗΝ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ» ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
«Η απόσταση του Σειρίου από την Γη είναι 2,76 Parsec* (όπου Parsec ισοδυναμεί με 3,26 έτη φωτός) ή 8,9976 έτη φωτός. Δηλαδή κατά προσέγγιση, περίπου ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.»
Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΔΟΣ (9) ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑΔΙΟΝ, ΔΙΑ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΝ ΕΝΑΡΞΙΝ.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟΝ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ Η ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ (9) ΣΥΝΕΧΗ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ ΠΤΩΣΙΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ Σ Τ Υ Γ Ο Σ ΔΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΝ ΕΤΟΣ.
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΤΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΛΛΟΓΟΝ ΟΝ.
« ο ιερότερος όρκος των Θεών, είναι το νερό της Στυγός και μάλιστα όχι τόσο τα 9/10 των τμημάτων αυτής, αλλά κυρίως το Δέκατο.»
Οι Έλληνες του Σείριου και πως «έκλεισε» η Στύγα-Πύλη
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ μέσω ellaniapili
https://www.diadrastika.com/
https://ellasellas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters