Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Απίστευτες καταγγελίες: Ξένοι πράκτορες συλλέγουν DNA Ρώσων για κατασκευή βιολογικών όπλων!


Τρομερές καταγγελίες και υπαινιγμούς εναντίον ξένωνδυνάμεων δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο, με επίσημη τοποθέτηση του εκπροσώπου του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ξένοι μυστικοί πράκτορες έχουν αποσπάσει διά της βίας ή εν αγνοία των «θυμάτων», DNA από Ρώσους διαφόρων εθνικοτήτων, στέλνοντας τα δείγματα στις υπηρεσίες τους για ανάλυση.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επίσης, προχώρησε σε καταγγελία στην οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, υποστηρίζοντας ότι η λήψη δειγμάτων γίνεται «συστηματικά και επαγγελματικά». 

Σύμφωνα με καταγγελίες Ρώσων επιστημόνων στα ΜΜΕ, τα δεδομένα που έχουν αποσπάσει οι ξένοι πράκτορες, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή βιολογικών όπλων εναντίον της Ρωσίας, από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Ο βουλευτής Γκενάντι Ονισένκο, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος του προέδρου Πούτιν, δήλωσε ότι τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να είναι έτοιμος και να συζητηθεί στο κοινοβούλιο νόμος, που θα ορίζει νέο πλαίσιο βιολογικής ασφαλείας. Ο Ονισένκο ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας ελέγχων τροφίμων και ποτών, αποφασίζοντας επιπλέον ελέγχους σε βασικές τροφές και ποτά του ρωσικού πληθυσμού και ειδικότερα στα εισαγόμενα προϊόντα. Είχε, δε, αποφασίσει προσωρινά μέτρα για τα προϊόντα που εισάγονται από τη Γεωργία και τη Μολδαβία. 


Ο Ονισένκο τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πίσω από το επιθετικό αυτό πρόγραμμα και ότι πρέπει να συγκεντρωθούν πληροφορίες από τους διεθνείς οργανισμούς, που να παρέχουν ικανές αποδείξεις.
Ο Ονισένκο αναφερόταν στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, όταν τόσο η τότε Σοβιετική Ένωση όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες, είχαν αναπτύξει προγράμματα για βιολογικό πόλεμο, συλλέγοντας δείγματα DNA εκατέρωθεν, ώστε, αν παραστεί ανάγκη, να κάνουν χρήση των βιολογικών τους όπλων.


Επιστήμονες δήλωσαν ότι η σύνθεση του DNA κάθε λαού είναι σημαντική για την επιτυχία ενός βιολογικού όπλου, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ιό του Έιτζ, στον οποίο μόλις το 1% των Ευρωπαίων πολιτών παρουσιάζουν φυσική ανοσία.


olympia



http://greeknation.blogspot.gr/2017/10/dna.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters