Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Apr 10 Οι ΗΠΑ φεύγουν από το Ιντζιρλίκ- Δείτε που «κάνουν» νέα βάση (φωτό)


 

Μια μεγάλη ανατροπή στη γεωπολιτική σκακιέρα, την οποία πριν από λίγους μήνες, ή και χρόνια, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν ακόμα και να τη σκεφτούν.
 
Όπως αποκαλύπτει η ισραηλινή ιστοσελίδα Debka, η οποία διαθέτει αξιόπιστες πηγές μέσα στις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας, οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Ιντζιρλίκ!
 
Το ενδιαφέρον, όμως, είναι το πού σχεδιάζει η Ουάσινγκτον να μεταφέρει προσωπικό και αεροσκάφη: Οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν ότι υποψήφιες είναι οι πέντε αεροπορικές βάσεις της Ροζάβα, όπως αποκαλούν οι Κούρδοι την περιοχή της βόρειας Συρίας, εκεί δηλαδή που έχουν ιδρύσει τα καντόνια τους και απολαμβάνουν μια μορφή αυτονομίας.
 
untitledaa_1
Συγκεκριμένα, η πρώτη αεροπορική βάση είναι το αεροδρόμιο Χαζάρ που βρίσκεται στην πετρελαιοφόρο περιοχή Ριμελάν. Άλλες δύο βάσεις είναι στην περιοχή Κάμισλο, όπου οι Κούρδοι ελέγχουν δύο διαδρόμους προσγείωσης.
 
Η τέταρτη βάση είναι στο Κομπάνι όπου ήδη έχουν κατασκευαστεί διάδρομος προσγείωσης και βοηθητικές εγκαταστάσεις, και η πέμπτη είναι η αεροπορική βάση Τάμπκα που πρόσφατα απελευθερώθηκε από τους Κούρδους και τους Αμερικανούς, στο πλαίσιο της επιχείρησης απελευθέρωσης της Ράκας που είναι σε εξέλιξη.
 
Η ισραηλινή ιστοσελίδα αναφέρει ότι όταν ολοκληρωθεί η μεταστάθμευση από το Ιντζιρλίκ τότε οι ΗΠΑ θα μπορούν να διπλασιάσουν την αεροπορική τους δραστηριότητα στη Συρία. Επιπλέον, αναφέρουν οι πληροφορίες, και η Γερμανία σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη βάση με προορισμό την Κύπρο ή την Ιορδανία.
 
Πηγή: pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters