Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Για ποιο άλλο λόγο οι μεγαλομπακάληδες φυλάνε τις εισπράξεις τους σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης και όχι σε τράπεζες

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ- ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ δεν καταθέτουν πλέον τις εισπράξεις τους στις τράπεζες αλλά σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.

Αιτία τόσο τα capital control όσο κι ό κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων-λογαριασμών..Την τάση αυτή ακολουθούν και οι εύποροι Έλληνες.
Οι Γερμανοί είναι τρομοκρατημένοι απο την επερχόμενη εκλογική νίκη της Λεπέν στην Γαλλία την 7η Μαΐου. Όπως ακριβώς και στον Β ΠΠ έτσι και σήμερα η κατάρρευση του Δ΄Ράιχ θα αρχίσει απο την Γαλλία και την εκεί απόβαση των Αμερικανικών συμφερόντων και κατόπιν στην Ιταλία.

Μόνο που ακόμα και οι ΗΠΑ δεν θέλουν την επικράτηση της Λεπέν που απειλεί με άμεση επιστροφή στο γαλλικό φράγκο και την ανατίναξη της ευρωζώνης με τα 3 τρις ευρώ του γαλλικού χρέους.Έτσι είναι αναγκασμένες να προσπαθούν να αναστήσουν την υποψηφιότητα του Φιγιόν, ο οποίος έχει την στήριξη του Πούτιν και Τραμπ και ο οποίος είναι πολύ πιο μετριοπαθής. Παρόλα αυτά η Λεπέν είναι το φαβορί


Η Ευρώπη διαλύεται σε κλίκες οι οποίες βλακωδώς νομίζουν ότι επιβιώσουν την επόμενη της διάλυσης απέναντι στις Ρωσία και Κίνα. Η Πολωνία-Τσεχία-Σλοβακία-Ουγγαρία προσπαθούν να ανασυστήσουν την ομάδα Βίζενγκραντ ,ενός συμφώνου που ιδρύθηκε από τις τέσσερις χώρες αμέσως μετά την πτώση του κομμουνισμού και πριν ενταχθούν στην Ε.Ε. 

Από την άλλη πλευρά η Γερμανία βλέποντας την επερχόμενη διάλυση της Ε.Ε. θέλει να διατηρήσει ένα πυρήνα χωρών αποτελούμενο απο την Γερμανία-Πολωνία-Γαλλία-Ιταλία. Όπως ακριβώς ο Χίτλερ ονειρεύονταν ανύπαρκτες μεραρχίες και στρατιές στο υπόγειο καταφύγιο του έτσι κι ο Σόιμπλε νομίζει ότι θα εμποδίσει την επέλαση των Αμερικάνων από Γαλλία και Ιταλία και των Ρώσων από την Ουκρανία-Πολωνία.Τίποτα δεν άλλαξε.

Μην πιστεύετε ούτε στιγμή την δήθεν ρήξη στις σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας που μας πλασάρουν τις τελευταίες μέρες. Πράγματι οι Γερμανοί απαγόρευσαν τις συγκέντρωσες Τούρκων της Γερμανίας οι οποίοι είναι οπαδοί του ΄΄ΝΑΙ΄΄ και του Ερντγοάν στο επικείμενο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκία αλλά η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ βαθιά για να διαρραγεί τώρα. Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι απο το 1890 και το μεγαλύτερο θύμα της συμμαχίας αυτής ήταν πάντα η Ελλάδα και μόνο τελευταία η Συρία.

Οι ΄΄ελληνικές΄΄ τράπεζες είναι ανύπαρκτες ,όπως εξάλλου και οι ευρωπαϊκές.Ο Σόιμπλε νομίζει ότι ο χρυσός που έχει μαζέψει η Γερμανία, το πλεόνασμα στον προϋπολογισμό η βιομηχανική υποδομή και οι άριστες εμπορικές σχέσεις αλληλεξάρτησης με την Ρωσία θα βοηθήσουν την Γερμανία να αντέξει την διάλυση της Ε.Ε. και της ευρωζώνης.

 Η Γερμανία νομίζει ότι εάν καταφέρει και δημιουργήσει ένα πυρήνα με Γαλλία -Πολωνία και Ιταλία θα έχει και ζωτικό χώρο αλλά και στρατό εφόσον η Γαλλία και Ιταλία διαθέτουν και μεγάλους και αξιόμαχους στρατούς.

Το μόνο που λείπει από την Γερμανία είναι αποθέματα ενέργειας με τα οποία θα μπορέσει σταδιακά να απεξαρτηθεί από την Ρωσία και τα αποθέματα αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα και Κύπρο.

Το πόσο πιθανό είναι για τη Γερμανία να καταφέρει να κρατήσει κοντά της τις Γαλλία-Ιταλία-Πολωνία είναι μάλλον εύκολο αν απαντηθεί, απλά δεν πρόκειται.Ακόμα και το πιο πιστό σκυλί της που είναι η Πολωνία θα προτιμήσει την πολίτικη εξευμενισμού του Πούτιν από το να περιμένει τον ανύπαρκτο ΝΑΤΟικό και γερμανικό στρατό για προστασία.

Σόιμπλε και Ερντογάν είναι αδελφές ψυχές και βρίσκονται στην ίδια ακριβώς απελπιστική κατάσταση. Ο Ερντογάν έδωσε πράγματι γενναίες μάχες εναντίον του κεμαλικού κατεστημένου από το 2003 οπότε και ανέλαβε την εξουσία αλλά παρόλο που κατάφερε να προωθήσει την΄΄ατζέντα΄΄ του χτυπήθηκε βάναυσα τόσο το 2006 ,όσο και το 2013 και 2016 απο τους κεμαλικούς και Αμερικάνους.

Το 2006 χτυπήθηκε απο το δικαστικό κεμαλικό κατεστημένο αλλά και τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον κρατικών λειτουργών και δυτικών οι οποίες εκπορεύονταν απο τους κεμαλικούς αλλά χρεώθηκαν στου ισλαμιστές του Ερντογάν.Το 2013οι ταραχές που ξέσπασαν στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης κλόνισαν συθέμελα τον Ενρτογάν ο οποίος και ορθά υποψιάζεται τους κεμαλικούς και Αμερικάνους ως υποκινητές.Το 2016 σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία ξαναέθεσαν την σταθερότητα του καθεστώτος Ερντογάν σε δοκιμασία.

Οι ΗΠΑ δεν θέλουν την διάλυση ή διαμελισμό της Τουρκίας εφόσον αυτή και ο Ερντογάν εκτελούν κατά γράμμα τα σχέδια των ΗΠΑ Ωστόσο ο Ερντογαν έχει μείνει χωρίς ουσιαστικούς συμμάχους εφόσoν το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία συνεχίζουν να τον χρηματοδοτούν αλλά έχουν χάσει μεγάλο μέρος απο την γεωπολιτκή τους ισχύ μετά την ενεργειακή απεξάρτηση των ΗΠΑ(λόγω εγχώριας παραγωγής σχιστολιθικού αερίου) και την απόφαση Τραμπ για καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Ερντoγάν είναι μόνος του στριμωγμένος. Η μόνη λύση που έχει είναι να συμβιβαστεί με τους κεμαλικους στρατηγούς και εθνικιστές πολιτκούς οι οποίοι και θέλουν μια ένοπλη αναμέτρηση με την Ελλάδα.


Ο Ερντογάν το 2003 πίστευε πραγματικάστην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και την στήριξη από την ΕΕ ,ωστόσο η προοπτική ένταξης έχει απομακρυνθεί αλλά και η ίδια η Ε.Ε. βαίνει προς διάλυση.Κατόπιν στράφηκε προς τους Κούρδους και το 2013 κατάφερε κατάπαυση του πυρός μετά από τριάντα χρόνια πολέμου.

Υποσχεθηκε στους Κούρδους την αναγνώριση τους ως μειονότητα, την ελεύθερη χρήση και διδασκαλία της γλώσσας τους, την αμνήστευση των ανταρτών και έδωσε την εντύπωση ότι εάν σε αντάλλαγμα για όλα αυτά τα 25 εκατομμύρια Κούρδων τον ψήφιζαν ότι μέχρι και αυτονομία θα τους έδινε σε βάθος χρόνου.


Την ίδια χρονιά οι κεμαλικοί με την εξέγερση του πάρκου Γκεζί που εξαπλώθηκε σε όλη την Τουρκία έστειλαν μήνυμα στον Ενρτογάν ο οποίος και υπέκυψε και ακύρωσε την συμφωνία με τους Κούρδους.Το 2014 ο Ερντογάν δρώντας ως ο υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους κέρδισε την εύνοια του Κατάρ .

Ωστόσο όταν η Ρωσία το 2015 ένωσε τις δυνάμεις της με την Συρία και το Ιράν εναντίον του ΙΣ,αλλά και σήμερα με τον πρ.Τραμπ να θέλει το ΙΣ νικημένο,η Τουρκία έχασε πολύ απο την αξία ου είχε για το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία.Ο Ερντογάν πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με την κεμαλική αντιπολίτευση και να τους ακολουθήσει στο εθνικιστικό κρε΄σεντο εναντίον της Ελλάδας.


Μετά τις Γαλλικές εκλογές της 7ης Μαΐου και εφόσον επικρατήσει η Λεπέν θα σημάνει η λήξη της φαρσοκωμωδίας που λέγεται Ε.Ε..
Κανείς δεν θα ασχολείται με τίποτα άλλο από την επιβίωση της χώρας του.Ποιος θα νοιαστεί για μια εισβολή των Τούρκων στην Ελλάδα;

Οι ΗΠΑ τελευταία και μετά την κλιμάκωση των προκλήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο έχουν επιδείξει μεγάλη ανοχή την οποία κατ ευφημισμό ονομάζουν πολιτική ίσων αποστάσεων.Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της στο Αιγαίο και μετρά τις αντιδράσεις της Αμερικής οι οποίες είναι χλιαρές έως κι ανύπαρκτες.

Είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί η αλλοπρόσαλλη γεωπολιτική συμπεριφορά του Τραμπ αλλά σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι στο Αιγαίο αφήνει την Τουρκία να κάνει ότι θέλει.

Μην πιστεύετε ότι Τουρκία και Γερμανία ΄βρίσκονται σε διαμάχη. Ο λόγος που Μέρκελ και Ερντογάν δείχνουν να τσακώνονται είναι για να μην συσχετιστεί με την Γερμανία ενδεχόμενη ενέργεια της Τουρκίας εναντίον μας .

Οι Γερμανοί δεν έχουν κανέναν λόγο να συντηρούν το ελληνικό τραπεζικό πτώμα και ήρθε η ώρα πάρουν ότι μπορούν απο την Ελλάδα με την βοήθεια της Τουρκίας η οποία και τα κοιτάσματα θα εξασφαλίσει αλλά και θα αποτελέσει την τέλεια εξωγενή δικαιολογία για την τραπεζική κατάρρευση, δεν θα φταίει το ευρώ αλλά ένα έκτακτο γεγονός όπως ο πόλεμος

Ποιός θα τρέξει να μας βοηθήσει; Αστεία πράγματα.

Εάν νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω είναι τερατολογίες τότε ας βρείτε για ποιο άλλο λόγο οι μεγαλομπακάληδες φυλάνε τις εισπράξεις τους σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης και όχι σε τράπεζες.

 Και κάτι άλλο,τα γεγονότα άρχισαν να τρέχουν από την άνοιξη του 2014 όταν η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία.

Δεν έχουν πε΄ρασει ούτε τρία χρόνια τα οποία σε ένα βιβλίο ιστορίας δεν καταλαμβάνουν ούτε μια παράγραφο.

Όλα θα γίνουν, μην βιάζεστε.



hellenicsunrise.
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/03/blog-post_237.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters