Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Επεισόδια στο Ωραιόκαστρο μετά από τροχαίο με νεκρούς μάνα λαθροπροσφυγα και το ανήλικο παιδί της (βίντεο)

Επεισόδια στο Ωραιόκαστρο μετά από τροχαίο με νεκρούς μάνα και το ανήλικο παιδί της (βίντεο)

Νεκροί είναι μια γυναίκα λαθροπρόσφυγας και ο ανήλικος γιος της, στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην βιομηχανικό κτίριο Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο
images

Τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί παρέσυρε ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο μπροστά από το Camp και τους χτύπησε θανάσιμα...
Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ το παιδί κατέληξε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε κι ένας ακόμη ανήλικος που τραυματίστηκε από το ίδιο ΙΧ.
Οι λαθροπρόσφυγες, μόλις αντιλήφθηκαν τί είχε συμβεί ξεσηκώθηκαν κι εξαγριωμένοι έκαψαν το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη νωρίτερα από αστυνομικούς. Στις φλόγες παραδόθηκαν επίσης κάδοι απορριμμάτων έξω από το Κέντρο.
Οι λαθροπρόσφυγες πετάνε πέτρες προς τους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί έξω από το Camp, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προσπαθώντας να περιορίσουν τους λαυροπρόσφυγες εντός του Κέντρου.
oraio3
Λαθροπρόσφυγες που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από αύριο σε καθιστική διαμαρτυρία, καθώς, όπως λένε, τα οχήματα που κινούνται στο δρόμο, αναπτύσουν συχνά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.
Επίσης λαθρομετανάστες πετροβολούν και κλωτσάνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επεμβαίνουν, αλλά κάθονται και τους κοιτούν να τα κάνουν όλα λίμπα, όπως  χαρακτηριστικά καταγγέλουν στο κάτοικοι της περιοχής.
oraio4
Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο Κέντρο δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από αύριο σε καθιστική διαμαρτυρία, καθώς τα οχήματα που κινούνται στο σημείο, αναπτύσσουν συχνά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των προσφύγων.
oraio1oraio2
Δείτε τα βίντεο: 



http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_269.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters