Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

125 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Κ.Ι.Σ.- ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ !!


Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ .
 

ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΙΣ % ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
ΜΑ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΤΟ ΕΕΕΕ ??
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚYΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
[ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΕΕ ?? ]
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ...
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ...
ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΥΧOΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣEI ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?????


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΣΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ?

 
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΑΤΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!

ΔΕΙΤΕ: http://eothetis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4391.html
===============================


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Το κάτωθι άρθρο αφορά την διαδικασία έκδοσης αποδεικτικού ενημερότητος δια χρέη προς το Δημόσιο.Απαραίτητη προϋπόθεση δια την έκδοση του αποτελεί η υποβολή φορολογικών δηλώσεων ,καθώς και η δια νομίμου τρόπου πληρωμή των οφειλών μας.
`Αρθρο 26 (Νόμος 1882/1990 )
Αποδεικτικό ενημερότητας των χρεών προς το Δημόσιο
1. Με αποφάσεις του Υπουργού των Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, επιτρέπεται να επιβάλλονται κατά οφειλετών,που δεν έχουν εκπληρώσει τις από οποιαδήποτε αιτία οφειλές τους προς το Δημόσιο, περιορισμοί και απαγορεύσεις, που ανάγονται στις κάθε φύσεως συναλλαγές, πράξεις ή ενέργειες αυτών είτε με τους ιδιώτες, είτε με το Δημόσιο, δήμους - κοινότητες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ιδρύματα κάθε κατηγορίας, οργανισμούς, τράπεζες, επιχειρήσεις δημόσιας ή κοινής ωφέλειας και γενικά τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
2. Ως συναλλαγή, πράξη ή ενέργεια, κατά την παράγραφο 1 του παρόντος, νοείται ενδεικτικώς:
α) Η είσπραξη χρημάτων,
β) Η σύναψη συμβάσεων δανείων,
γ) η λήψη διοικητικών αδειών (π.χ. κυκλοφορίας , αυτοκινήτων, οικοδομικής, κλπ.),
δ) ο εκτελωνισμός εμπορευμάτων,
ε) η αγοραπωλησία ακινήτων ή σύσταση σ΄ αυτά εμπράγματων δικαιωμάτων, η αγοραπωλησία αυτοκινήτων ή θαλάσσιων σκαφών ή αεροσκαφών, κατά τις ισχύουσες διατάξεις,
στ) η συμμετοχή σε διαγωνισμό ή δημοπρασία.
3. Η εκπλήρωση των οφειλών προς το Δημόσιο, κατά τις διατάξεις της παραγράφου 1 του παρόντος αποδεικνύεται με αποδεικτικό ενημερότητας, που εκδίδεται από τον αρμόδιο προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. και το οποίο χορηγείται εφ΄ όσον ο αιτών έχει καταβάλει ή τακτοποιήσει κατά νόμιμο τρόπο (αναστολή πληρωμής ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής που χορηγούνται από τα κατά νόμο αρμόδια όργανα) τις μέχρι τη χρονολογία έκδοσης του αποδεικτικού βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς το Δημόσιο.
4. Τα της ισχύος του αποδεικτικού, τα τηρητέα βιβλία ή έντυπα, τα του ελέγχου εφαρμογής του μέτρου αυτού, οι τυχόν εξαιρέσεις ή απαλλαγές από την υποχρέωση προσκόμισης του αποδεικτικού, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου, καθορίζονται με τις ως άνω κανονιστικές αποφάσεις του Υπ. Οικονομικών.
5. Αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που έχουν εκδοθεί κατ΄ εξουσιοδότηση των άρθρων 9 και 10 του Ν. 2097/1952 (ΦΕΚ Α΄ 113) εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την κατάργηση τους.
-)(- -)(- -)(- -)(-
Πολύ σύντομα θα κληθούν οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Ταμείων να μας απαντήσουν δια τους λόγους δια τους οποίους δεν εκδίδουν φορολογική ενημερότητα ,καίτοι νομίμως τους έχουμε καταθέσει την εντολή πληρωμής εκ των δύο περιουσιών μας δια κάθε βεβαιωμένη ή μη εισέτη βεβαιωμένη οφειλή μας προς την Υπηρεσία αυτή.
Ήρθεν κι αυτή η ώρα !!!!!!!!!!!

 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★
http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/10/125.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters