Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ……Το ΕΠΙΣΗΜΟ Καταστατικό των δεκαπέντε (15) σελίδων του ‘’ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ’’ (ΚΚΕ) η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πως το ΚΚΕ ήταν ξενοκίνητο και κινούνταν πάντα συνωμοτικά και με δόλιους σκοπούς!


…..ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ……Το ΕΠΙΣΗΜΟ Καταστατικό των δεκαπέντε (15) σελίδων του ‘’ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ’’ (ΚΚΕ) όπως εγκρίθηκε το 1935 από το 6ο συνέδριο του ΚΚΕ, και το οποίο εκδόθηκε το 1944 μετά την επιστροφή του Γεν. Γραμματέα του Ν. Ζαχαριάδη από την Γερμανία όπου ήταν έγκλειστος στις εκεί φυλακές. Το εν λόγω καταστατικό το οποίο το παραθέτω ολόκληρο προς μελέτη από όλους, είναι και η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πως το ΚΚΕ ήταν ξενοκίνητο και κινούνταν πάντα συνωμοτικά και με δόλιους σκοπούς, και με ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποστολή την κατάληψη της εξουσίας δια των όπλων και την εξάπλωση του μπολσεβικισμού στην Ελλάδα. 

Επίσης να επισημανθεί πως το εν λόγω καταστατικό μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του ΚΚΕ το οποίο και αγόραζαν έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων δραχμών (λόγω πληθωρισμού της δραχμής) προς οικονομική ενίσχυση και του κόμματος, το δε φυλλάδιο προκειμένου να μην κυκλοφορήσει εκτός του ΚΚΕ εκδίδονταν από το τυπογραφείο του κόμματος ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ’’, ενώ τα φύλλα ήταν συρραμμένα πρόχειρα δια χειρός με απλή χοντρή κλωστή (δωρεά από το προσωπικό αρχείο του Σχη ε.α. της ‘’Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής’’ Νικόλαου Σόλα το οποίο είχε κατασχεθεί από την σύλληψη μελών του ΚΚΕ για παράνομη δράση)









http://www.ellinikiperpatisia.gr/2016/10/15_16.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters