Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η ώρα της 4ης καθόδου της προστάτιδας θεάς του Ελληνισμού είναι πολύ κοντά…

Θεά Αθηνά

ΑΘΗΝΑ «ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΑ»

Με την δύση του Ήλιου σήμερα 9ης Μαΐου, αρχίζει η τρίτη ημέρα του μηνός Θαργηλιώνος, και όπως και κάθε τρίτην ημέραν εκάστου μηνός, ετιμάτο η γαλανομάτα κόρη του Διός Αθηνά, φέρουσα την προσωνυμία «Τριτογένεια», την οποίαν έλαβε εις ανάμνησιν των τριών καθόδων της σε ισάριθμες αποστολές στον πλανήτη μας, οι οποίες απέχουν χιλιάδες χρόνια μεταξύ των.

– Την πρώτη φορά κατήλθε στην Γαία πολύ πριν την μεγάλη σύγκρουση Διός – Κρόνου, με αποστολή την νοητική προώθηση του ανθρωπίνου είδους και έλαβε την προσωνυμία Αθηνά – Αφαία (Λαμπερή, Ακτινοβόλος).

– Την δεύτερη φορά κατήλθε στον πλανήτη μας συμμετέχουσα στην 7η Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των «Ε» ως σύμμαχος του πατέρα της Δία εναντίον των στασιαστών της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο και έλαβε την προσωνυμία Αθηνά – Νίκη και

– την τρίτη φορά κατήλθε μετά τον Μεγάλο Κατακλυσμό (-9.560) για να βοηθήσει στην πνευματικήν ανάπτυξη της ανθρωπότητας που είχε επιβιώσει από τις καταστροφές που επέφερε και έλαβε την προσωνυμία Αθηνά – Σωτείρα.. 
 
 
Στην παράσταση, η Αθηνά μάχεται νικηφόρα εναντίον των Ερπετοειδών κατά την 2η κάθοδο της

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Nicos Kastanias

http://www.diadrastika.com/2016/05/ora-kathodou-prostatidas-theas-athena-ine-poly-konta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters