Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Με 152 ΝΑΙ, 101 ΟΧΙ και 12 Παρών, εγκρίθηκε ο ΑΝΤΙ "αναπτυξιακός" νόμος. Υπερψηφίστηκε και η τροπολογία Μουζάλα χωρίς ονομαστική ψηφοφορία

Με τις ψήφους της δικομματικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και χωρίς εκπλήξεις ή διαρροές - αφού δεν τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία η επίμαχη τροπολογία του Γιάννη Μουζάλα - εγκρίθηκε πριν από λίγο ο αναπτυξιακός νόμος....
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη έπειτα από αίτημα της Χρυσής Αυγής, υπέρ του νομοσχεδίου επί της αρχής τάχθηκαν 152 βουλευτές.
Το νομοσχέδιο καταψήφισαν επί της αρχής 101 βουλευτές από τη ΝΔ, τη Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.
Παρών δήλωσαν 12 βουλευτές από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Δεδομένου ότι η επίμαχη τροπολογία, του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη σύνθεση και λειτουργία των Επιτροπών προσφύγων για το άσυλο, δεν τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία με τη θετική ψήφο που δόθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον παραδοσιακό τρόπο δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Την τροπολογία μάλιστα εκτός από τον κυβερνητικό εταίρο των ΑΝ.ΕΛ, υπερψήφισαν και η ΝΔ και το Ποτάμι, ενώ κατά τάχθηκαν Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων.
Ο Κανονισμός απαγορεύει την κατάθεση αιτήματος για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας σε περαιωμένη συζήτηση όπως ήταν αυτή του αναπτυξιακού νόμου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για την επίμαχη τροπολογία. 
Το γεγονός αυτό οδήγησε σε σχόλια στα πηγαδάκια της Βουλής περί "εκ του ασφαλούς κίνηση" των 5 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προειδοποιούσαν νωρίτερα για καταψήφισή της σε περίπτωση ονομαστικής.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/06/152-101-12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters