Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο πολιτικός όρκος των πλείστων Βουλευτών ήταν ΑΚΥΡΟΣ (άρθρο 59 του Συντάγματος) Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!



  (1)

Ο πολιτικός όρκος των πλείστων Βουλευτών ήταν ΑΚΥΡΟΣ (άρθρο 59 του Συντάγματος)

Για την ορκωμοσία των Βουλευτών μας έγιναν 2 ορκωμοσίες. Η 1η υπό τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη και η 2η υπό τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις οποίες έκρινα ως μη νόμιμες καθόσον υπήρξε βάσιμη ακυρότητά τους εφόσον και οι 2 ορκωμοσίες περιείχαν  ρητά και πολιτικό όρκο μη  προβλεπόμενο από το ισχύον Σύνταγμα. Την 1/12/15 ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως μου χορηγήσει αντίγραφο των πρακτικών της δικής του 2ης ορκωμοσίας, ως ο θεματοφύλακας του Συντάγματος. Με πληροφόρησε ότι στερείται της σχετικής αρμοδιότητας (δήθεν) !!! 


Ζήτησα και έλαβα τα πρακτικά της 1ης  Ορκωμοσίας Βουλευτών υπό τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη από τον κ. Πρόεδρο της Βουλής, ύστερα από απορριπτική αίτησή μου προς τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος μου γνώρισε ότι ο ίδιος στερείται της σχετικής αρμοδιότητος  (δήθεν) και ότι δύναμαι να αποτανθώ στη Βουλή των Ελλήνων.    


Αναφέρομαι  και στο  θέμα της 1ης  Ορκωμοσίας της Νέας Βουλής η οποία έλαβε χώρα, μετά από την τέλεση του Αγιασμού υπό τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ. Ιερώνυμο  και μετά την αποχώρησή του,  ενώπιον του τότε Προέδρου της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ενημέρωσε τους βουλευτές ότι  θα ακολουθήσει ο οριζόμενος στο άρθρο 59 του Συντάγματος όρκος, κατόπιν ο επί του Κορανίου όρκος και τέλος ο πολιτικός όρκος, ο οποίος  είναι άγνωστος, άρα άκυρος ως μη προβλεπόμενος εκ του ισχύοντος Συντάγματος.


Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης παρακάλεσε τις κυρίες και κυρίους Βουλευτές, που επιθυμούν, να υψώσουν το δεξί τους χέρι, ενώνοντας τον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο δάκτυλο, για να δώσουμε τον οριζόμενο όρκο του άρθρου 59, παρ1 του Συντάγματος.  Παρακαλώ να επαναλαμβάνετε τον όρκο,  πλην αυτών που ανήκουν στο μωαμεθανικό θρήσκευμα  και αυτών που επιθυμούν να δώσουν  τον πολιτικό όρκο.  Ποίoς ο πολιτικός όρκος δηλαδή ;

Περαιτέρω ζήτησε να προσέλθουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές και  να επαναλαμβάνουν τον δικό τους όρκο, δηλαδή τον << Ορκίζομαι στο όνομα του Παντοδυνάμου Θεού και του μόνου αυτού Προφήτη, ο οποίος είναι ο Μωάμεθ, να είμαι πιστός στην Πατρίδα και στο δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.>>

(2)

Τuesday, November 16, 2010


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

 Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο "Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς" σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρετε στο διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiber είχε έρθει από την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.

Από τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον "αντιστασιακό" αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα. ΄Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορί-στηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης. Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική. Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατά την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, (Κ.Ι.Σ.) ύστερα από αλλεπάλληλες πιέσεις του τότε προέδρου του Κ.Ι.Σ. Ιωσήφ Λόβιγγερ.


Σρέϊμπερ πρός Γεώργιο Παπαδόπουλο: "Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε ήδη βρίσκομαι στην Ελλάδα για να συναντήσω τον ‘Ελληνα μουσικοσυνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη και να τον πάρω με το αεροπλάνο μου."

Κ. Διακογιάννης: " Το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου στο Παρίσι έχουμε συνεδριάσει τα μέλη της Αντιδικτατορικής μας ομάδας. Διακόπτουμε για 10 λεπτά να ξεζαλιστούμε και να πιούμε ένα καφέ. Κάποιος βρίσκεται όρθιος κοντά στην συσκευή της τηλεόρασης. Γυρνάει το κουμπί και βλέπουμε στον δέκτη το αεροδρόμιο του Μπουρζέ, το αεροπλάνο του Jean-Jacques Servan-Schreiber να προσγειώνεται, να ανοίγει την πόρτα του και τον Μίκη Θεοδωράκη να πατάει στο ελεύθερο Γαλλικό έδαφος, την Μελίνα Μερκούρη να τον αγγαλιάζει, το πλήθος των Ελλήνων αυτοεξόριστων να συνωστίζεται ποιός θα του πρωτοσφίξει το χέρι. "

Παραθέτουμε κατωτέρω το σχετικό τηλεγράφημα του Κ.Ι.Σ.Ε. προς τον Γεώργιον Παπα-δόπουλον  το οποίο έμεινε  ασχολίαστο διότι δυστυχώς οι Αρχηγοί και τα  Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  ΔΕΝ μάθαιναν τα περί μασονίας και εβραιοσιωνιστών από τις ΠΑΡΑΓΩ-ΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ  Αξ/κών και Υπαξ/κών μας. Μην ξεχνάμε τη φωτογραφία της 1ης  εβδομάδας  όπως την είδαμε (αριστερά Παττακός, στη μέση Λόβιγκερ, δεξιά Παπαδόπουλος).  Ο Λόβιγγερ ήταν τότε Πρόεδρος του Κ.Ι.Σ.Ε.
(3)






Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 τελέστηκε στη Συναγωγή Μπεθ Σαλώμ της Αθήνας μνημόσυνο για τον αείμνηστο πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος ΙΩΣΗΦ ΛΟΒΙΓΓΕΡ και τη σύζυγό του ΜΠΕΡΤΑ ΛΟΒΙΓΓΕΡ.
Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του ηγέτη του Ελληνικού Εβραϊσμού ο οποίος υπηρέτησε επί  22  χρόνια από τη θέση του προέδρου του ΚΙΣΕ και σφράγισε με την προσωπικότητα και το έργο του μια μεγάλη και κρίσιμη περίοδο της ιστορίας μας.
Το μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία του γιου του, Δρα Ανδρέα Λόβιγγερ, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και επισκέφθηκε την Ελλάδα για να τιμήσει τη μνήμη των γονέων του, μελών του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ, φίλων και συνεργατών του Ιωσήφ Λόβιγγερ.
 
(4)
Οι Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων που δεν λένε τίποτα για τη δράση των εβραιοσιωνιστών και  των λοιπών μισελλήνων  που διαφεντεύουν την ΕΛΛΑΔΑ.
  • Tων Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

α) Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε.), που περιλαμβάνει τα Τμήματα Όπλων (Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό, Μηχανικό, Διαβιβάσεις) και Σωμάτων (Τεχνικό, Εφοδιασμού-Μεταφορών και Υλικού Πολέμου).
β) Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.), που περιλαμβάνει τα Τμήματα Μαχίμων και Μηχανικών.
γ) Η Σχολή Ικάρων (Σ.Ι.), που περιλαμβάνει τα Τμήματα Ιπτάμενων, Μηχανικών και Ελεγκτών Αεράμυνας. Ο διαχωρισμός σε ειδικότητες του Τμήματος Μηχανικών της Σ.Ι., γίνεται με τη συμπλήρωση ενάμιση έτους σπουδών, ανάλογα με τις ανάγκες της Διοικήσεως Αεροπορίας. Αυτές είναι σε Μηχανικούς, σε Τηλεπικοι-νωνίες - Ηλεκτρονικά και Αεροπορικές Εγκαταστάσεις.
δ) Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.), που διαιρείται σε δύο Πτέρυγες:
1) Πτέρυγα Υγειονομικού Τμήματος που περιλαμβάνει τα Τμήματα: Ιατρικό, Οδοντιατρικό, Φαρμακευτικό, Κτηνιατρικό και Ψυχολογίας και
2) Πτέρυγα των Σωμάτων Στρατολογικού και Οικονομικού.
ε) Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν.).
  • Tων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

α)ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΡΑΔΙΟΝΑΥΤΙΛΩΝ (Σ.Ι.Ρ)
β)ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) ΟΠΛΑ
γ)ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜ/ΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) ΣΩΜΑΤΑ
δ)ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Σ.Μ.Υ.Ν.)
ε)ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α.)
 
(5)

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Σε αυτό εδώ το blog έχουμε πει ότι τον κόσμο των διοικούν οι Σιωνιστές. Βρίσκονται στα τελικά στάδια εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας τους. Γιατί αυτό που ετοιμάζουν, ενώ το ονομάζουν "Δημοκρατία" στην πραγματικότητα θα είναι ένα φασιστικό καθεστώς από τα χειρότερα που θα βιώσει(;) ποτέ η ανθρωπότητα.
Από τα αρχαία χρόνια κρύβουν τις "βρωμιές" που κάνουν, κρύβουν το ρόλο τους στους πολέμους και στις παγκόσμιες συρράξεις και προβάλλουν ότι θέλουν αυτοί.
Στη σημερινή εποχή είδαμε ότι απέκρυψαν απ’ όλη την Παγκόσμια Κοινότητα το μεγαλύτερο τείχος που εγκλωβίζει ένα λαό (τους Παλαιστίνιους), το τείχος του Ισραήλ.
Στη δίκη της "17 Νοέμβρη" αποσιωπήθηκε η διασύνδεση των στελεχών της οργάνωσης και της "Μοσάντ".
Στην περίπτωση των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" υπήρχε και εκεί διασύνδεση με την Μοσάντ και με την τροφοδοσία τους με όπλα.
Ακούμε 35 χρόνια τώρα λόγια εναντίον της Χούντας. Κανείς δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, (Κ.Ι.Σ.)που ήταν υπέρ της Χούντας και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
Με λίγα λόγια "όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτοί είναι από κάτω".
Δείτε τώρα οτι και τους αντιστασιακούς στο Παρίσι και το Λονδίνο τους καθοδηγούσαν και τους συνέδραμαν αυτοί.
Να θυμήσουμε οτι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821, μαζί με τους Ελληνες που ήρθαν να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας, ήρθε και μια ομάδα Σιωνιστών που αυτοαποκαλούνταν Αγγλοι-Γάλλοι κτλ, στην πραγματικότητα όμως ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος προσπάθησαν να το ποδηγετήσουν. Κατείχαν θέσεις συμβούλου σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία. Ασχολήθηκαν όμως πιο πολύ με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Εξωτερικών και με όλες τις Τράπεζες.
Στα απομνημονεύματά τους ο Κολοκοτρώνης κάνει ειδική μνεία "για αυτούς που ήρθαν απο το εξωτερικό".
΄Ετσι και εδώ βοηθούσαν τους αντιστασιακούς, τα είχαν καλά και με τους τότε Κυβερνώντες στην Ελλάδα, παρ' όλο που τους "χάλασαν" το χατίρι με την μη παραχώρηση του αεροδρομίου της Σούδας στον πόλεμο των 7 ημερών και ταυτόχρονα την βραδυά του Πολυτεχνείου-οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής γνώριζαν ότι ο Μοσέ Νταγιάν βρίσκοταν στην Αθήνα με την κόρη του και άλλους επιτελείς. Προφανώς δεν είχαν έρθει εδώ για διακοπές αλλά προκειμένου να συντονίσουν το "έργο τους".
Πότε θα γίνει μια έρευνα για το ρόλο του Μοσέ Νταγιάν εκείνη την βραδυά;
Όποιοι έχουν στοιχεία για το θέμα ας τα στείλουν για να δημοσιευτούν.



http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/01/59.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters