Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ


Ενώπιον του Ανακριτή θα οδηγηθεί ο 63χρονος που το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ο δράστης, πολύ κοντά στην οικία του στην Αμαλιάδα, είχε προβεί σε λαθρανασκαφή, ανοίγοντας οπή στο έδαφος η οποία κατέληγε σε ταφικό μνημείο. Μετά από εξέταση του ταφικού μνημείου και των αρχαίων αντικειμένων από αρχαιολόγο της εφορείας αρχαιοτήτων Ηλείας, προέκυψε ότι το σημείο της λαθρανασκαφής είναι ταφικός πίθος, μεγάλου μεγέθους και βάθους 1,7 μέτρων ο οποίος χρονολογείται τον 4ο αιώνα π.Χ..


Σε έρευνα στην οικία του 63χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν τα παρακάτω αρχαία αντικείμενα,
-Μια λάγινος με ερυθρή διακόσμηση,
-Μια κοτύλη,
-Ένα λύχνο,
-Ένα κύαθο,
-Ένα σκυφίδιο,
-Ένα κάνθαρο με εγχάρακτη διακόσμηση.


http://www.erapirgou.gr/odigite-enopion-tou-anakriti/
http://alfeiospotamos.gr/?p=19835

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters