Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Πολύ σημαντική εξέλιξη - Η Ρωσία ξαναβομβαρδίζει την περιοχή που καταρρίφθηκε το Su-24

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη παρατηρείται σήμερα, περίπου δέκα μέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού SU-24 από τουρκικό F-16.
Από την ημέρα εκείνη τα ρωσικά μαχητικά έπαψαν να βομβαρίζουν την περιοχή Μπαγίρμπουτζακ-Τουρκμένταγι, που κατοικείται από αλεβίτες τουρκομάνους και κατέχεται στρατιωτικά από παρακρατικούς γκρίζους λύκους και τζιχαντιστές και αποτελεί στρατηγικής σημασίας περιοχή για τους σχεδιασμούς της Τουρκίας.

Σήμερα για πρώτη φορά οι Ρώσοι ξαναβομβαρδίζουν την περιοχή, παρέχοντας υποστήριξη στον συριακό στρατό, για να ολοκληρώσει την ανακατάληψη της περιοχής από τους τρομοκράτες.
Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί ξεκίνησαν από το πρωί και συνεχίζονται μέχρι τώρα.
Το θέμα αναφέρεται στα τουρκικά ΜΜΕ, χωρίς να υπάρχουν σχόλια και πληροφορίες για την αντίδραση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Το γεγονός θεωρείται εξαιρετικής σημασίας, γιατί ένας από τους λόγους που η Τουρκία κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό, ήταν και η ελπίδα η κατάρριψη να προκαλέσει το πάγωμα των ρωσικών βομβαρισμών.
Γι' αυτό αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η αντίδραση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/12/su-24_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters