Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ισλαμιστές τρομοκράτες χτύπησαν στην "καρδιά" των ΗΠΑ και η κυβέρνηση Μ.Ομπάμα "σφυρίζει αδιάφορα" - Γιατί;

YΠΟΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ.
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Όλα τα στοιχεία (καταγωγή δραστών, ο τρόπος που έγινε το χτύπημα, και τα "επινείκια" του ISIS) καταδεικνύουν ότι πρόκειται για ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στην "καρδιά" της ηλιόλουστης Καλιφόρνια αλλά οι αμερικανικές αρχές ακόμη σφυρίζουν αδιάφορα και υποκρίνονται ότι "ακόμα δεν γνωρίζουν" τα αίτια της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης που στοίχισε την ζωή δεκατεσσάρων αθώων και τον τραυματισμό άλλων δεκαεπτά στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια....
Δύο από τους δράστες είναι ο Σαγιέντ Φαρούκ, 28 ετών και η σύζυγός του Τασφίν Μαλίκ, 27 ετών οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών.
 
Να σημειώσουμε ότι ο τρίτος δράστης κρατείται από την αστυνομία και δεν έχουν διαρεύσει ακόμα στιχεία για αυτόν. 
 
«Τρία ''λιοντάρια'' μας έκαναν υπερήφανους... Οι δρόμοι της Καλιφόρνια είναι γεμάτοι στρατιώτες βαριά οπλισμένους. Οι ΗΠΑ φλέγονται..» ήταν τα λόγια θαυμασμού που αναρτήθηκαν στο νεοδημιουργηθέν  hashtag #America_Burning το οποίο θεωρείται ότι ανήκει στο Ισλαμικό Κράτος αν και, όπως επισημααίνεται, δεν έχουν αναλάβει επίσημα την ευθύνη για τις εκτελέσεις. 
 
«Ο Θεός είναι μεγάλος. Αυτή είναι η ''κόλαση'' με την θέληση του θεού», έγραψαν οι τζιχαντιστές. 
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζωή του ζευγαριού που μοιάζει σαν να βγήκε από την θρυλική ταινία του Όλιβερ Στόουν "Νatural Born Killers
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_571.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters