Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΠΟΛΕΜΟΣ στο Αιγαίο!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ;; Αρκετά πια με τους (ερασιτέχνες και τους κουραδόμαγκες) που το παίζουν βαρύ πεπόνι στο Ίντερνετ, στο Σύνταγμα και στη Βουλή!!!!

Χαμός και σήμερα στο Αιγαίο και όσοι έλεγαν οτι οι Τούρκοι σταμάτησαν τις Παραβιάσεις στο Αρχιπέλαγος πλανώνται πλάνη οικτρά... και εδώ φαίνεται για μια ακόμη φορά πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι στην Κυβέρνηση!
Μαχητικά F-16 των Τούρκων μισή Ντουζίνα παρακαλώ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών την 15:01 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου.Ο σχηματισμός, αφού διασπάστηκε σε 4 και 2 Μαχητικά αντίστοιχα και πραγματοποίησε υπερπτήσεις ως ακολούθως:
 
Στις 15:25 υπέρπτηση των 4 Τούρκικων Μαχητικών άνωθεν των . Φούρνων, στα 4.000 πόδια!
Tο ζεύγος των δύο από τα οπλισμένα μαχητικά έκανε υπερπτήση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν.Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 8.500 πόδια και 8.200 πόδια αντίστοιχα και στις 15:29 άνωθεν ν. Αγαθονήσι, στα 8.100 πόδια...
Πέταξε πάνω από τρία Ελληνικά νησιά για να καταλαβαινόμαστε!
Επακολούθησε εμπλοκή με Ελληνικά Μαχητικά που έφτασαν στην Περιοχή από τη Σκύρο και μετά από πτήση μισής ώρα τα Τούρκικα αποχώρησαν απο την Περιοχή στις 15:30 αντίστοιχα, νοτίως ν. Σάμου. 
 
Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική ανακοινώνει το ΓΕΕΘΑ…
Αλλά αν και η Πολιτική Ηγεσία ήταν ενήμερη καμιά εντολή για κατάρριψη δεν δόθηκε και εδώ οι ευθύνες για την Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι Τεράστιες!
Αν η Τουρκία καταρρίπτει μαχητικό αγνώστου εθνικότητος όχι κατά ανάγκη εχθρικό ,που παραβίασε το Τουρκικό εναέριο Χώρο για 17 δευτερόλεπτα χωρίς να είμαστε σίγουροι…Εδώ έχουμε Υπερπτήση Ελληνικών νησιών και Παραβίαση του FIR για 30 λεπτά!!!
 
Αν η Ελλάδα δεν θέλει να φυλάξει τα Σύνορά της να βγούνε οι Κυβερνώντες και να μας το διατυμπανίσουν...Τα άλλα και οι τσαμπουκάδες είναι των Tweet μόνο για εσωτερική κατανάλωση κάποιων ακόμη αριστεριστών ανεγκέφαλων ,που πιστεύουν ότι αν θελήσεις να υπερασπιστείς τα Σύνορα σου ,θεωρείσαι αμέσως πολεμοχαρής και κινείσαι ύποπτα σε εθνικιστικούς Χώρους και Τρίχες κατσαρές!
 
Αν τα παιδάκια που εκλέχθηκαν με την ψήφο του Ελληνικού λαού δεν μπορούν να διοικήσουν την Πατρίδα, να πάνε από εκεί που ήρθαν …
Αρκετά πια με τους (ερασιτέχνες και τους κουραδόμαγκες) που το παίζουν βαρύ πεπόνι στο Ίντερνετ, στο Σύνταγμα και στη Βουλή!
 

ΠΗΓΗ
http://www.volcanotimes.com/2015/12/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters