Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Μικρές αλήθειες , μεγάλα ψέμματα (από δημοσιογράφους και καθεστωτικά μέσα)….


Επειδή μερικοί εξ” υμών πιστεύετε μόνον ότι σας λέει η τιβούλα… ακούστε τι μας είπαν οι »έγκριτοι δημοσιογράφοι» του STAR στις 12/5/2015: Ο SDR είπε το κάτω παπαγαλάκι είναι ένας αποθεματικός λογαριασμός εκτάκτων αναγκών που δημιουργήθηκε το 1969 στα πλαίσια της Συμφωνίας Bretton Woods….. Αυτό που δεν μας είπαν και το κάτω και το πάνω παπαγαλάκι , ( ήτοι η συμβία του έτερου εγκρίτου δημ(ι)ο-γράφου Ρουσόπουλου ) είναι ότι :

Α/ Αυτός ο αποθεματικός λογαριασμός δεν είναι του ΔΝΤ … Είναι του Έθνους των Ελλήνων , ως ιδρυτικού μέλους και μετόχου της Συνθήκης του Bretton Woods το 1944 , όταν ιδρύθηκε και το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα Ανάπτυξης κι Ανασυγκρότησης και η BIS .

B/ Αυτός ο λογαριασμός δεν διαθέτει μόνο 600.000 Ευρώ που βρήκε ο Στουρνάρας την 12/5/2015 για να πληρώσει την δόση του ΔΝΤ ή σε κάθε περίπτωση υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι λογαριασμοί εκτάκτων αναγκών με αρκετά δισεκατομμύρια σε όλες τις ιδιωτικές τράπεζες της Ελλάδος.

Γ/ Από αυτούς τους λογαριασμούς δικαιούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες ως συνδικαιούχοι.

Δ/ Από αυτούς τους λογαριασμούς δεκαετίες τώρα δανείζονται κρυφίως οι πολιτικοί μας είτε για να εκτελέσουν τεράστια δημόσια έργα , ή για να δώσουν χρήματα όπου αυτοί αποφασίσουν , ερήμην μας … ( βλ. έγγραφο όπου εκταμιεύονται 8.000.000 απ τον Βενιζέλο ως Υπ.Οικ. για να σταλεί έκτακτη οικονομική εισφορά της χώρας μας στο εκστατευτικό σώμα των Ηνωμένων Εθνών στην Σομαλία το 2009 ) …. .

Ε/ Από αυτούς τους λογαριασμούς που χρόνια μας κρύβουν και χρόνια μας κλέβουν όλοι οι θεσμικοί ( πολιτικοί και τραπεζίτες ) ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ καταρχήν τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία του Δημοσίου να λάβουν ότι έχει βεβαιωθεί στο Α.Φ.Μ μας ή ότι πρόκειται να βεβαιωθεί , μέσω των εξωδίκων που τους αποστέλλουμε τις τελευταίες ημέρες από όλη την Ελλάδα , ήδη από τις 18/12/2015……
Έλληνες αδέλφια μου .. Δείτε τις αποδείξεις που σας παρουσιάζουμε και συστρατευθείτε μαζί μας , να σκοτώσουμε το ΚΤΗΝΟΣ που μας σκοτώνει…
 
Μην ξαναπληρώσετε ούτε ένα ευρώ είτε στην ΔΟΥ , είτε στα Ασφαλιστικά σας Ταμεία…. Κρατείστε τα χρήματά σας για τις δύσκολες ημέρες που όλοι αυτοί μας ετοιμάζουν εντός του 2016 (μέσα στο 2016 θα εξαφανίσουν σχεδόν όλο το ρευστό απ την αγορά , θα προβούν σε κούρεμα καταθέσεων , θα δεσμεύσουν λογαριασμούς , θα μας υποχρεώσουν να πληρώνουμε τα πάντα με κάρτα , θα μας επιβάλλουν νέους φόρους , θα ξεκινήσουν τους πλειστηριασμούς κ.λπ. ) …….

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το εξώδικο ( εξουσιοδότηση πληρωμής ) προς τις Τράπεζες….
Προς το παρόν πηγαίνετε στα Γραφεία Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ ,ανά την επικράτεια , για να πάρετε τα εξώδικα προς ΔΟΥ και Ταμεία μαζί με όλα τα σχετικά που αποδεικνύουν ότι ισχυριζόμαστε στο εξώδικο και να τα δείξετε στους δικηγόρους σας για να γνωματεύσουν επί αυτών και να σας συμβουλεύσουν.
Οι Έλληνες άνθρωποι ξυπνάμε και περνάμε ειρηνικά και με τους νόμους τους στην αντεπίθεση !!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. [ όσον ούπω οι συνάδελφοι που θα μας ακολουθήσουν θα είναι πολλοί.. Άλλωστε , θα τους το ζητούν οι πελάτες τους… ]

………………………………………….
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤ1: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ…» ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;


…………………………………………

ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ  Bretton Woods
ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ 2007 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ :
  • 1 ) ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ( ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ 16 ΔΙΚΑΣΤΕΣ )
  • 2 ) ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ( ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ 17 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ) 
  • 3 ) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
  • 4 ) Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
  • 5 ) Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
  • 6 ) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
  • 7 ) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
  • 8 ) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
  • 9 ) Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
  • 10 ) Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ BIS
  • 11) Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
  • 12 ) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ
  • 13 ) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ
  • 14 ) Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ
  • 15 ) ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
  • 16 ) Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
  • 17 ) ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
  • 18 ) Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
  • 19 ) Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
  • 20 ) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ
  • 21 ) ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ
  • 22 ) Ο ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
  • 23 ) ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
  • 24 ) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΗΕ
  • 25 ) Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ASIA PACIFIC
……………………………………..

Αναστασιος Πακαπουκας ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΡΥΒΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ.
ΔΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ!
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -Ε.ΣΥ».
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΔΡΑΣΗ
ΕΧΕΙΣ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ.
ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!

………………………………………………….

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !
ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

http://alfeiospotamos.gr/?p=19536

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters