Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

"1 εκατ. $ σε μαύρες σακούλες για τον "Άντρα της Χρονιάς". ΒΙΝΤΕΟ

Στο τεύχος 91 του HOT DOC αποκαλύπτουμε πώς το υπουργείο Εξωτερικών με επικεφαλής το Γιώργο Παπανδρέου έδωσε χρήματα του ελληνικού λαού σε αμερικανική ΜΚΟ που τον έχει βραβεύσει με τον τίτλο του "stateman of the year". "Λεφτά υπήρχαν" άλλωστε...
 Για την υπόθεση ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Άλεξ Ρόντος που είναι υπόδικος για τη χρηματοδότηση άλλων ΜΚΟ. Διαβάστε όλα τα στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών που δείχνουν πως η πληρωμή έγινε χωρίς τις απαραίτητες διαδικασίες, με τμήμα των χρημάτων να δίνονται μάλιστα σε πλαστικές σακούλες στο Βελιγράδι. Η πληρωμή αυτή όχι μόνο γεννά υποψίες για τη σκοπιμότητά της, δεδομένης της βράβευσης Παπανδρέου από τη ΜΚΟ αλλά είναι και παράνομη αφού η εν λόγω ΜΚΟ δεν έχει καμία δραστηριότητα στην Ελλάδα. Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκονται  στο HOT DOC που κυκλοφορεί.
 
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/1_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters