Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΣΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

 

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2899 ή κατ” άλλους 2015 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Πρωτόκολλο 63673/18/12/15
ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060356590651516&set=a.742940135726498.1073741828.100000315551099&type=3&theater



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060356590651516&set=a.742940135726498.1073741828.100000315551099&type=3&theater

Nanci Georgossopoulou

Το πρώτο βήμα έγινε !!!
Κατατέθηκε σήμερα στην ΔΟΥ Χαλκίδος επ” ονόματι μου η εξώδικη δήλωση-εντολή για την είσπραξη κάθε βεβαιωμένης σε βάρος μου οφειλής απ” τους λογαριασμούς των 600 δις καθώς και απ” τα συνολικά ποσά των 115,5 τρίς των καταπιστευματικών λογαριασμών στα οποία είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες συνδικαιούχοι…
Η κατάθεση έγινε εν αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους της ΔΟΥ , για να μην πω σε κλίμα ενθάρρυνσης προς ημάς ….
Κατατέθηκαν λοιπόν σήμερα 1+12 =13 τέτοια εξώδικα από 13 συμπολίτες μας….
Για λόγους ουσίας ζήτησα απ” την υπάλληλο του τμήματος πρωτοκόλλου να καταχωρήσει στον υπολογιστή της και τα 13 εξώδικα με την αιτιολογία ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ !!!!
Ο Λαός έδωσε την ΕΝΤΟΛΗ…. Αναμένουμε την απάντηση των υπαλλήλων μας , διαχειριστών της εξουσίας την οποία ημείς τους αναθέσαμε !!!
ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ : ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ…… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΙ ΟΥΧΙ ΑΥΤΉ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΉΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!! Το δικό μου εξώδικο θα επιδωθεί τελικά και δια δικαστικού επιμελητού και στον Υπ.Οικ. την Δευτέρα , προκειμένου να αποδεικνύεται απ την έκθεση επίδοσης η ακριβής ημερομηνία παραλαβής του εγγράφου για να μην υπάρχει καμμία αμφισβήτηση ως προς το πότε ακριβώς παρήλθε η πενθήμερος προθεσμία που τάχθηκε με το εξωδικό μας…. ΔΥΝΑΜΗ , ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!!!!!!!!! Όπως λέει και ο γίγαντας του ελληνισμού , η Βάση του Λαού μας , ““το ποτάμι είμαστε εμείς»….Πάμε να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγέως …ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ…. Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!
…………………………….
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
……………………………..
xeironeioslabh-150x150
Αλφειός: ΑΙ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑΙ ΜΟΡΑΙ» ΔΙΕΒΗΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟΝ «ΑΛΦΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΗΛΙΔΑ» ΙΝΑ ΚΑΘΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΩΣ» !!! ΑΧΑΙΟΙ , ΔΩΡΙΕΙΣ , ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΙΣ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΕΒΗΚΟΤΕΣ ΤΟΝ «ΠΗΝΕΙΟΝ» ΙΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ ΑΘΛΟΝ !!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!

ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
— — — — Παίδες Ελλήνων,σημερινοί…
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε;;;
Για τα παιδιά, τις γυναίκες,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους ;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!!!!! 

 xeironeioslabh-150x150

http://alfeiospotamos.gr/?p=19316

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ολα αυτα...Το (συστημα)ομως μπορει να απαντησει οτι δεν υπαρχουν τετοιου ειδους (καταπιστευματα)και οτι το ελληνικο δημοσιο δεν τα αναγνωριζει ως υπαρκτα η ως νομιμα και κατοπιν τουτου προσβαλεται κιολας απο τα εν λογω εξωδικα ,επειδη τεχνιεντως πεοσπαθειτε να αναγνωρισθουν ως λυση-διεξοδος.Εκει τι κανουμε;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters