Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Βόμβα VIDEO: Η εγκληματική καριέρα της Χίλαρι Κλίντον στο φως

hil6

Σύμφωνα με το thefederalistpapers.org: Η Χίλαρι Κλίντον έχει εμπλακεί σε τόσες πολλές έρευνες και σκάνδαλα που οι άνθρωποι ξεχνούν περισσότερα από ό, τι μπορούν να θυμηθούν.

Ένα νέο βίντεο κάνει μια μακριά αναδρομή στην εγκληματική καριέρα της Χίλαρι Κλίντον.
 
 
Πόσα από αυτά τα φοβερά σκάνδαλα θυμάστε;

Εδώ είναι μερικά στιγμιότυπα από το βίντεο. Κάθε μία από αυτές τις δηλώσεις είναι στο αρχείο. Δεν υπάρχει «μεγάλη δεξιά πτέρυγα συνωμοσίας,« υπάρχει μόνο η τρομακτική και πολύ, πολύ μακρά σταδιοδρομία της Χίλαρι Κλίντον ως εγκληματίας.

Η διαφθορά της Χίλαρι Κλίντον έχει κυριολεκτικά κοστίσει στους
φορολογούμενους εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Έχει πει ψέματα, έχει κλέψει, έχει εξαπατήσει και έχει καταχραστεί την εξουσία της για δεκαετίες.

Αν κάποιος κοινός Αμερικανός είχε διαπράξει ή συλληφθεί για τα εγκλήματα της Κλίντον, θα ήταν στη φυλακή, και όχι υποψήφιος για Πρόεδρος.

Η Χίλαρι Κλίντον είναι, μακράν, η πιο διεφθαρμένη πολιτικός στην ιστορία της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.

hil1

hil2

hil3

hil4

hil5

hil6

(prisonplanet)

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters